- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi Ayseeeee44
-
Soğan kürünün de etkisi olabilirYumurtlamam olduğunda bu şekilde kanama olmamıştı hiç
Üstünden baya geçti o yüzden onu net hatırlamıyorum. Herkeste farklı oluyor tabiKaçıncı günü yapmıştı peki gebelik oldu mu
Gebelikle sonuçlandı mı pekiÜstünden baya geçti o yüzden onu net hatırlamıyorum. Herkeste farklı oluyor tabi
Hayır aşılama oldum ama bitkisel şeylerin de faydası varGebelikle sonuçlandı mı peki
Merhaba canım bendeki lekelenme 1 gün sürdü 9 ocak da tam tarihimde de adet oldum malesef bu ay da olmadı yineBnde bu ay soğan kürü içtim cnm 15 gün hiç aksatmadan catlamanın 9.günü kahve rengi akıntım geldi soğan kürü bitelide 5 6 gün olmuştu yerleşme kanaması sandım ama 10 gün sürdü kan testi negatif olunca tarlusal kullanmaya başladım ozaman lekelenmem kesildi ama hala adet olamadımbiraz araştırdım soğan kürü lekelnme adet ğeçiktirme si yapalıbiliyormuş ama bndr kist oluştu cünkü sol kasıgımda sırt üstü uzandiğımda bastırınca elimin altında kitle hissediyorum korkuyorum da acıkcası Bi adet olsam 3 günü horman testi yaptırcam sizdeki son durum ne oldu acaba
Hakkımızda hayırlısı olsun cnmMerhaba canım bendeki lekelenme 1 gün sürdü 9 ocak da tam tarihimde de adet oldum malesef bu ay da olmadı yine
Adetimin 2.günü çörekotu tarçın bal kürüne başladım bakalım hayırlısı
Sizde de mi pko varMerhaba canım bendeki lekelenme 1 gün sürdü 9 ocak da tam tarihimde de adet oldum malesef bu ay da olmadı yine
Adetimin 2.günü çörekotu tarçın bal kürüne başladım bakalım hayırlısı
Banamı dedin cnm anlayamadımAmin canım sende de mi pko var
Evet canım sana demiştimBanamı dedin cnm anlayamadımbana sorduysan evet bnde de pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?