Soğan kürü pco ve kanama

Ayseeeee44

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
229
48
13
30
Merhabalar
7 yıllık evli pco hastasıyım
Geçen ay adetim 12 gün geç oldu.gebelik şüphesi ile doktora gittim bir şey çıkmadı
Doktorum mart ayına kadar deneyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi
Bu arada temmuz ayından beri çocuk düşünüyoruz
Temmuzdan bu yana ilk ay ve bir de Kasım ayında adetim gecikti.
Bu ay da adetim biter bitmez 2.günü soğan kürü ne başladım. Elimden geldiğince aksatmadan içtim
Dün akşam da eşimle birliktelikten sonra sabah wc ye gittiğimde açık pembe kan damladı çok açık renkte
Peçeteye sildiğimde küçük parçalı sümüksü yapıda kan vardı
Ne olduğunu anlamadım kasıklarımda da kaç günden beri ince sızı gibi ağrı vardı
Bugünde aynı şekilde ayaktayken ağrıyor kasımlarım ince ince
Göğüs uçlarımda da ağrı var
Korkmalı mıyım bilemedim
İlk çocuğum klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu

Belki yumurtlama oluyordu adetin kaçıncı günü. Bazen yumurtlama kanaması da olabilyor yani bende de böyle bi kaç kez olmuştu

Ben de soğan kürü siyah akıntı yapmıştı öyle deyim

Bnde bu ay soğan kürü içtim cnm 15 gün hiç aksatmadan catlamanın 9.günü kahve rengi akıntım geldi soğan kürü bitelide 5 6 gün olmuştu yerleşme kanaması sandım ama 10 gün sürdü kan testi negatif olunca tarlusal kullanmaya başladım ozaman lekelenmem kesildi ama hala adet olamadımbiraz araştırdım soğan kürü lekelnme adet ğeçiktirme si yapalıbiliyormuş ama bndr kist oluştu cünkü sol kasıgımda sırt üstü uzandiğımda bastırınca elimin altında kitle hissediyorum korkuyorum da acıkcası Bi adet olsam 3 günü horman testi yaptırcam sizdeki son durum ne oldu acaba

Merhaba canım bendeki lekelenme 1 gün sürdü 9 ocak da tam tarihimde de adet oldum malesef bu ay da olmadı yine
Adetimin 2.günü çörekotu tarçın bal kürüne başladım bakalım hayırlısı

Amin canım temmuz ayından bu yana uğraşıyoruz bakalım
Rabbim tez zamanda sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…