Soğan Kuru nedir

mustafabugrafigen

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
14
0
6
34
İstanbul
Soğan Kuru nedir nasıl yapılır lütfen bana da şöyleyin bende bebek istiyorum ama hamile kalmıyorum. Ne yapmam lazım. Adetlerimde çok duzensiz. Doktor yumurtlama sorunun var dedi. Ilac yazıcam dedi. Ne yapsam fikir verin 👶👶👶

Özellikle polikisti eritmede çok önemli olduğunu söylüyor Prof. dr. İbrahim Saraçoğlu, soğan kürü şu yemeklere kattığımız sarı soğan var ya ondan hazırlanıyor. 1,5 su bardağı klorsuz suyu kaynatıyoruz, kaynadıktan sonra dışındaki kahverengi kabuğunu soyduğumuz orta boy soğanı 4'e veya 6'ya bölerek kaynamakta olan suya atıp tam 5 dakika kaynatıyoruz. ne soğuk ne sıcak içeceğiz, çok sıcak içemeyiz zaten, soğuyunca da tadı kötü oluyor demişti doktor, ağzımızı yakar yakmaz gibi yani :) iki şekilde içilebilir ya öğleden önce ve öğleden sonra ya da akşam ve gece, çalışan bayanlar için akşam ve gece içmek daha kolay demişti Saraçoğlu. kimi diyor ki adetten on gün önce içmeye başlamak lazım, kimi zaman 1 hafta önce diye duydum, benim işime yarayacağını umduğum adetten iki hafta önce başlayıp 15 gün. zaten devam ettirebildikten sonra 15 gün içip 15 gün bırakmak lazım. İnşaallah açıklayabilmişimdir. Bu sıra ben de içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…