Soğan kürü mucizesiii 🤗

Nrnr2144

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
14
14
18
32
Kızlar merhabalar biz esimle 6 aydır cocuk düsünüyorduk ama bi türlü olmadı doktora gorundum sag yumurtaligimda 3 cm lik bi kist oldugunu soyledi doktor ama gebelige engel degilmis kist icin sogan suyunu cok duydum ayni zamanda gebeligide kolaylastiriyomus simdi ogrendim .duzenli kullanmadim toplasan bi 10 gün filan yaptim bıraktım simdi bugun adet gunum ama olmadim sabah uyanir uyanmaz test yaptim pozitif cikti emin olamadim ikinci testi yaptim o da pozitif ücüncüsü de pozitif cikinca rahatladim yarin kan tahlili yapcam buyuk ihtimalle hamileyim sanirsam o kadar guzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin .sogan kürüne bagladim bunu o yuzden isteyen herkes mutlaka sogan kurunu denemeli mucize birsey .Burdan bagira bagira soyluyorum SOĞAN KÜRÜNÜ UYGULAYINNNNNN 🙏

Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim inşallah nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah. Bizde düşünüyoruz bakalım

Hadi hayırlı olsunnnnn :)
Bende soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım 9ay denemiştik olmamıştı ve polikistik överim
Soğan gerçekten mucize herkese öneriyorum :KK200:
Umarım senin senin de güzel haberini alırız canım

Cok teşekkür ederim aminn rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda🙏 soğan kurunu tavsiye ederim

Soğan kürü nasıl oluyo bende deneyim.

Bi soğanı 4 e bölüyosun canım 2 su bardagi suyu kaynatiyosun kaynayinca sogani atiyosun icine .kabuklarini soymadan 4 e bolup atacaksin 5 dk kaynatip kapatacaksin sogani attiktan sonra agzini kapa tencerenin . 5 dakika sonra sogumaya birak birak ılık olunca bi su bardagi iceceksin tadi kotu ama ben burnumu tutup iciyodum .ayni sekilde aksam yemeginden once de yapip iceceksin .15 gun yapcan adetim bittigi gibi baslamistim ben

Bi soğanı 4 e bölüyosun canım 2 su bardagi suyu kaynatiyosun kaynayinca sogani atiyosun icine .kabuklarini soymadan 4 e bolup atacaksin 5 dk kaynatip kapatacaksin sogani attiktan sonra agzini kapa tencerenin . 5 dakika sonra sogumaya birak birak ılık olunca bi su bardagi iceceksin tadi kotu ama ben burnumu tutup iciyodum .ayni sekilde aksam yemeginden once de yapip iceceksin .15 gun yapcan adetim bittigi gibi baslamistim ben
Tamam ben deneyecem bunu. Çok teşekkür ederim inşallah nasip eder rabbim.

Bende tüp bebeğe tekrar basliycam soğan kürü geçen perşembe bitti cumadan beri lekem geliyor yoğun bir şekilde bugün regl günüm ama kanama başlamadı. Kist vardı diye yapmıştım acaba bi zararı mi oldu regl düzensizliği yapar mi

Bende tüp bebeğe tekrar basliycam soğan kürü geçen perşembe bitti cumadan beri lekem geliyor yoğun bir şekilde bugün regl günüm ama kanama başlamadı. Kist vardı diye yapmıştım acaba bi zararı mi oldu regl düzensizliği yapar mi
test yaptın mı canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz

Hayir canim aksine adeti de söktürür leke geldiyse iyi kistlere etkisi olmus demektir insallah faydasi olacak regl gectiyse bi gebelik testi yap .ben bi gun kala yapmistim cikmisti .insallah gebesindiiir 🙏🙏

Bunu herseferinde tazemi yapmak ve günde iki barkdakmi icmek gerekiyor?

Cuma gününe randevu aldim canım normalde regl günüm bugün ama işte kırmızıyı görmem lazım tüp bebeğe başlamak için .yoğun kahverengi lekem var sürekli geliyor karnım şiş kocaman oldu sanırım tedaviye başlıycam diye stres yaptım. Umarım 1 ay daha ertelenmez.
Hayir canim aksine adeti de söktürür leke geldiyse iyi kistlere etkisi olmus demektir insallah faydasi olacak regl gectiyse bi gebelik testi yap .ben bi gun kala yapmistim cikmisti .insallah gebesindiiir 🙏🙏

Ay kızlar gerçekten etkili demek. Ben de adet bitince başlayacaktim ama dayanamadım. Az az içmeye başlayacagim Adetimin 3.günü bugun. En azindan tadina alisirim. Bakalim neler olacak.

Back