Bence bi doktorla görüşmen daha iyi olucaktır. adet düzensizliği için doğum kontrol hapı değilde başka bi yöntem uygulayabilirler.. soğan kürüne bende yeni başladım ama 15 gün devam etmen gerekirdi adetten 7 gün sonra başlıyorsun ve 15 gün boyunca devam ediyorsun. sonra 2.adetini olmadan 10 gün önce başlıosun 5-7 gün içip bırakıyorsun.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. isteyen herkese ve banada nasip etsin rabbim.
Arkadaslar henuz adet olmadim bugun 44.gunum doktorum 44 uncu gununde test yap gel dedi ben dun yaptim negative. Isin tuhaf yonu iki degisik marka kulandim biri positive biri negative. Positive olan clearblue markasi mavi boyali olan. Arastirdim internetten mavi boyali olan testlerden cok kisi memnun degilmis. Bir baska markada burda buyuk bir ozel sirket markasi ama baya ucuz bir test cibigi. Onuda arastirdim ve bir cok kisi memnunmus. Bugun aksama dogru son kez yapip sonrasinda adet olmazsam cuma gunu doktora gidecem. Gecen hafta yumurtaliklarim resmen yerinden cikacakti okadar cok belirgin bir ragsizliktiki. Belkide gec yumurtladim ve 2 haftaya kadar adet olacamdir. Bilmiyom artik gercekten bilemiyom ne oldugunu.
canım bence testin biri pozitif verdiyse hamile olma olasılığın var,çünkü bazı testler duyarlılığı az olduğundan hemen pozitif göstermiyo olabilir..inşalah hamilesindir canım ya..bizlere de haber ver olur mu sonucunu.
haklısın doktora gitmem en doğrusu aslında .soğan suyu içtiğim hafta hiç akıntı falan olmadı bende işe yaramıyor dıye birde acaba hmıleysem dıye korkup bıraktım.doktor baska ne gıbı bır yöntem uygulayabılırler kı bılgın var mı?
Kizlarrrrr adet oldum.. Cok mutlu oldum en azinda bir cevap aldim bunca kafamin karisikligina. :) doktorum zaten demisti 44.gunu bekle adet olmazsan test yap cuma gunu gel bana. Dinlemedim doktoru bugun gittim megerse adami dinlemem getekirmis.bir ders aldim vu isten. Bidaha doktorumun sozunden cikmiycam. Esime yarindan itibaren keciboynuzu verecem bende inciri oyle yigcem. Folik aside de baslarim adet biter bitmez sogan kurune baslarim
ve ardindan incir kuru yaparim. Bakalim gelismelerden haberdar edecem sizleri. Ben bu ay icin cokkkk umutlandim. Allahim insallah hepimize bebisleri verir.
kızlar ben ülser hastasıyım 4 gün önce soğan kürüne başladım ama midemde çok kötü ağrılar oluştu. bunun üzerine saraçoğluna mail attım. ve ülser hastası olan kişilere bu kürü önermediklerini yazmış. bende başka hangi kürü uygulayabiliriz diye yazdım cevap bekliyorum. ama cvp gelinceye kadar kullanmaya devam etcem çünkü ilk 2 gün kulandığım kadar ağrımıyor midem. artık dayancam napıyım.
bilgi amaçlı yazdım. yani ülser hastası olan bayanlar bu kürü kullandıklarında şiddetli mide ağrısı ile karşılaşabilirler.
sevgiyle kalın. allah hepimize bebek sahibi olmayı hayırlısıyla nasip eder inşallah
Arkadaşlar herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım 15 aylık evlıyım ve kasım ayından beri korunmuyoruzbenım adetım cok duzenlıydı ancak korunmayı bıraktıktan sonra 1hafta hatta 15gune kdr gecıkmeler oldu sogan kurunu okuduktan sonrada sızlere bı danısmak ıstedım acıkcası ne yapmalıyım once bır doktora mı gorunmelıyım yardımcı olursanız sevınırım
arkadaslarrrrr slm bende bu suabt ayında 15 gun boyunca soğan kuru uyguladım ve arada ıncı kurusu atıstırdımmm sat 31 ocaktı bat 01.mart ama olmadım adet bakalım hayırlısıyla hamıleyımdırınsallah kızlar dua edın bana tast aldım sabah erkenden yapıcamm haber verırım sızlereee balım ve kasıklarım ara ara felaket dercede agrı gırıyorrr yarına kadar adet olmazsam eger bakalım hayırlısıylaa ınsallah hamıleyımdırrrr kızlar şimdilik iyi gecelerrrrr
Hoşgeldin arkadaşım.. İstersen önce usulüne göre soğan kürünü dene belki şifa olur.. Olmazsa artık doktora gidersin. Belki soğan kürünü uyguladıktan sonra kendiliğinden hamiş kalırsın.. Burda okumuştum soğan küründen sonra hamile kalan arkadaşları.. İnşallah soğan hepimize şifa olur.. Rabbim en kısa zamanda bütün isteyen herkese ve banada hayırlı evlat nasip eylesin..
arkadaslarrrrr slm bende bu suabt ayında 15 gun boyunca soğan kuru uyguladım ve arada ıncı kurusu atıstırdımmm sat 31 ocaktı bat 01.mart ama olmadım adet bakalım hayırlısıyla hamıleyımdırınsallah kızlar dua edın bana tast aldım sabah erkenden yapıcamm haber verırım sızlereee balım ve kasıklarım ara ara felaket dercede agrı gırıyorrr yarına kadar adet olmazsam eger bakalım hayırlısıylaa ınsallah hamıleyımdırrrr kızlar şimdilik iyi gecelerrrrr
Geçmiş olsun...Soğan hepimize şifa olur inşallah.. inşallah hayırlısıyla bizimde mini mini bebişlerimiz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?