oo bunu öğrenmem iyi oldu tatlım,şöyle kapsamlı bitkisel çözümlere bakıyordum da bal çörekotu tarçın kürü de var fakat ondan memnun kalmayanlar da mevcut.sen nasıl başladın peki?ne zamandr deniyorsun kürü?Sonucu ne zaman alacaksın bebişle ilgili?
inşallah canım hepimiz hayırlısı ile sahip oluruz bebeklerimize. biz kadınlar olmuyor diye çok uğraşıyoruz. bence eşlerimizde bizim gibi baştan test yaptırmalı. ben hemen hamile kaldım diye eşimde sorun olacağına ihtimal vermemiştim. doktorum da çok sallamamıştı. ancak geçen bal tarçın çörek otu kullandım. ne güzel kendiliğinden yumurta gelişti onca kiste rağmen. doktorum da kaçırmayalım diye çatlatma iğnesi vurdu. ne dediyse yaptım. çok da umutluydum. olmayınca eşimden test istedi. eşimin sperm sayısı normal olmasına rağmen kalitesi kötü çıktı. sadece %6 sı normalmiş. çok şaşırdım. beklemiyordum. gerçi buna da şükür ama gebeliği zorlaştırıyor işte. ona da keçi boynuzu kürü yapıyorum. mayısta aşılama yaptıracağız. kim bilir belki de rabbim aşılamadan önce nasip eder. her şeye rağmen umutluyum.
Hay allah razı olsun Evrimcim.. dünden beri çatır çatır yazı yazılmış da bir sen cvp vermişsin,zahmet edip, teşekkürler teşekkürler teşekkürler :) bugun itibarı ile incir e başlıyorum, Allah ne verdiyse artık içip durcaz hadi hayırlısı..
merhaba kızlar, aslında kötü yorum olmasın diye yazmayacaktım ama yazarım size dediğim için burdayım.
benim çikolata kistlerim var 2,5 cm civarı, hem sağ hem sol over da. 15 günlük kürü yaptım ve bugün dr a gittim. maalesef mm lik oynamalar hariç bir değişiklik yok... gelelim işin sevindirici kısmına, doktorum büyükler hariç rahmin temizlenmiş, kalınlığı da çok iyi, dedi. soğan kürü yaptığımı biliyordu. faydası çok. yapmaya devam et ayda 10 gün kadar dedi. yumurtalarım da oluşmaya başlamış. soğan kürünün yumurtalar için de faydalı olduğunu okumuştum. özetlersek, sanırım benim kistlerim eski oluşumlu olduğu için kür fayda etmedi. ama dediğim gibi olumsuz bir yorum olarak algılanmasın, her şekilde fayda faydadır... şimdi yumurtlama takibine başlıyoruz. Rabbim yardım etsin cümlemize... iyi akşamlar
Canım inşallah aşılamaya gerek kalmaz. Normal yolla alırsın bebişini kucağına en kısa zamanda inşallaaaaaaah!!!
Canım biz de 1.5 yıldır bebek istiyoruz, Dr.lar oyaladı durdu, meğer benim de eşimin morfolojisi düşükmüş (%7-Krugere göre), sayısı ve hızı azmış. Bilmiyorum Dr.lar bu testi neden bu kadar erteliyor, erkekler istemez diye mi.O kadar çok zaman harcadık ki, belki şimdiye kadar tedavi bitmişti. Tabi ki hayırlısını Allah bilir ama oyaladılar baya bir.
Neyse bize Dr. Evicap ve Trental verdi, size ne önerdi? %6 dediğin morfoloji mi? Kruger'e göre ise fena değil. Ben de keçiboynuzu kürü kullanıyorum canım. Rabbim hepimize şifa versin, meleklerimizi de kucağımıza versin inşallah!!!
evet canım morfoloji %6. normalde %14'ün üzerinde olması gerekiyormuş. henüz bir şey kullanmıyor eşim keçi boynuzu dışında :)) inşallah tez zamanda güzel haberler veririz birbirimize
kızlar bugün mutlu mutlu haberler okudum burda kürlerimiz sona yaklaştıkça mücize haberlerimiz artacak inşallah. tabiiii Türkiyenin cücük sayısıda artıcak sayemizdePP
)) Pegasum eşim de bugün diyor ki, çocuk olursa sayende soğan manyağı olacak, soğankolik ))
canlarım bizimki de çocuğun adını cücük mü koysak diye tutturdu.
)) Fena gelmiyor kulağa, "Cücük Can" mesela Erkek olursa ama ilerideki yaşlarda hakaret gibi olur ama çocuğa ))
eşlerimiz dalga geçe dursun bizim cücükler sağlıkla nazlanmadan gelir inşallah.ben hala kırmızıları görmedim umarım görmemde....
kızlar bugün mutlu mutlu haberler okudum burda kürlerimiz sona yaklaştıkça mücize haberlerimiz artacak inşallah. tabiiii Türkiyenin cücük sayısıda artıcak sayemizdePP
Canım inşallah görmezsin. Bu soğan kürünü ilk uygulamalarına hamile kalan arkadaşlarımız umut oldu bana, inşallah darısı başımıza.
Nasıl hiçbir değişik durum var mı vücudunda diyeceğim ama adet belirtileri ile erkek hamilelik belirtileri çok benziyor.
Kızlar soğan kürü yaparken hiç akıntınız oldu mu? Ben de hiç olmamıştı. Bugün 14. günüm, beyaz bir akıntım oldu ama çok fazla, sıvı. Ay insan buna bile ümitleniyor hamile miyim diye. Daha 1 hafta var BAT için, aylardır böyle her ay ümitlenmek ne zormuş!!! Herşeyden bir mana çıkarmak. Eşim de diyor ki, 2 aydan önce hiç hissedilmez, boşuna vesvese yapma
Kızlar soğan kürü yaparken hiç akıntınız oldu mu? Ben de hiç olmamıştı. Bugün 14. günüm, beyaz bir akıntım oldu ama çok fazla, sıvı. Ay insan buna bile ümitleniyor hamile miyim diye. Daha 1 hafta var BAT için, aylardır böyle her ay ümitlenmek ne zormuş!!! Herşeyden bir mana çıkarmak. Eşim de diyor ki, 2 aydan önce hiç hissedilmez, boşuna vesvese yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?