- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Canım öğetilmişini pek önermiyorlar, çörek otu yağı uçucu olduğu için taze öğütülüp hemen karışıma eklenmesi gerekiyor diye biliyorum...
ben bunu bilmiyordum :44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öğetilmişini pek önermiyorlar, çörek otu yağı uçucu olduğu için taze öğütülüp hemen karışıma eklenmesi gerekiyor diye biliyorum...
Canım biz de birkaç aya Van'a gidebiliriz, çok yüksek ihtimalle.
Samatım bugün kırmızıları görmedin de mi? Görmedin inşallah!!!!
havuç suyunun tarifi nasıl tatlım :
samat sen soğanı denednmı bide bat kaç senn cnm.offf of
kızlar benim de normal adet görseydim eğer adet günüm yarın.ama pko. olduğum için hiç düzenli değil. test yapmak için çok mu erken sizce? geçen hafta 2 kez test yaptım,dayanamadım. negatifti.çok erken olduğu için çıkmamış olabilir mi? sizce adet olmazsam ne kadar bekleyip test yapmalıyım? insan ümidini kaybetmiyo işte...
canım ben adet olmazsam şayet 1 hafta bekleyecegim.artık negatif görmek istemiyorum.bence bekle dayanamayorsan da en az 3-4 gün sabret
haklısın canım aslında. sabretmeye çalışıcam.gerçi hamile değilim biliyorum.çünkü hiçbir belirti yok.ne göğüslerde şişme,ne başka bi şey. senin adet tarihin ne zaman? testi ne zaman yapıcaksın?
yarın sogan kürüm bitiyoor hadin hayırlısı kızlar kasıklarım agrıyor galiba adet sinyali veriyorlar benim adetlerim düzensizdir umarım düzene sokar ayın 5inde adet tarihim 5 te benden olsun 10 kadar bekliyecem adet düzensizliginden nefret ediyorum şu 28 günde bir olanlara çok imreniyorum ne olurduda benim adetlerim düzenli olsalardı....bende yumurtlama hesaplarımı yapabilseydim hep hasret kaldı bunlar bana geçen ay bal tarçın çörek otu kulandım ama ben adetimin 7 günü baslamıstım 15gün yedim sabahları aç karnına benim uzayan adetim ömrümde bukadar uzamazken 15.gün geldi bebek yook adet yook delirmek üzereydim ya yalnış yaptım ondan yada dengemi alt üstetti bana bal tarçın çörek otu yaramadı bu ay sogan kürümü uyguladım umarım buda daha fazla geciktirmez artık bekliyelim ve görelim adet olursam yazarım zaten gebelikte varsa ki insallah var yazarım arkadaslar her ay bir belirti sinyali veriyor vücudum ama sonuç kırmızı kart.. buay kendimi dinlemiyorum neyse ne artık ya mutluluk yada hüzün bakalım hayırlısı
bekleriz buralara ...bu tayinler düzenli bir yaşantıyı nasılda engelliyor değil mi tam şehre alıştım derken hadi gidin başka ile diyorlar.
hayır kızlar görmedim mümkünse 9 ay görmeyeyim...haberder edecegim sizi.
kızlar van'da bildiğiniz iyi ve ilgili bir kadın doğum doktoru var mı....şuan gittiğim doktor prof ama çok suratsız.eski doktorum herşeyi tek tek anlatırdıbu hoca sadece şunu kullan gel diyor.bazen soru sorduğumda cevap bile alamıyorum ki özel hastasıyım ve bir ton para döküyoruz.aslında tedaviyi bırakma nedenimde buydu sanırım.
Canım sen yüksekovada değil miydin?
samatcım nasılsın pampişim bugün seni çok merak ettim gelmedi dimi kırmızıların ayy ne olur bir müjdeli haber ver bize vallahi çok büyük moral oluyor böyle müjdeli haberler. inşallah hamişsindir amiiinnn
evet ama burada ki doktorlara güvenemiyoruz.bu yüzden şayet bulursam vana geçmeyi düşünüyorum.ulaşım sorunu yok vana.sadece iyi bir doktor bulmam lazım.temelli geçeceksiniz yoksa vanlı mısın evrimcim.
pegasucum hala gelmedi umarım gelmezde benim bebiş sizinkileri dövebilir.