- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Selam kızlar, konuya yeni dahil oldum. Pko luyum ben de. İlk hamileligimde hic bilmiyordum bçt deneyeyim dedim , denediğim ay da hamile kaldım bi kızım var. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi vuruldum ama nasip olmadı gebelik. Şimdi adetin 2.günündeyim ne zaman başlamalıyım bu küre ?
Evet bende merak ettim doğrusuMerhaba hoşgeldin adetin bittikten iki gün sonra başla bu arada bçt ne demek
Sağlıklı bir şekilce kucağına alırsın inşallah. Darısı bizler
Allahim tamamina erdirsn canm
Saracoğlu öyle demiş sitesinde okudum şimdi ama 30 günde bir adet göreceksek adet 5 gün 7 gün bos geç 15 de kür hepsi 27 gün yapıyor adet olana kadar devam nerdeyse. Geç gibi geliyor bana.Ben adet bitiminde başladım. Ama adetin 2 günü başlayanlarda var. Saraçoğlu adet bitiminden 7 gün içinde diyor. Benim bildiğim.
Merhaba hoşgeldin adetin bittikten iki gün sonra başla bu arada bçt ne demek
Evet bende merak ettim doğrusu
Kusura bakma ben baya geri kalmışım konuşardan allah bağışlasın..:)Kizim kucağımda canım :) aminn insaAllah
Kusura bakma ben baya geri kalmışım konuşardan allah bağışlasın..:)
Amin inşallah hepimize..Estağfurullah canım aminn darısı başına :)
Canım anlatır mısın nasıl uyguladığını bçt yi biz de deneyelim belki faydasını görürüzSaracoğlu öyle demiş sitesinde okudum şimdi ama 30 günde bir adet göreceksek adet 5 gün 7 gün bos geç 15 de kür hepsi 27 gün yapıyor adet olana kadar devam nerdeyse. Geç gibi geliyor bana.
Bçt yani bal çörek otu tarçın karışımı. Yumurtaları geliştiriyor. Ben o zaman burada görmüştüm her yapan hamile kalıyordu deneyeyim dedim o ay da hamileydim. Şimdi de önce sogank kürü ile rahmi temizleyip sonraki ay bçt deneyeyim diyorum.
soğan kürü yapıyodum 2 gündür içemedim bugün kahverengi bi lekelenme gelmiş. normal bişeydir umarım bugun de içmek istemedım böyle olunca
Ayy bende koptum burda hamile kelimesini gorunce birden kalbim carpti hamileyim sandimAyy cnm hamile sandim msjini hareketli sevincli sevincli yazmissin basla cnm bos gecirme gunlerini and bi gun durun bi gun calisin mutlaka
Ayy bende koptum burda hamile kelimesini gorunce birden kalbim carpti hamileyim sandimay Allahim aklima mukayet ol tobe estafurullah hala icimde bi sevinc var. Insallah canim bugunden basliyalim o zaman nediyim Rabbim cuma gununun hurmetine dualarimizi kabul etsin
Her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı bal birer çay kaşığı tarçın ve çörek otu tozunu macun kıvamına gelene kadar karıştırıp tüketiyorsun ne zaman başladım ne zaman bıraktım hatırlamıyorum gün olarak. Burada görmüştüm aratırsan bulabilirsin canımCanım anlatır mısın nasıl uyguladığını bçt yi biz de deneyelim belki faydasını görürüz
Amin inşallah canım Rabbim bize de o duyguyu nasip etsin insallahAllahim en kisa zamanda sevindirsin bizi canm
Dayan canım yaa o kadar içmişsin biraz daha sık dişiniKızlar şurda 3 günüm kaldı kürün bitmesine ama midem sinyal vermeye başladı ne yapdam ki bıraksam mı yoksa tok karna mı içsem
Sağol canım yaa ne biliyim saat kaç oldu hala içemedim denicem artıkDayan canım yaa o kadar içmişsin biraz daha sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?