Canım bence ara vermeden içmeye devam etmelisin kürü eksik uygularsan işe yaramayabilir uyman gerek. Benimde soğan suyu içerken 8. Gün kahverengi lekelenme oldu üç gün sürdü bugün 11.günümdeyim akıntım normal şeffaf gibi olddu.soğan kürü yapıyodum 2 gündür içemedim bugün kahverengi bi lekelenme gelmiş. normal bişeydir umarım bugun de içmek istemedım böyle olunca
Canım bence ara vermeden içmeye devam etmelisin kürü eksik uygularsan işe yaramayabilir uyman gerek. Benimde soğan suyu içerken 8. Gün kahverengi lekelenme oldu üç gün sürdü bugün 11.günümdeyim akıntım normal şeffaf gibi olddu.
Benimde 14 gün kala oldu.doktorada gittim bişey yok dedi. 3 günden sonra geçti. Korkma canımaçıkçası korktum daha adetime tam 1 hafta var.
Adetim başlıyo gibi. Biraz karın agrısı bikaç gndür de göğüslerm acıyo. Adetken içiliyomu peki soğan.? Bu seferki adetimde incir kürü yapıcaktım.Benimde 14 gün kala oldu.doktorada gittim bişey yok dedi. 3 günden sonra geçti. Korkma canım
Gecen ay benmde 1 hafta once kahve leke geldi yerlesme sandm degilmis cnim korkmaaçıkçası korktum daha adetime tam 1 hafta var.
Tesekkurler 5 gün içinde diye okumstum forumda sanki peki diğer sorduklarım hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermiCanım reglin bittikten iki gün sonra başlıcaksın
Canım senin senen dolduğu zaman doktora gittiğinde zaten gerekli tüm testleri sana yapacaktır ve eşine de aynı şekildeİyi aksamlar bayanlar bir kac sorum olcaktı yakında regli olcam ve sogan kürüne baslıycam yanında incir esim içinde keciboynuzu pekmezi düsünüyrm sonucta faydalı seyler bi sıkıntı olcagını düsünmüyrm..sorularıma gelecek olursam regl oldugumz günden itibaren 5.gün kabugunu soyarak yapıyrz die biliyrm 15gün süre ilemi yapıyrz bir diğeri yumurtlama gününü net bisekıldenadıl ogrenebilirm bazı testlerden bahsedilms pek bilgim yok ayrıca dr.gittiğimde ultrasyonla baktrmıstm bi probleminiz yok demişti folik asit vitamin vermişti onlarada devm etsem olurmu ayrıca bide bazı degerlerden bahsedilmşş sanırım hormonlarla alakalı hiç baktrmadm regl oldugum zaman mı gidşyrm o testler için normal zamanlardada yapılan önemli testler varmı
Çok pardon ya düünüp yazmayanlardanım:) be15 gün soğan kürünü yaptım arkasından brokoli yaptım. Adet gördüm şimdi ikinci adetime 9 gün var bugü soğan kürüne başladım. Sende yapmışmıydın? 5 gün yeter mi? Brokoliyi de içmem gerek üst üste geldiAnlamadimilk bebegim canım kızım üç aylık
Çok pardon ya düünüp yazmayanlardanım:) be15 gün soğan kürünü yaptım arkasından brokoli yaptım. Adet gördüm şimdi ikinci adetime 9 gün var bugü soğan kürüne başladım. Sende yapmışmıydın? 5 gün yeter mi? Brokoliyi de içmem gerek üst üste geldi
İlk ay yaptım hamile kalmadım adet oldum şimdi tekrar yapıyorum son 10 gün kala 5 yada 7 gün yapmalısınız yazıyorda. Sen birincide mi hamile kaldın?, 15 gün yapman lazım ben soğan kürü ile hamile kaldım canım
Canlarim benim iyiki varsiniz diye soze basliyorumsogan kurunde ikinci gunum bugun. Acaba diyorum 2.5mm lik kistim vardi belki gider bu sayede ama ben artik anne olmayi cok istiyorum yetti gari canlarim ben acaba bu kuru uygularken de calismalara baslasam mi iki ay oldu kimuasal gebelik gecireli.
Adetimin 9.gunu bugun ayyy heycan yaotim yaa
İlk ay yaptım hamile kalmadım adet oldum şimdi tekrar yapıyorum son 10 gün kala 5 yada 7 gün yapmalısınız yazıyorda. Sen birincide mi hamile kaldın?
Sağlıklı bir şekilce kucağına alırsın inşallah. Darısı bizlerOnu bilmiyorum canım ben direk 15 gün olarak biliyorum evet ilk denemede hamile kaldım
[/QU
OTE
Allahim tamamina erdirsn canmOnu bilmiyorum canım ben direk 15 gün olarak biliyorum evet ilk denemede hamile kaldım
Ben adet bitiminde başladım. Ama adetin 2 günü başlayanlarda var. Saraçoğlu adet bitiminden 7 gün içinde diyor. Benim bildiğim.Selam kızlar, konuya yeni dahil oldum. Pko luyum ben de. İlk hamileligimde hic bilmiyordum bçt deneyeyim dedim , denediğim ay da hamile kaldım bi kızım var. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi vuruldum ama nasip olmadı gebelik. Şimdi adetin 2.günündeyim ne zaman başlamalıyım bu küre ?
Merhaba hoşgeldin adetin bittikten iki gün sonra başla bu arada bçt ne demekSelam kızlar, konuya yeni dahil oldum. Pko luyum ben de. İlk hamileligimde hic bilmiyordum bçt deneyeyim dedim , denediğim ay da hamile kaldım bi kızım var. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi vuruldum ama nasip olmadı gebelik. Şimdi adetin 2.günündeyim ne zaman başlamalıyım bu küre ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?