- 20 Ekim 2011
- 163
- 35
- 98
Canım reglin bittikten iki gün sonra başlıcaksınİyi aksamlar bayanlar bir kac sorum olcaktı yakında regli olcam ve sogan kürüne baslıycam yanında incir esim içinde keciboynuzu pekmezi düsünüyrm sonucta faydalı seyler bi sıkıntı olcagını düsünmüyrm..sorularıma gelecek olursam regl oldugumz günden itibaren 5.gün kabugunu soyarak yapıyrz die biliyrm 15gün süre ilemi yapıyrz bir diğeri yumurtlama gününü net bisekıldenadıl ogrenebilirm bazı testlerden bahsedilms pek bilgim yok ayrıca dr.gittiğimde ultrasyonla baktrmıstm bi probleminiz yok demişti folik asit vitamin vermişti onlarada devm etsem olurmu ayrıca bide bazı degerlerden bahsedilmşş sanırım hormonlarla alakalı hiç baktrmadm regl oldugum zaman mı gidşyrm o testler için normal zamanlardada yapılan önemli testler varmı
Hadi yaa geçmiş oldunKızlarr bende denedim bu ay hatta yarım yamalak 3 gün falan içtim içemedim sonra bide ne göreyim hamileyim ama ne yazıkki 3 gün sürdü sevincim kanama var şu anda değerlerimde düşmeye başladı kesede görünmedi muallakta kaldık öyle yarın dr gidicem nolacak bilmem
Bende yaptı 3 gün gecikmeli geldiöncesinde de bir hafta kahve leke geldi hergünKızlar Soğan kurunden sonra adetinizde gecikme oldumu ben 20 ocakta adet olmuştum 4 gün önce olmam gerekiyordu gecikme yapiyormu sogan kuru
Mrb cnm suan bendede oyle sen sogan kurunu be zmn yaptin bende bu ay yaptim adetime 10 gun Kala kahve pembe bazen daha cok yurudukce gezdikce daha fazla siyah gibi koyu kahve akinti seklinde geliyor anlam veremedim peki hamile misin ne zmn yaptin sogan kurunu cnm bence bunlarin gelmesi rahimjn icindeki birikmis pis seyleri atiyor gibi geliyor bana icimizi temizliyor galibaBende yaptı 3 gün gecikmeli geldiöncesinde de bir hafta kahve leke geldi hergün
Yumurtan catlıyor olabılır akıntı ıkı parmak arasında kopmadan uzuyorsa owulasyon donemındesındır ılıskıde bulunman gerekSoğan küründe 10 . Günüm ve sağ kasığım şiddetli sol kasığım ise nispeten daha az sancılandı böyle hafif bi yapışkan sıvı da geldi
Bende öyle bahsedildiği gibi çok fazla bi akıntı olmuyor bende
Test yapmadım ama pco var bazen tam gununde oluyorum bazen 4 5 gün gecikme oluyoHamile misin acaba
Canım tebrik ederim darısı bana inşallah.. peki bir rahatsızlığın var mıydı? Bende soğan kürü yapıyorumSoğan kürü ile hamile kaldım canım
Canım tebrik ederim darısı bana inşallah.. peki bir rahatsızlığın var mıydı? Bende soğan kürü yapıyorum
Tamam canım rabbim sağlıklar versin sana ve yavrunaSağol canım inşallah. Sorun yoktu bende, denemek istedim sadece:)
İnşallah hayırlı haberini alırızTest yapmadım ama pco var bazen tam gununde oluyorum bazen 4 5 gün gecikme oluyo
İkinciyi de yaptın mı?Soğan kürü ile hamile kaldım canım
Sağol canım ama hiç öyle fazla bi akıntı yoktu ağrı fazla olunca bende acaba öyke mi diye düşündüm ama emin değilimYumurtan catlıyor olabılır akıntı ıkı parmak arasında kopmadan uzuyorsa owulasyon donemındesındır ılıskıde bulunman gerek
Tamam canım rabbim sağlıklar versin sana ve yavruna.. benim için de dua eder misin..
İkinciyi de yaptın mı?
Sağol canım doktor düşük dedi hayırlısı bakalımHadi yaa geçmiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?