Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İyi aksamlar bayanlar bir kac sorum olcaktı yakında regli olcam ve sogan kürüne baslıycam yanında incir esim içinde keciboynuzu pekmezi düsünüyrm sonucta faydalı seyler bi sıkıntı olcagını düsünmüyrm..sorularıma gelecek olursam regl oldugumz günden itibaren 5.gün kabugunu soyarak yapıyrz die biliyrm 15gün süre ilemi yapıyrz bir diğeri yumurtlama gününü net bisekıldenadıl ogrenebilirm bazı testlerden bahsedilms pek bilgim yok ayrıca dr.gittiğimde ultrasyonla baktrmıstm bi probleminiz yok demişti folik asit vitamin vermişti onlarada devm etsem olurmu ayrıca bide bazı degerlerden bahsedilmşş sanırım hormonlarla alakalı hiç baktrmadm regl oldugum zaman mı gidşyrm o testler için normal zamanlardada yapılan önemli testler varmı

Kizlar nolur yardim edin bugun sogan kurune basladim sabah ilk ictim bide 4 saat once ictim ikinci bardagi ama gobegimin icinde bi sanci var sanki igne batiyo karnima ayy korktum hemen mi etki etti neden oldu ki .. Of Allahim nolur kurtar bizi bu kur mus ilacmis kafayi yicez yardim et

Insallah canim sifa olsun sana da . bende dedigin gibi yaptim ictim ama su an da gobegimde bi agri cikti nedense sanki igne batiyo karnimin altina dogru tam rahmin oldugu bolgede cok korktum hemen de etki etmezki degilmi

Arkadaşlar merhaba kür de 9.günüm sarı akıntılarım geliyo benim de az önce sağ kasığım da batma oldu 5 dk kadar ovulasyon testi negatif bu testi ben mi yanlış yapıyorum yumurtlamıyor muyum Bi yardım bana

Kızlarr bende denedim bu ay hatta yarım yamalak 3 gün falan içtim içemedim sonra bide ne göreyim hamileyim ama ne yazıkki 3 gün sürdü sevincim kanama var şu anda değerlerimde düşmeye başladı kesede görünmedi muallakta kaldık öyle yarın dr gidicem nolacak bilmem

Soğan kürüne regl bitiminden 2 gün sonra başlanıyo
15 gün yapılıyo sabah akşam diye biliyorım ben.
Hormon testleri reglin 2. Veya 3 günü yapılıyo
Diğer sorular hakkında bilgim yok:)

Insallah canim sifa olsun sana da . bende dedigin gibi yaptim ictim ama su an da gobegimde bi agri cikti nedense sanki igne batiyo karnimin altina dogru tam rahmin oldugu bolgede cok korktum hemen de etki etmezki degilmi

Amin inşallah canımm hepimize şifa olur inşallah.
Ağrı kasıklarmda batma bende de oldu özellkle ilk günler yoğundu. Ayağma sıcak su torbası koymuştm ben. Tekrar regl olucm zannettm hatta.. sonra da akıntılar çözüldü.
İnşallah sana da etki ediyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…