Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bendede bi kist vardi dogum kontrol hapi kullandim sagdaydi hap bitti gittim kontrole o gecmis ama diger tarafta kist olmus dedi bu sebeple pco var diyebiliriZ dedi dunyam yikildi hala agliyorum 2 dusugum var bundan oncede ben anne olamiycam mi ben ne yapcam

Allah'tan umut kesilmez sende soğan kürünü dene tekrar

Bayanlar bi kaç gün önce sizlerle soğan kurune başlayacağı eşime de keçiboynuzu baslayacagimi paylaşmistim. Daha önce kadınsl rahatsızliklar için kullandığım bu kuru, Ben 2 ay önce 10gün kadar tekrar yapmıştım ama mesleğim gereği düzenim olmadigindan devamı gelmemişti. Bu ay hiç takmadim nedense olursa olur olmasada napalım dedim.küre odaklandim regl olmayı bekliyorum ki 7.gün küre başlayayım derken herzamanKinden farklı bi takım belirtiler ile test yaptım ve şükür ki hamileyimmm. Bu da size umut olsun. Umudunuzu yitirmeyin benim ilk 2 ay stresten olmamış. Bu küre inanin. Tam yapamam rağmen ise yaradı. İsteyen kimsenin Kucağı boş kalmasın inşallah. ..

Arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla bu küre adetin 7. Günü başlıyoruz ve sabah akşam aç karnına 15 gün iciyorum değil mi

Hayirli olsun canim.Allah kucagima almaya nasib etsin. Bende yeni hamilym. Aynen kimse umutunu itirmesin.

Ah canim gecmis olsun. Aglama uzlme allah umut kesilmez. Sogan kurunu uygula kistini ve pco yu bile yok edecektir.3 dusuk yapanlar bile sonradan hamile kalmis cocuklari var bilyrm. Sende de olucak yeterki inan

Genel olarak 6 ay soğan kürünü bu ay kullandım sadece
Canim bende 6 aydi ugrsiyordum umutumu kesmtiyim ay hamile kaldim diyeceyim sogan kurunu kullandim ama ustune adet oldum,dedim bana yaramadi bir daha kuru ygulacm ama gerek kalmadi.sende bekle canm belki bu sefer olur

Canim bende 6 aydi ugrsiyordum umutumu kesmtiyim ay hamile kaldim diyeceyim sogan kurunu kullandim ama ustune adet oldum,dedim bana yaramadi bir daha kuru ygulacm ama gerek kalmadi.sende bekle canm belki bu sefer olur
SEN doktora grtın mı cnm ?

Hayırdır cnm neden ii degıldın bak n guzel artık hamılesın skıntı stres yapma
Mide bulantisi 7-24 huc durmuyor cnm suratim bu iki gunde kucucuk kaldi eridim gozlerim coktu, halsizlik hep var. Resmen coktum puskolojim allak buklak oldu. Mide bulantisi yapiyor bence hepsini.o olasa belki toparlarim

Mide bulantisi 7-24 huc durmuyor cnm suratim bu iki gunde kucucuk kaldi eridim gozlerim coktu, halsizlik hep var. Resmen coktum puskolojim allak buklak oldu. Mide bulantisi yapiyor bence hepsini.o olasa belki toparlarim
ben bayandan berri girmiyordum şimdi gördüm hamile haberinizi Rabbim sag salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin sıkma canını ins geçer keşke bende hamile olsan da migdem bulansa ins bizim için de dua et biz iki buçuk seneden Berri deniyoruz ins benim ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere nasip eder rabim sen kendine dikkat et ve doktora gitmeyi ihmal etmeyin artik iki canlisin belkide üç Rabbim hayırlısini versin Allaha emanet olun

Cok sagol canim.Dua ediyorum hepiniz icin hep ediyorum,allah inss en yakin zamanda nasib eder. Cnm inan ki evt mutlu olmak sevinmek istiyorum ama oyle kotu bir durumdayim ki anlatamam. Pazarts ins dr gidicem,bende cok merak ettim mesele nedir bu hale gelmem sebebim.sen sogan kuru kullandinmi?anliyorum seni okadar zor ve kotu bir durum ki bende yasadim. Rabbim olmayanlara nasib etsin

Ikinci ay soğan kürünü denemiyim mi ?
Demeneye kalmadi canm, aslinda adetimi bekiyordum cunki tum belirtiler adet belirtileriydi, yazdim hatta burda gun sayiyordum ki bi bawlasin ki bende küre baslayim birdaha ama bir gordum halmymisim.yani hangi ara kalmisim bilemedim cok wawirdim ve hala da dusunuyorum,cunki sogan kurunden sonra ben adet olmustum.

evet canım yapmıştım kürü ama saDecember bir kere bir daha yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…