- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Adet döngünüz nedir kaç günde bi adet oluyosunuz?Kizlar 19.gunumde yumurtladim sans dileyin bana :)
Benm adetlerm duzensiz oldugu icin testle tespit ettim bazen 28 bazen 33 mesela gecen ay 40.gunde oldumAdet döngünüz nedir kaç günde bi adet oluyosunuz?
Pekı kullandın mı bu ay soğan suyunu we pko warmı?Benm adetlerm duzensiz oldugu icin testle tespit ettim bazen 28 bazen 33 mesela gecen ay 40.gunde oldum
Evet pko ve tiroid var. Mide rahatsizligim oldugu icin sogani 2. Gun mecburen biraktim acillik olmustum canmPekı kullandın mı bu ay soğan suyunu we pko warmı?
Soganı bırde tok karnına ıc ac ıcemıorsan tok karnına ıcebılırsn ıcıne hıcbırsekıldr lımon weya bal konulmuor ıstersen yemekten snra ıcmeyı dene bnde de war pko fakat bnm catlamıor yumurtalarım ılk defa gecen ay tam 40.gun catladı hala hasta olamadm yarın test yapcm bakalım kısmet ama ne yap et o soganı mutlaka ıc troıd de kontrol altına almaya bak pko engel dglEvet pko ve tiroid var. Mide rahatsizligim oldugu icin sogani 2. Gun mecburen biraktim acillik olmustum canm
Canm adetin ne zaman senin. Belirti falan var mıSoganı bırde tok karnına ıc ac ıcemıorsan tok karnına ıcebılırsn ıcıne hıcbırsekıldr lımon weya bal konulmuor ıstersen yemekten snra ıcmeyı dene bnde de war pko fakat bnm catlamıor yumurtalarım ılk defa gecen ay tam 40.gun catladı hala hasta olamadm yarın test yapcm bakalım kısmet ama ne yap et o soganı mutlaka ıc troıd de kontrol altına almaya bak pko engel dgl
Pazar günü canım bat. Hiçççç ama hiç umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum ama aklımda hep
Kürü yaptın dimi ? Belirti varmıPazar günü canım bat. Hiçççç ama hiç umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum ama aklımda hepPazartesi girmezsem eğer bi idrar testi yaparım negatif olursa Cuma yaparım ama adete girmezsem tabi..
Bn en son adetimi 28aralıkda oldum düzensız bnmkı pko gtsın dıe sogan ıctm suan gogsume dokunamıorm ara ara bel agrısı yasıorm sankı olckmısım gbı we arada kasıklarıma smsek çakar gbı oluor sarı akıntım oluor arada karnım cok sıs dewamlı gaz war bu ay bı degısık vıcudumCanm adetin ne zaman senin. Belirti falan var mı
Gunaydin canim.gidemedik dr.dun okadar kostirduk ki aksam ancak evde olduk. Cnm sen ilk 4-5haftada nasildin?ayy ben hic iyi digilim,ne araba gide biliyirum ne yemek ne cay ice hic bir sey ne gece yatamiyorum.mide bulantisi beni mafetti,halsizim hasta gibi,gozum hic bir sey gormek istemiyor,hemen sinirl parliyor sanki.elimi kolumu kaldiracak gucum yok gibi.bu beni cokk etkiliyorrrDilow dr a gidebildinmi canim
Hatta telefonu elime almak bakmak istemiyorum,onada mide bulantim var.boylemi olucak ah ahhDilow dr a gidebildinmi canim
Zor dayaniyorum.mizmizlanmaya sevmem diye ama suratimi gorsen sanki sirke satiyorum gibi.bide yuzum boyle tuaf olmus,alerji gibi sanki tatliya karsi etkilenmeye basladim.usuyorum durmadan icimde souk var. Evt dun yetisemesik bir dr gitmem lazim benim. Ne apicam ben boylee.Canim mide bulantisi 12. Haftaya kadar cok normal bende olmadi hic birazda yapisal annemdede hoc olmamis mide bulantisi ama her gun 9 da uyuyirm aksam ben bide calisiorm halszlik mahfedio yemeklerden sora ozellikle , bide asiri yiyorum engel olmaya calisicam yoksa gidisat kotubence kan degerin bukadar yuksekken sen iyi dayaniosun ben dedigim gibi 800 lerde falan dr a gittim bence bian once git sikayetlerini sole sana takviye biseler vericektir ben multivitamin kullaniyorum baya etkili oluyo yoksa ayakta duramam
Ben normalde de yemekle pek aram olmaz.cok az yerim. Belki seningigibi 12 haftada istah acilir. Evt cok yemekte iyi digil .belki banada vitamin verirlerCanim mide bulantisi 12. Haftaya kadar cok normal bende olmadi hic birazda yapisal annemdede hoc olmamis mide bulantisi ama her gun 9 da uyuyirm aksam ben bide calisiorm halszlik mahfedio yemeklerden sora ozellikle , bide asiri yiyorum engel olmaya calisicam yoksa gidisat kotubence kan degerin bukadar yuksekken sen iyi dayaniosun ben dedigim gibi 800 lerde falan dr a gittim bence bian once git sikayetlerini sole sana takviye biseler vericektir ben multivitamin kullaniyorum baya etkili oluyo yoksa ayakta duramam
Benim gecen ay öyleydi canım ama adete girdim çok üzüldüm ama bu ay bişey Yok bakalım zamana bırakmak lazım.. baya olmamış sen girmeyeli inşallah soğan düzene sokar canım .. benim de pco var da soğan suyu pcoyu geçiriyor mu canım öyle bişey varsa çok sevinirim yaaa.. eğer adete girersem 15 gun yaparım düzenli şekilde. Ben 1 hafta falan yaptımBn en son adetimi 28aralıkda oldum düzensız bnmkı pko gtsın dıe sogan ıctm suan gogsume dokunamıorm ara ara bel agrısı yasıorm sankı olckmısım gbı we arada kasıklarıma smsek çakar gbı oluor sarı akıntım oluor arada karnım cok sıs dewamlı gaz war bu ay bı degısık vıcudum
Yaptım canım ama 1 hafta ve adetim ilk günü başladım yapmaya ben bilmiyordum 7.gunu başlayacağımı. Belirtim valla dün öbür gün şişlik çoktu ama bugun hiç birşey Yok arada belime iğne Batar gibi oluyor ama o da temizliği bu ay abarttım ondandır belki diye düşünüyorum yani hiç belirti Yok da diyebilirim. Adet sancısı falan yaşayan biri değilim zaten o yüzden adete dair de belirti bişey Bilmiyorum suan..Kürü yaptın dimi ? Belirti varmı
Bi de test falan yaptın mı canımBenim gecen ay öyleydi canım ama adete girdim çok üzüldüm ama bu ay bişey Yok bakalım zamana bırakmak lazım.. baya olmamış sen girmeyeli inşallah soğan düzene sokar canım .. benim de pco var da soğan suyu pcoyu geçiriyor mu canım öyle bişey varsa çok sevinirim yaaa.. eğer adete girersem 15 gun yaparım düzenli şekilde. Ben 1 hafta falan yaptım
Bn toplam 12 yada 13 gun falan yapabıldım ılk yaparken hıc belırtı gormedım hatta bana yaramadı ddm akıntı falan olmadı 5-10gun snra akıntı sarı sarı oldu anladm bsyler degısıor we adetı duzene sokuormus we pkolar ıcın cok ıse yarıor bu ay olmasın dger ay mutlaka yaracaktr oyuzden tok karnına ıcebılırsın zten saracoğlu mıde sıkıntısı olanlar ıcın tok ıcebılır dıor tam gcırmese bıle sogan suyu azaltır weya etkısız hale gtrıor bn bgune kadr yumurtamın catladıgını dusunmuordm gatta bana catlatma ıgnesı yapmıstı doktor 3ay once onunda catlattgını fusunmuormBenim gecen ay öyleydi canım ama adete girdim çok üzüldüm ama bu ay bişey Yok bakalım zamana bırakmak lazım.. baya olmamış sen girmeyeli inşallah soğan düzene sokar canım .. benim de pco var da soğan suyu pcoyu geçiriyor mu canım öyle bişey varsa çok sevinirim yaaa.. eğer adete girersem 15 gun yaparım düzenli şekilde. Ben 1 hafta falan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?