- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 36
Bende bu ay kırmızıları gördümsoğan kürü uyguladım ve bu ay ki adetim çok kötü geçti hastanelik oldum aşırı sancım oldu 3 gün ayağa kalkamadım ndn böyle oldu bilemedim
nasıl yapıyorsun ?Ben havuç ve incir kürünr başladım hayırlısı bakalım
8 tane inciri ortadan kesip 2.5 su bardağı klorsuz suda ağzı kapalı şekilde 20 dk kaynatıyorum sabah bunu yapıyırum akşamda 8 inciri ordan bölüp 6 dk kaynattıktan sonra içine 1 orta boy havucu dilimleyip 4 dk daha kaynatıp ılımasını bekleyip içiyorumnasıl yapıyorsun ?
Öğlenleride soğan suyuna devam ediyorum bu ayda böyle denicem bakalımnasıl yapıyorsun ?
inş istediğin sonuca cabucak ulaşırsın canımKızlar ben çok konulara mesajlara bakıyorum. Bazı bayanlar soğan içerken hamile kalmıs bazısı da soğandan sonra adet olup adetten sonra hamile kalmış. Bende suan soğan suyu yapıyoum yolun başındayım
8 tane inciri ortadan kesip 2.5 su bardağı klorsuz suda ağzı kapalı şekilde 20 dk kaynatıyorum sabah bunu yapıyırum akşamda 8 inciri ordan bölüp 6 dk kaynattıktan sonra içine 1 orta boy havucu dilimleyip 4 dk daha kaynatıp ılımasını bekleyip içiyorum
küre uzun süre devam ediliyor öyle değil mi ? inş canım allah emeklerini boşa çıkarmasın bir an önce kavuşursun8 tane inciri ortadan kesip 2.5 su bardağı klorsuz suda ağzı kapalı şekilde 20 dk kaynatıyorum sabah bunu yapıyırum akşamda 8 inciri ordan bölüp 6 dk kaynattıktan sonra içine 1 orta boy havucu dilimleyip 4 dk daha kaynatıp ılımasını bekleyip içiyorum
Evet uzun süreli bi kürmüş ama 20 günde etkisini gösterdiği örnekleride var soğan kürü yumurta kalitesini artırıyor habuç ve incirde yumurta çatlamasını sağlıyomuş inş isteyen herkes hayırlısıyla miss kıkulu kuzuularına kavuşur çünkü gerçekten zor ve sabır isteyen bi mesele ....bu
küre uzun süre devam ediliyor öyle değil mi ? inş canım allah emeklerini boşa çıkarmasın bir an önce kavuşursun
İnşallah canım benim amin.. rabbim hepimize nasip etsininş istediğin sonuca cabucak ulaşırsın canım
Evet uzun süreli bi kürmüş ama 20 günde etkisini gösterdiği örnekleride var soğan kürü yumurta kalitesini artırıyor habuç ve incirde yumurta çatlamasını sağlıyomuş inş isteyen herkes hayırlısıyla miss kıkulu kuzuularına kavuşur çünkü gerçekten zor ve sabır isteyen bi mesele ....
Kızlar gögüs ağrılarınız adet olacağınız gün kesiliyor mu?
Adını verir misin o vitamininCanim banami sordun bebis varmi die ? Var canim gecen ay aldim bende haberini daha yeniyiz :) esin icin vitamin gbi kullanbilecgi ilac ta onerebilirim bizde aslinda sknti yoktu ama kuvvetlendrsn die vermisti dr esim 6 ay flan kullandi, ama sogan kurunden sora kaldigima gore diorm bende gorunmeyen bi iltihap bisemi vardi acaba
Belki soğan kürüyle rahimde ne var ne yok arnışsındırBende bu ay kırmızıları gördümsoğan kürü uyguladım ve bu ay ki adetim çok kötü geçti hastanelik oldum aşırı sancım oldu 3 gün ayağa kalkamadım ndn böyle oldu bilemedim
Proxeed plus canimAdını verir misin o vitaminin
Önemli olan ümidimizi kaybetmememiz elimizden geleni yapmaya devam edio sonrasını tabikide allaha bırakacağızda. Amacımıza ulaşıncaya kadar yılmamalıyız. ben birini düşürdüm diğeride dış gebelik oldu laparaskopi oldum. Allahın taktiri çalışmalara devam...ben herkese bol sanş diliyorum rabbim hepimize meleklerimizi yollaın inş ben artık bi süre girmeyeceğim gerçekten kendimi kahır ettim allah büyüktür hepiniz allaha emanet olun inşşşşşş sanırım ne yaparsak yapalım ilahi düzeni ve zamanlamayı değiştiremeyiz kısmet artık hepinizeeeeee sevgilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?