Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yaşım 21 2 yıldır evliyim son 2 ay çocuk düşünüyoruz öyle çok fazla denemedik daha doğrusu ben pek anlamıyorum. Geçenlerde takvim uygulaması indirmiştim bende prolaktinim yüksek çıktı DOSTINEX ilaç kulanıyorum hemde soğan kürüne başladım yani içiyordum dün yumurtlama günü yazıyordu takvimde yüksek gebelik şansı yazıyordu dün eşimle beraber olduk uzandık sırtıma yastık koydum sonra öyle uyumuşum sabah kalktığimda çok fazla kasıt ağrım vardı sizce normel mi ?????

Son düzenleme:
benim bu gün soğan küründe 9. günüm dün akşam bayağı belim ve sağ kasım ağrıdı bide ayklarımın altı yanıyordu göğüüsümde de hasasiyet var bu kürden mi yoksa ..... sizlerde böyle belirtiler var mı ? ilk 1 hafta olmamıştı belirti birde adet tarihim 17 şubat

aa geçmiş olsun yha pardon kaçırmışım orayı şimdi bi şey yapıyor musun ?
Ben pko var die kur yapiyodum ayni zamanda midemde hassasti deniyim dedim acillik oldum biraktim 2.gunde simdi ovulasyon testi yapiyorum dun soluktu bugun koyulasmaya basladi 10.gunumdeyim bu ay yumurtlicam zaten teste gore iliski yapicam bide boyle deniyim bakalim :) zaten denemede 2. Ayimiz eger tutarsa haber vericem :)

Kizlar gittim bugun yarayi yaktirdim geldim narkozla uyuttular hic bisey gormedim 've o islemde yapilan yer catal denilen yer kadin dogurmus gitmis bebek hala ben gittigimde duruyordu oyle mi guzel olur bebek melek gibi dunya ya yeni gozunu acmis cok guzeldi erkekti galiba mavi elbiseleri vardi 've sonra beni uyuttular sonra hemsire kaldirirken cok guzeldi bebek istiyorum diyormusum Geri uyumusum hemsire diyo rezil oldum kiz seni uyandirana kadar geri odaya getirmisler beni kaynanam kizim nasil oldun diyormus bana elimi tutup gozumden yas geliyormus bebek istiyorum ben diyormusum cok guzeldi fln diye anlatilayorlar gulmeden öldum ama allahim soyletti belki dunyadan haberim olmayarak bilmeyerek sadece bebek istiyorum cok guzel diyormusum insallAh en kisa zamanda banada hepimizede verir rabbim hersey kalbinizce olsun...

Ay iyi hadi kurtuldun canm yaa bu ay insallah olur :) cok sevindim aci hissetmemene gecmis olsun canm benm

Ay iyi hadi kurtuldun canm yaa bu ay insallah olur :) cok sevindim aci hissetmemene gecmis olsun canm benm

Aminn canim benim cok sagol hissetmedim cok sukur insallah ya benimde umudum oyle bu ay olamaz ancak martta cunku 3 hafta iliski yasak cnm bnm insallah hepimizki olur En kisa zamanda

Geçmiş olsun canım benim inşallah bebeğine kavusursun hamiş haberleri ni alırız rabbim kabul buyursun inşallah

cok gecmis olsun canim..wukurler olsun kurtuldun..inwAllah martda iyi haberlerini aliriz o zaman

merhaba canım sen nasıl oldun ? belirtiler ne durum da ????
Ancak zaman buldum yazmaya, benimkiler ayni canm,2 gunum kaldi adetime akalim.sabah atesimi olctum yataktan kalkmadan 36.9 cikti. Gorelim belke adet yaklasti onsandir ama benim goguslerde hic soskinik agri filan yok,kasiklarda da yok bi tek mide bulantisi,karin davul kadar sis agirlasmiş,k

Bilinc alti işte canim oyle oluyor ,insanin aklinda olanlari hep narkozda sayiklarmiş. Cok cok gecmis olsun tatlm umudumuzu kesmiyek olcak inwallah. Allah soyletmistir olur hayirlisiyla

Benide hic sogan kuru etkilemedi,ne kasik agrisi ne bir sey,sanki normal gunlum cay iciyormusum gibi

Canim merhaba.bende bir cok seyi anlamiyordum deneyimsiz,aynen takvime bakara cozmeye calistim. Inwallah hem sogan kuru hem yumurtlama gunun iliskisi sande guzel etki olmustur. Hem uyumussun o tam super olmus,zaten cok kisi oyle hamile kaliyormus,iliskiden sonra uyuya kalmak. Inwallah kasik agrilarin sonucu guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…