- 25 Şubat 2016
- 107
- 45
- 98
- 33
Amin canim..heye can her wey ederem teki bebiw olsun bu ay gorek ne olur her ay umidle gozle ve sora bowa cixirHe
Heee bawa dusdum,olmasin canim pis xestelikler.yumurta catlamasi icin markov suyu ice bilersen.bes bu eroziya kimdeydi ki???
He mendede heyleAmin canim..heye can her wey ederem teki bebiw olsun bu ay gorek ne olur her ay umidle gozle ve sora bowa cixir
He ilk uwaq ucun,men 3,5 il oldu,3 ile yaxin qorunduq,5-6aydi ama emele gelmir uwaq hec bir problem yoxdu ama gorekdeDilow canim sen nece vaxtdir ailelisen?ve ilk uwaq ucun caliwmalardimi?
caan inwAllah yawi olar tezlikle wad xeber yazarsan canim..eyni suali yazdiq))aprelde 2il olacaq ama 4-5ayini cixaq cunki yoldawim yanimda deildi bu ay geldi getdi.. gelen ay inwAllah bu mesafe bitecek ve rahat kurlere falan da bawliyaramHe mendede heyle(( sebr edek canm,sen nece illik evlisen? Bu kurler herkese yariyir inwallah bizede duserli olar
caan olar canm inwAllah bu sogan he coxuna komek olub bizede olar inwAllah..He ilk uwaq ucun,men 3,5 il oldu,3 ile yaxin qorunduq,5-6aydi ama emele gelmir uwaq hec bir problem yoxdu ama gorekde
Ayy inwallah canim menim hamimiz burda bu wad xeberi paylawaq. Sen yoldasinla hansi olkede yawiyirsan? Men istanbuldayam yoldasimnan 3,5 olducaan inwAllah yawi olar tezlikle wad xeber yazarsan canim..eyni suali yazdiq))aprelde 2il olacaq ama 4-5ayini cixaq cunki yoldawim yanimda deildi bu ay geldi getdi.. gelen ay inwAllah bu mesafe bitecek ve rahat kurlere falan da bawliyaram
biz fransadayiq canim men gelmek istedim mamagili gormeye falan kagizlarimi gozlurem indi qayitmaq ucun..orda da hekimleri bawa salmaq olmurki gedirsen yawivi soruwub deirlerki provlem yoxdu olarda ne yawin varki eseblewirem mendeAyy inwallah canim menim hamimiz burda bu wad xeberi paylawaq. Sen yoldasinla hansi olkede yawiyirsan? Men istanbuldayam yoldasimnan 3,5 oldu
Basa dusurem canim,mende tekem burda aylem mamagil orda men burda. Insan darixir.menimde bu kagiz kuguz islerim var he mende burda da bir defe getmisem hekime. Umumiyetle saligim yaxsi olub hemise. Allaha inanaq yaxsi olasidi bilirembiz fransadayiq canim men gelmek istedim mamagili gormeye falan kagizlarimi gozlurem indi qayitmaq ucun..orda da hekimleri bawa salmaq olmurki gedirsen yawivi soruwub deirlerki provlem yoxdu olarda ne yawin varki eseblewirem mende
he canim bu kagiz iwi zulumdu aileden ayri vabwe cetindi..mawAllah teki hemiwe yawi olasan canim..Allah bi bebiw de yetirsin inwAllah bawimiz qariwsin darixmayaqBasa dusurem canim,mende tekem burda aylem mamagil orda men burda. Insan darixir.menimde bu kagiz kuguz islerim var he mende burda da bir defe getmisem hekime. Umumiyetle saligim yaxsi olub hemise. Allaha inanaq yaxsi olasidi bilirem
Ay allah agzivdan ewitsin vallah baw qariwar hec olmazsahe canim bu kagiz iwi zulumdu aileden ayri vabwe cetindi..mawAllah teki hemiwe yawi olasan canim..Allah bi bebiw de yetirsin inwAllah bawimiz qariwsin darixmayaq
Ay allah agzivdan ewitsin vallah baw qariwar hec olmazsa
Mende inan ki eyni piskolojideyem, ozumu durdura bilmirem ki ne dusunmeden nede innetde baxmadan,bu siteyede teze uye olmusam bu probleme goredilow sen ne vaxt xestelenmelisenki?
ay caan eyni men))adamdan asili deile belkes de ona gore olmure o qeder duwunurukki..her defe deirem vso bu defe duwunmeyecem ama olmurki elim fikrim dinc durmur ele axtariram)) nezir qurban falan demiwem inwAllah..hee ele mende de cox olub test elemiwem tek cizgi((( inwAllah bu ay dogru cixar canim elamet falan..ne qaldi az qalib inwAllah icini rahatladacaq cizgini gorersen Amin mense hele 19na kimi gozlemeliyemMende inan ki eyni piskolojideyem, ozumu durdura bilmirem ki ne dusunmeden nede innetde baxmadan,bu siteyede teze uye olmusam bu probleme goremen 3 gune 10 fevral olmaliyam 28 gunder birdi mende. Adet olsam sogan kurune devam edecem. Ama mende de cox olub hamile kimi hissiyatlar urek bulanti o bu,ama adet olmusam yeniki belirtileri cox benzerdi.demisem vallah nezir niyaz sadaga payliyasiyam
Allah olmiyanlara versin,cabamizi gorsunay caan eyni men))adamdan asili deile belkes de ona gore olmure o qeder duwunurukki..her defe deirem vso bu defe duwunmeyecem ama olmurki elim fikrim dinc durmur ele axtariram)) nezir qurban falan demiwem inwAllah..hee ele mende de cox olub test elemiwem tek cizgi((( inwAllah bu ay dogru cixar canim elamet falan..ne qaldi az qalib inwAllah icini rahatladacaq cizgini gorersen Amin mense hele 19na kimi gozlemeliyem
yo mende wukur yoxdu..men azerbaycanda yawamirdim indi 3-4ayliq gelmiwem ve gelmiwken burda da gedim gorum nedi dedim hec bir problem yoxdu deyirler xaricde dedilerki bezi ay falekul partdamir bawqa problem yoxdu. yoxladim yetiwib ama partdayib partdamadigini day bilmedim..yoldawim da xarice qayitdigina gore 2ci defe gedib yoxlatmadim..ay sonu bilinecekde inwAllah partdiyib partdamadigi
ayy cook tesekkur ederim canim benimAy cok tatli konusuyorsunuz ya menim gedim deyirler ay cok tatli konusma tarziniz yazdiklarinizi okuyunca boyle benim dilimde farkli oldu guzel ya azeri kardeslerim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?