- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
Ben bebek icin erken diyorum kizbi arkdsm adet olmadn hamis olablrsin dedi 3 gun snra adet oldm istemiyom sokturucu kullandim dedim hahahah
Ayyy Allah seni ayyy cok guldummmmm ahaaa ayyyy oldum yaSen zaten baskasina yazdin onun yerine ben cevap verdimsen dogru yaptin ben atladim kiz yoruma [/QUO
Kizlar bende yarin doktora gidecegim rahimde yara var demisti yaktirmak icin gidiyorum korkuyorum biraz tirsiyorum ama internette okuduguma gore cogu kadinlar yarayi yaktirdiktan sonra gebe kaliyorlarmis sevindim bi yandan belkide o yuzden olmuyordur hic belli olmaz evlenelim 7 ay oldu korunmuyoruz ama olmadi nasip degilmis yada yara yuzundendir bakalim yarin neler olucak insallah iyi olur acisiz bi sekilde dua edin bana 've diger ayda hamis olurum insallah yaa cok istiyorum rabbimdenn dua ediyorum her namazimda bana 've sizlere tum isteyenlere insallah en kisa zamanda saglikli sihatli versin rabbim
selam canim gecmiw olsun..ben azerbaycandan yaziyom burda bi arkadaw vardi onda da vardi ama doktor ilacla tedavi etdi artmamasi icin..ve cocuk olsun ondan sonra yakariz soyledi yoksa cocuk olmasina problem yaratiyomuw..bizde eroziya diyolar aynisi her halde..inwAllah hayirlisi ile bebiw olurKizlar bende yarin doktora gidecegim rahimde yara var demisti yaktirmak icin gidiyorum korkuyorum biraz tirsiyorum ama internette okuduguma gore cogu kadinlar yarayi yaktirdiktan sonra gebe kaliyorlarmis sevindim bi yandan belkide o yuzden olmuyordur hic belli olmaz evlenelim 7 ay oldu korunmuyoruz ama olmadi nasip degilmis yada yara yuzundendir bakalim yarin neler olucak insallah iyi olur acisiz bi sekilde dua edin bana 've diger ayda hamis olurum insallah yaa cok istiyorum rabbimdenn dua ediyorum her namazimda bana 've sizlere tum isteyenlere insallah en kisa zamanda saglikli sihatli versin rabbim
Keske sormasalar ya off insan bunaliyorHaha haha canim yaa hic gulecegim yoktu iyi yapmissin bende diyorum akrabalar falan soruyor bebek varmi yok diyorum e sanki karnin buyuk duruyor yemek cok yiyince cikiyor gobegim diyorum daha erken zaten diyorum korkmayin olsa dilimde durmaz hemen soylerim ben saklamam nazar deger soyle boyle olur diye diyom amann ne bilim
selam canim gecmiw olsun..ben azerbaycandan yaziyom burda bi arkadaw vardi onda da vardi ama doktor ilacla tedavi etdi artmamasi icin..ve cocuk olsun ondan sonra yakariz soyledi yoksa cocuk olmasina problem yaratiyomuw..bizde eroziya diyolar aynisi her halde..inwAllah hayirlisi ile bebiw olur
Mrb canm bizde burda arkadaslarla bir birimize destek bilgi veriyoruz.ayni durumu bende yasiyorum, 3 gune adet olmam lazim ama benzer belirtilwri yasiyorum,oluyor ya bazen ayni belietiler,ama umusumuzu kesmiyelim insallah guzel sonclar alir ve burda paylasiriz.
Ay inwAllah canim ya hayirli haberler veririz.sende sogan kuru uyguladinmi canm?Mrb canm bizde burda arkadaslarla bir birimize destek bilgi veriyoruz.ayni durumu bende yasiyorum, 3 gune adet olmam lazim ama benzer belirtilwri yasiyorum,oluyor ya bazen ayni belietiler,ama umusumuzu kesmiyelim insallah guzel sonclar alir ve burda paylasiriz.
Keske sormasalar ya off insan bunaliyor
InwAllah canim hayirlisi ile bu sene hepimize duserli olurCanim benim cvb icin cok saol ama doktora soyledim hic alakasi yok diyor yani ama yinede yarin soyleyecegim doktora hani bebek olmaz diyorlar fln diye anlaticam konusucam yani kismet ya sans isi birazda aslinda
İnwAllah canm cok saol..ha evet oyle yapmayi dusunuyom..ben bal tarcin corek otu da 2-3gun yaptim da bakalim hayirlisiCanım benim inşallah hamilesindir degilsende yeni ayda incir kürü dene havuçlu çatlama oluyor Saraçoğlu tarifine bak oda olmazsa klomen kullanıp çatlama iğnesi olabilirsin tabiki klomen dokdor vermedi gerek inşallah da hamilesindir
InwAllah canimBende sogan kuru uyguluyorum 4 .gunum yarinla 5.gunum olucak kismet bakalim faydasi olur insllah
Canim azerimin?selam canim gecmiw olsun..ben azerbaycandan yaziyom burda bi arkadaw vardi onda da vardi ama doktor ilacla tedavi etdi artmamasi icin..ve cocuk olsun ondan sonra yakariz soyledi yoksa cocuk olmasina problem yaratiyomuw..bizde eroziya diyolar aynisi her halde..inwAllah hayirlisi ile bebiw olur
evet canimCanim azerimin?
Bende azeriyim canim. Sene kim deyim ki eroziyani yandiranda uwax olmur? Menim tanidigim qohumlarimiz var eroziya yandiriblar ve arxadan uwaqda dogublar. Sen hekimle daniş ki eroziyani mualiceynen edek de yandirmadam problem olasidisaCanim azerimin?
Gor ne deyirem,sen yarani yandirmadan evvel mence basqa bir hekimede get gor ne deyirler. Yoxlat baskasinadaevet canim
Bende azeriyim canim. Sene kim deyim ki eroziyani yandiranda uwax olmur? Menim tanidigim qohumlarimiz var eroziya yandiriblar ve arxadan uwaqda dogublar. Sen hekimle daniş ki eroziyani mualiceynen edek de yandirmadam problem olasidisa[/QUOTE lap yawi canmhe bi padruqam vardi ona ele deyibler.cox adamdan ele esitmiwem dermanla yandirirlar artim dayanir ama azotla falan yandiranda uwaq olmurmuw
yo mende wukur yoxdu..men azerbaycanda yawamirdim indi 3-4ayliq gelmiwem ve gelmiwken burda da gedim gorum nedi dedim hec bir problem yoxdu deyirler xaricde dedilerki bezi ay falekul partdamir bawqa problem yoxdu. yoxladim yetiwib ama partdayib partdamadigini day bilmedim..yoldawim da xarice qayitdigina gore 2ci defe gedib yoxlatmadim..ay sonu bilinecekde inwAllah partdiyib partdamadigiGor ne deyirem,sen yarani yandirmadan evvel mence basqa bir hekimede get gor ne deyirler. Yoxlat baskasinada
Heee bawa dusdum,olmasin canim pis xestelikler.yumurta catlamasi icin markov suyu ice bilersen.bes bu eroziya kimdeydi ki???yo mende wukur yoxdu..men azerbaycanda yawamirdim indi 3-4ayliq gelmiwem ve gelmiwken burda da gedim gorum nedi dedim hec bir problem yoxdu deyirler xaricde dedilerki bezi ay falekul partdamir bawqa problem yoxdu. yoxladim yetiwib ama partdayib partdamadigini day bilmedim..yoldawim da xarice qayitdigina gore 2ci defe gedib yoxlatmadim..ay sonu bilinecekde inwAllah partdiyib partdamadigi
Sen qoyma ele elesinler,bizim gelinde var idi ,bir uwaqdan sonra yandirdi soram ikinci uwagida oldu.bunun maliceside var,baska hekime get bir yoxlar evvel,bir dehele uwaq dogmamisansa deki evvel mualice elesinler sonra uwaqdan sonra yandirarsan dermanla ama. Sogan kurude belke temizliye biler faydasi olasisi
meSen qoyma ele elesinler,bizim gelinde var idi ,bir uwaqdan sonra yandirdi soram ikinci uwagida oldu.bunun maliceside var,baska hekime get bir yoxlar evvel,bir dehele uwaq dogmamisansa deki evvel mualice elesinler sonra uwaqdan sonra yandirarsan dermanla ama. Sogan kurude belke temizliye biler faydasi olasisi
bu sogan kuru yaxwidi eslinde ama tez-tez idrar goresen haminda bele olur?Sen qoyma ele elesinler,bizim gelinde var idi ,bir uwaqdan sonra yandirdi soram ikinci uwagida oldu.bunun maliceside var,baska hekime get bir yoxlar evvel,bir dehele uwaq dogmamisansa deki evvel mualice elesinler sonra uwaqdan sonra yandirarsan dermanla ama. Sogan kurude belke temizliye biler faydasi olasisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?