- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
Kizlar mecburen sogani birakmak zorundayim. Mide rahatsizligim vardi ve az once acillik oldum. Mide yanmasi kusma ishal yapti bende4.kez icmistim ama devam edemicem cok kotuyum suan
Merhaba arkadasim,iyi gunler arkadaslar bende bu ay sogan kurune basladim 1.5senedir evliyim ama malesef cocuk olmuyo..doktora gittik bazi aylar yumurta catlamiyo soyledi baska sorun yok..bende bu ay sogan kurune adet bitdikden 2gun sora basladim ve 14cu gun 23x17mm yumurta gelismis ama catlamamiwti sonrasini kontrol etmedim.belim cok kotu agriyo,istaham artmis ve sık idrara cikiyom ama adetime daha var 19wubat sogan kurundenmi acaba bunlar?kewki hamilelik olsa ya..Allahim isteyen her kese bebis nasib etsin inwAllah Amin
Ah canim cok gecmis olsun,korkma allahin izniyle iyi olursun. Bendehem namazinda dua ediyorum hepimiz icin cnm rabbim hepimize versinKizlar bende yarin doktora gidecegim rahimde yara var demisti yaktirmak icin gidiyorum korkuyorum biraz tirsiyorum ama internette okuduguma gore cogu kadinlar yarayi yaktirdiktan sonra gebe kaliyorlarmis sevindim bi yandan belkide o yuzden olmuyordur hic belli olmaz evlenelim 7 ay oldu korunmuyoruz ama olmadi nasip degilmis yada yara yuzundendir bakalim yarin neler olucak insallah iyi olur acisiz bi sekilde dua edin bana 've diger ayda hamis olurum insallah yaa cok istiyorum rabbimdenn dua ediyorum her namazimda bana 've sizlere tum isteyenlere insallah en kisa zamanda saglikli sihatli versin rabbim
Ben siteye girme girme baya konular kaciriyorum kizlar firsatim olmuyor ya sonradan okuyorum tek tek canim konular ayni zaten :)))) bende zaman bulunca ancak
Canim bende sana yaziyorum ama heralde karistirdim burda:)),konular ayni zaten hep hamissssss konulari.bende ancak bow vakitlerimde zaman buluyorumBen siteye girme girme baya konular kaciriyorum kizlar firsatim olmuyor ya sonradan okuyorum tek tek napim
Merhaba arkadasim,
Ah canim cok gecmis olsun,korkma allahin izniyle iyi olursun. Bendehem namazinda dua ediyorum hepimiz icin cnm rabbim hepimize versin
Oyyy kuzucummm insallah hic aci hissetmezsin gerekirse dr a soyle bayiltsinlar eger oluyosa yaa kiyamam bize haber ver yakildiktan sonra. Ben sogan kurunden hastalandim mide asitini arttiriyomus ara ara midem zaten yaniyodu sogan beni hastanelik etti :) hadi bakalm insallah yara alindiktan sonra bebisine kavusursunKizlar bende yarin doktora gidecegim rahimde yara var demisti yaktirmak icin gidiyorum korkuyorum biraz tirsiyorum ama internette okuduguma gore cogu kadinlar yarayi yaktirdiktan sonra gebe kaliyorlarmis sevindim bi yandan belkide o yuzden olmuyordur hic belli olmaz evlenelim 7 ay oldu korunmuyoruz ama olmadi nasip degilmis yada yara yuzundendir bakalim yarin neler olucak insallah iyi olur acisiz bi sekilde dua edin bana 've diger ayda hamis olurum insallah yaa cok istiyorum rabbimdenn dua ediyorum her namazimda bana 've sizlere tum isteyenlere insallah en kisa zamanda saglikli sihatli versin rabbim
Mrb canm bizde burda arkadaslarla bir birimize destek bilgi veriyoruz.ayni durumu bende yasiyorum, 3 gune adet olmam lazim ama benzer belirtilwri yasiyorum,oluyor ya bazen ayni belietiler,ama umusumuzu kesmiyelim insallah guzel sonclar alir ve burda paylasiriz.iyi gunler arkadaslar bende bu ay sogan kurune basladim 1.5senedir evliyim ama malesef cocuk olmuyo..doktora gittik bazi aylar yumurta catlamiyo soyledi baska sorun yok..bende bu ay sogan kurune adet bitdikden 2gun sora basladim ve 14cu gun 23x17mm yumurta gelismis ama catlamamiwti sonrasini kontrol etmedim.belim cok kotu agriyo,istaham artmis ve sık idrara cikiyom ama adetime daha var 19wubat sogan kurundenmi acaba bunlar?kewki hamilelik olsa ya..Allahim isteyen her kese bebis nasib etsin inwAllah Amin
Canım benim inşallah hamilesindir degilsende yeni ayda incir kürü dene havuçlu çatlama oluyor Saraçoğlu tarifine bak oda olmazsa klomen kullanıp çatlama iğnesi olabilirsin tabiki klomen dokdor vermedi gerek inşallah da hamilesindiriyi gunler arkadaslar bende bu ay sogan kurune basladim 1.5senedir evliyim ama malesef cocuk olmuyo..doktora gittik bazi aylar yumurta catlamiyo soyledi baska sorun yok..bende bu ay sogan kurune adet bitdikden 2gun sora basladim ve 14cu gun 23x17mm yumurta gelismis ama catlamamiwti sonrasini kontrol etmedim.belim cok kotu agriyo,istaham artmis ve sık idrara cikiyom ama adetime daha var 19wubat sogan kurundenmi acaba bunlar?kewki hamilelik olsa ya..Allahim isteyen her kese bebis nasib etsin inwAllah Amin
Ovulasyon testi adete yakin 2side belirgin cikarsa gebelik var demekmis eger ov testin varsa yapsana bi belki bebek vardir sendeMrb canm bizde burda arkadaslarla bir birimize destek bilgi veriyoruz.ayni durumu bende yasiyorum, 3 gune adet olmam lazim ama benzer belirtilwri yasiyorum,oluyor ya bazen ayni belietiler,ama umusumuzu kesmiyelim insallah guzel sonclar alir ve burda paylasiriz.
Canim bende sana yaziyorum ama heralde karistirdim burda:)),konular ayni zaten hep hamissssss konulari.bende ancak bow vakitlerimde zaman buluyorum
Kiz bzm alt komsu 2.ye hamileeeeAynn canim bide unutmak istiyorum surekli hamilelik bebek konusunu kafamdan cikarmak icin cunku hepsi kafada bitiryor cok istiyoruz takiyoruz uzmlar bile diyo iliskiye cocuk icin girmeyin zevk icin girin zaten gerisi gelir ama biz napiyoruz şu gun yumurtlama gunu bugun su oluyor iliskiye girmemiz lazim hormonlarimizi etkiliyoruz ama boyle desemde bunu bilsekte elimizde degil ama kafaya takmayalim elimizden geldigi kadar herseyi oluruna birakalim ne bilim aman bu millet nasil kaliyor ya gittigi gun tutturuyorlar dk 1 gol 1 masallah nasipte var demek ki insallah bizkide olur canlarim
canim ya kusura bakma baska arkadasa yaziyordum sana gondermisi. Ben anliyamadim bu gun kime yazsam ters gisiyor:))Ovulasyon testi adete yakin 2side belirgin cikarsa gebelik var demekmis eger ov testin varsa yapsana bi belki bebek vardir sende
Aynen vallah ya bi bize yok :))Aynn canim bide unutmak istiyorum surekli hamilelik bebek konusunu kafamdan cikarmak icin cunku hepsi kafada bitiryor cok istiyoruz takiyoruz uzmlar bile diyo iliskiye cocuk icin girmeyin zevk icin girin zaten gerisi gelir ama biz napiyoruz şu gun yumurtlama gunu bugun su oluyor iliskiye girmemiz lazim hormonlarimizi etkiliyoruz ama boyle desemde bunu bilsekte elimizde degil ama kafaya takmayalim elimizden geldigi kadar herseyi oluruna birakalim ne bilim aman bu millet nasil kaliyor ya gittigi gun tutturuyorlar dk 1 gol 1 masallah nasipte var demek ki insallah bizkide olur canlarim
Olsun ama yinede dogru soyluyorsun,ya su 3 gunude gecirmek istiyorum.hep boyle onceden bakmisim hayat kirigligi olmusOvulasyon testi adete yakin 2side belirgin cikarsa gebelik var demekmis eger ov testin varsa yapsana bi belki bebek vardir sende
Sen zaten baskasina yazdin onun yerine ben cevap verdimcanim ya kusura bakma baska arkadasa yaziyordum sana gondermisi. Ben anliyamadim bu gun kime yazsam ters gisiyor:))
A
Aynen vallah ya bi bize yok :))
Ben bebek icin erken diyorum kizHic deme canim benden sonra 2 3 tane arkadasim evlendi annem diyo hamileymis fln soyluyor masallah diyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?