Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bende yarin doktora gidecegim rahimde yara var demisti yaktirmak icin gidiyorum korkuyorum biraz tirsiyorum ama internette okuduguma gore cogu kadinlar yarayi yaktirdiktan sonra gebe kaliyorlarmis sevindim bi yandan belkide o yuzden olmuyordur hic belli olmaz evlenelim 7 ay oldu korunmuyoruz ama olmadi nasip degilmis yada yara yuzundendir bakalim yarin neler olucak insallah iyi olur acisiz bi sekilde dua edin bana 've diger ayda hamis olurum insallah yaa cok istiyorum rabbimdenn dua ediyorum her namazimda bana 've sizlere tum isteyenlere insallah en kisa zamanda saglikli sihatli versin rabbim

Ben siteye girme girme baya konular kaciriyorum kizlar firsatim olmuyor ya sonradan okuyorum tek tek napim

Merhaba arkadasim,
Ah canim cok gecmis olsun,korkma allahin izniyle iyi olursun. Bendehem namazinda dua ediyorum hepimiz icin cnm rabbim hepimize versin

Oyyy kuzucummm insallah hic aci hissetmezsin gerekirse dr a soyle bayiltsinlar eger oluyosa yaa kiyamam bize haber ver yakildiktan sonra. Ben sogan kurunden hastalandim mide asitini arttiriyomus ara ara midem zaten yaniyodu sogan beni hastanelik etti :) hadi bakalm insallah yara alindiktan sonra bebisine kavusursun

Mrb canm bizde burda arkadaslarla bir birimize destek bilgi veriyoruz.ayni durumu bende yasiyorum, 3 gune adet olmam lazim ama benzer belirtilwri yasiyorum,oluyor ya bazen ayni belietiler,ama umusumuzu kesmiyelim insallah guzel sonclar alir ve burda paylasiriz.

Canım benim inşallah hamilesindir degilsende yeni ayda incir kürü dene havuçlu çatlama oluyor Saraçoğlu tarifine bak oda olmazsa klomen kullanıp çatlama iğnesi olabilirsin tabiki klomen dokdor vermedi gerek inşallah da hamilesindir

Ovulasyon testi adete yakin 2side belirgin cikarsa gebelik var demekmis eger ov testin varsa yapsana bi belki bebek vardir sende

Canim bende sana yaziyorum ama heralde karistirdim burda:)),konular ayni zaten hep hamissssss konulari.bende ancak bow vakitlerimde zaman buluyorum

Aynn canim bide unutmak istiyorum surekli hamilelik bebek konusunu kafamdan cikarmak icin cunku hepsi kafada bitiryor cok istiyoruz takiyoruz uzmlar bile diyo iliskiye cocuk icin girmeyin zevk icin girin zaten gerisi gelir ama biz napiyoruz şu gun yumurtlama gunu bugun su oluyor iliskiye girmemiz lazim hormonlarimizi etkiliyoruz ama boyle desemde bunu bilsekte elimizde degil ama kafaya takmayalim elimizden geldigi kadar herseyi oluruna birakalim ne bilim aman bu millet nasil kaliyor ya gittigi gun tutturuyorlar dk 1 gol 1 masallah nasipte var demek ki insallah bizkide olur canlarim

Kiz bzm alt komsu 2.ye hamileeee

A
Aynen vallah ya bi bize yok :))

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum yumurtlama zamanını nasıl anlıyorsunuz? Dr bana adetinin 11. 17. Günü arası hamilelik olasılığının en yüksek olduğu zamanlar demişti. Siz nasıl anlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…