Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben ikidir idrarda beyaz tortular farkediyorum cok şasirdim,hic olmazdi bende. Hic boyle bir seyle kasrilastinizmi?

Son düzenleme:
Ben hic farketmedm ama ztn belirtiler ayni oluyo orasi kesin hamilelikle adet , ben hic anlamadm ve 1 hafta bekledim gelicek die

Tiroit nasıl bi hastalık canım gebeliğe neden engel ?
Yani guatr. Benmki ic guatr. Hormon dengeni bozuyo tuylenme vs erkeklik hormonu fazla calisiyo mesela kilo artisi yada asiri kg verme oluyo hormonlardan dolayi. Mide bulantisi yapiyo nefes darlığı yapiyo cok berbat bisey. Bogazli kazak giyemiyorum mesela sanki biri beni boguyomus gibi hissediyorum ama onceden daha fazlaydi belirti ilac kullanmadan nefes alamiyodum stres cok onemli bu hastalikta stres bitti hastalik bitti:) suan guatrli oldgmu bilmesem farkinda bile olmam yani ilaclarimi uzun zmandir kullanmiyorum kontrolede gitmedim ama gidicem

Anladım canım allahım şifa versin tekrarını göstermesin.. devrin hastalığı stres zaten stres yapmasak herşey normal ilerleyecek ama malesef işte ...

Hiç duymadım görmedim canım araştırdın mı sebebi neymiş
Evt netten baktim, mesela cocuklarda oldugunu bikiyordum. Kadinda mikerob varsa oluyormuş, ya bobrekler hastaysa,bazilarinda hamilelikte olmuş. Yani bende hic buri yok bunlarin. Dusunuyorum belki sogan kurunun etkisindendir temizliyordur,belkide adet oncesidir,dedigim gibi hic olmazdi ve baya var

Bu arada mekakimdan bir idrar ev usulu test yapaym dedim,karbonat koyunca bir tik yok,camasur suyu dokunce kopürtuyor, boş boş işler işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…