Ayyy cok sagolun arkadaslarim boyle detince siz heyecanlaniyorum ama,bu belirtiler oyle demiyorlar. Hayrlisi Allahim nasib etsin anne olmaya tum istiyenlereBelli mi olur belli hamişsindir canım benimhayırlı güzel haberler verelim buradan allahın izliniyle
Baktim ben gobek deligim atiyor sol yumurtalik atiyor sag yumurtaligin kalbi durmus ya hissetmedim :) evet canm 2 ay ama dedigm gibi bende pko ve tiroid oldugu icin korunmuyorum zaten sansim dusuk diyeBak bakalım :) sen iki aylık evlisin daha dimi canım
Aaa atmıyor mu iyice baktın mı eminsin dimiBaktim ben gobek deligim atiyor sol yumurtalik atiyor sag yumurtaligin kalbi durmus ya hissetmedim :) evet canm 2 ay ama dedigm gibi bende pko ve tiroid oldugu icin korunmuyorum zaten sansim dusuk diye
Canm birdaha bakarsin belki cok hafif atiyor duyamiyorsunBaktim ben gobek deligim atiyor sol yumurtalik atiyor sag yumurtaligin kalbi durmus ya hissetmedim :) evet canm 2 ay ama dedigm gibi bende pko ve tiroid oldugu icin korunmuyorum zaten sansim dusuk diye
Hiç duymadım görmedim canım araştırdın mı sebebi neymişBen ikidir idrarda beyaz tortular farkediyorum cok şasirdim,hic olmazdi bende. Hic boyle bir seyle kasrilastinizmi?
Evet adet oncesi bendede vardi 15gun onceden baslamisti belirtiler snra adet oldumBen ikidir idrarda beyaz tortular farkediyorum cok şasirdim,hic olmazdi bende. Hic boyle bir seyle kasrilastinizmi?
Aaa atmıyor mu iyice baktın mı eminsin dimi
Solu farkertimde sagi duyamadim aksam tekrar bakcam bakalim. Pko olan sag tarafm acaba ondan miCanm birdaha bakarsin belki cok hafif atiyor duyamiyorsun
Benim çift taraflı pco canım pcodan değildir de yine bakarsın aksam inşallah atıyordurSolu farkertimde sagi duyamadim aksam tekrar bakcam bakalim. Pko olan sag tarafm acaba ondan mi
Sagda solda gobekte atiyo :) oh bariiBenim çift taraflı pco canım pcodan değildir de yine bakarsın aksam inşallah atıyordur
Huh sevindim canım :)Sagda solda gobekte atiyo :) oh barii
Tiroit nasıl bi hastalık canım gebeliğe neden engel ?Sagda solda gobekte atiyo :) oh barii
Tiroid hormonu yüksek olursa gebeliği engelliyormuş bir arkadaşımda çıktı 3 ay ilaç kullandı düşürdüler hemen ardından hamile kaldı zatenTiroit nasıl bi hastalık canım gebeliğe neden engel ?
Yani guatr. Benmki ic guatr. Hormon dengeni bozuyo tuylenme vs erkeklik hormonu fazla calisiyo mesela kilo artisi yada asiri kg verme oluyo hormonlardan dolayi. Mide bulantisi yapiyo nefes darlığı yapiyo cok berbat bisey. Bogazli kazak giyemiyorum mesela sanki biri beni boguyomus gibi hissediyorum ama onceden daha fazlaydi belirti ilac kullanmadan nefes alamiyodum stres cok onemli bu hastalikta stres bitti hastalik bitti:) suan guatrli oldgmu bilmesem farkinda bile olmam yani ilaclarimi uzun zmandir kullanmiyorum kontrolede gitmedim ama gidicemTiroit nasıl bi hastalık canım gebeliğe neden engel ?
Anladım canım allahım şifa versin tekrarını göstermesin.. devrin hastalığı stres zatenYani guatr. Benmki ic guatr. Hormon dengeni bozuyo tuylenme vs erkeklik hormonu fazla calisiyo mesela kilo artisi yada asiri kg verme oluyo hormonlardan dolayi. Mide bulantisi yapiyo nefes darlığı yapiyo cok berbat bisey. Bogazli kazak giyemiyorum mesela sanki biri beni boguyomus gibi hissediyorum ama onceden daha fazlaydi belirti ilac kullanmadan nefes alamiyodum stres cok onemli bu hastalikta stres bitti hastalik bitti:) suan guatrli oldgmu bilmesem farkinda bile olmam yani ilaclarimi uzun zmandir kullanmiyorum kontrolede gitmedim ama gidicem
Anladım canım allahım göstermesin dermansız dert vermesinTiroid hormonu yüksek olursa gebeliği engelliyormuş bir arkadaşımda çıktı 3 ay ilaç kullandı düşürdüler hemen ardından hamile kaldı zaten
Anladım canım allahım göstermesin dermansız dert vermesinTiroid hormonu yüksek olursa gebeliği engelliyormuş bir arkadaşımda çıktı 3 ay ilaç kullandı düşürdüler hemen ardından hamile kaldı zaten
Evt netten baktim, mesela cocuklarda oldugunu bikiyordum. Kadinda mikerob varsa oluyormuş, ya bobrekler hastaysa,bazilarinda hamilelikte olmuş. Yani bende hic buri yok bunlarin. Dusunuyorum belki sogan kurunun etkisindendir temizliyordur,belkide adet oncesidir,dedigim gibi hic olmazdi ve baya varHiç duymadım görmedim canım araştırdın mı sebebi neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?