Rahim kaymasini nasil anlicaz peki? Gobek deligi atiyosa hadi yerindedir dicem ama rahim icin nerde atmasi lazim ?Bizim de memlekette varmış bi de Avrupa yakasında akrabalar varmış yapan ama uzak oldugu için araştırdık bizim eve yakın bi teyze de varmış onun yanına gittim sağolsun yaptı
Canm onu bana dr demisti yoksa bende bilemezdimRahim kaymasini nasil anlicaz peki? Gobek deligi atiyosa hadi yerindedir dicem ama rahim icin nerde atmasi lazim ?
Evet duymustum rahmi temizliyor diye,ama bende hic ogle bir etki yamadi,hatta bir gun normal adet oldum ikinci gunu azadi ve bitti sayilir 3 gun hic sifir,ben dusundum bile ki herkeste cogaliyor kanama neden bende cok az oldu normalden bile az. Cok qarib ya
Bende oyle bilemedim. Onceki ay kullandim sogan kurunu adetime deng geldi hatta ama 1 gun oldu 2 gune bitii bi leke. Yumurta catlamamis gibi olabilir yazdilar burda,bende şaşirdim hatta,ve bir kac gune yine adet gunum bakalim nasil olcak,ama 10 gun onceden belietilerini yasiyorum hic oyle olmamistim,artik olsunda kurtulayim o haldeyimbenim de 2. haftam gecen hafta yumurtlama haftam diye ağrım oldu hafifi akıntı onun dışında bende de belirti yok denecek kadar az acaba neden ki ?
Bence uzanan halde biraz sık bir sekilde gobekten aşagiya bastirmak lazim derine, dr ogle kontrol ediyordu.banada o sekil hissettirmisti. Bir bak dene o şekil hissetmeye caliş belki hissedersin sendeRahim kaymasini nasil anlicaz peki? Gobek deligi atiyosa hadi yerindedir dicem ama rahim icin nerde atmasi lazim ?
Sorma sorma Yaa spiral takıp hamile olanlar bile var çevremde :) benden sonra evlenenler da hamile :/Vallahi şaşiriyorum ara sira.insanlar var tanidiklar,korunarak bile hamile kaliyorlar yilda kac kere bide,nasil oluyir bu is anlayamidim gitti
Canım uzan yere sağ ve sol kasıklarına bastır dinle bakalım kalp gibi atması gerekiyor iki taraftaRahim kaymasini nasil anlicaz peki? Gobek deligi atiyosa hadi yerindedir dicem ama rahim icin nerde atmasi lazim ?
Canım uzan yere sağ ve sol kasıklarına bastır dinle bakalım kalp gibi atması gerekiyor iki tarafta Vallahi atiyor bende hem sag hem sol )) demekki yerindedir
Tamam bi deniyim :) gecen ay yumurtlamada kasiklarm agridi ama yinede kontrol ediyim biCanım uzan yere sağ ve sol kasıklarına bastır dinle bakalım kalp gibi atması gerekiyor iki tarafta
ben kontrol ettim,atiyor hemde nasil iki taraftadaTamam bi deniyim :) gecen ay yumurtlamada kasiklarm agridi ama yinede kontrol ediyim bi
Simdi bakicam bende :)ben kontrol ettim,atiyor hemde nasil iki taraftada
Maşallah canım cok şükür :)ben kontrol ettim,atiyor hemde nasil iki taraftada
Bak bakalım :) sen iki aylık evlisin daha dimi canımSimdi bakicam bende :)
Cok sagol canim)Maşallah canım cok şükür :)
Bende oyle bilemedim. Onceki ay kullandim sogan kurunu adetime deng geldi hatta ama 1 gun oldu 2 gune bitii bi leke. Yumurta catlamamis gibi olabilir yazdilar burda,bende şaşirdim hatta,ve bir kac gune yine adet gunum bakalim nasil olcak,ama 10 gun onceden belietilerini yasiyorum hic oyle olmamistim,artik olsunda kurtulayim o haldeyim
Amin canim,ayben bende bekliyorum paylasicam burda,gecey ay 13 cu oldum,bu ay 10 gibi olmam lazim,şu an belim kirilmak uzere sanki agridan zor bela ev temizligi yaptim,hele mide bulantisi off cile vallah cilebenim de aynı senin gibi max 3 hatta çok hafif geçiyor adetim bakalım soğan kürü ne yaptı ? ayın 17 gösteriyor bi program yüklemiştim orada anca adet olursam detayları paylaşırım sanki pek etkisi olmadı gibi hisediyorumen son gecen ay dr gittim bi kist gördü ama adetle atılır demişti bilmiyorum şuan durumum ne bu belirsislikte ayrı zor anlıyorum seni rabbim yardımcımız olsun
Amin canim,ayben bende bekliyorum paylasicam burda,gecey ay 13 cu oldum,bu ay 10 gibi olmam lazim,şu an belim kirilmak uzere sanki agridan zor bela ev temizligi yaptim,hele mide bulantisi off cile vallah cile
Insallah insallahhhh, adet oncesi olurdu tabi bu derece digil ve 10 gun onceden digil tabi,uc gun filan kala tabi ufak oluyordu. Bu sefer fena, karnimi sardim bile iyice sanki boyle daha iyi. Ah ahhh bence cok istyrm guzel haberi burda paylasayimayy yha belki işe yaramıştır soğan kürü inş önümüzdeki aya tertemiz bi rahimle girersin ve mutlu son olur inşşşşşşş
Normalde böyle ağrıların oluyor muydu ?
Belli mi olur belli hamişsindir canım benimInsallah insallahhhh, adet oncesi olurdu tabi bu derece digil ve 10 gun onceden digil tabi,uc gun filan kala tabi ufak oluyordu. Bu sefer fena, karnimi sardim bile iyice sanki boyle daha iyi. Ah ahhh bence cok istyrm guzel haberi burda paylasayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?