Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Vallahi şaşiriyorum ara sira.insanlar var tanidiklar,korunarak bile hamile kaliyorlar yilda kac kere bide,nasil oluyir bu is anlayamidim gitti

Bizim de memlekette varmış bi de Avrupa yakasında akrabalar varmış yapan ama uzak oldugu için araştırdık bizim eve yakın bi teyze de varmış onun yanına gittim sağolsun yaptı
Rahim kaymasini nasil anlicaz peki? Gobek deligi atiyosa hadi yerindedir dicem ama rahim icin nerde atmasi lazim ?

benim de 2. haftam gecen hafta yumurtlama haftam diye ağrım oldu hafifi akıntı onun dışında bende de belirti yok denecek kadar az acaba neden ki ?

benim de 2. haftam gecen hafta yumurtlama haftam diye ağrım oldu hafifi akıntı onun dışında bende de belirti yok denecek kadar az acaba neden ki ?
Bende oyle bilemedim. Onceki ay kullandim sogan kurunu adetime deng geldi hatta ama 1 gun oldu 2 gune bitii bi leke. Yumurta catlamamis gibi olabilir yazdilar burda,bende şaşirdim hatta,ve bir kac gune yine adet gunum bakalim nasil olcak,ama 10 gun onceden belietilerini yasiyorum hic oyle olmamistim,artik olsunda kurtulayim o haldeyim

Rahim kaymasini nasil anlicaz peki? Gobek deligi atiyosa hadi yerindedir dicem ama rahim icin nerde atmasi lazim ?
Bence uzanan halde biraz sık bir sekilde gobekten aşagiya bastirmak lazim derine, dr ogle kontrol ediyordu.banada o sekil hissettirmisti. Bir bak dene o şekil hissetmeye caliş belki hissedersin sende

benim de aynı senin gibi max 3 hatta çok hafif geçiyor adetim bakalım soğan kürü ne yaptı ? ayın 17 gösteriyor bi program yüklemiştim orada anca adet olursam detayları paylaşırım sanki pek etkisi olmadı gibi hisediyorum en son gecen ay dr gittim bi kist gördü ama adetle atılır demişti bilmiyorum şuan durumum ne bu belirsislikte ayrı zor anlıyorum seni rabbim yardımcımız olsun

Amin canim,ayben bende bekliyorum paylasicam burda,gecey ay 13 cu oldum,bu ay 10 gibi olmam lazim,şu an belim kirilmak uzere sanki agridan zor bela ev temizligi yaptim,hele mide bulantisi off cile vallah cile

Amin canim,ayben bende bekliyorum paylasicam burda,gecey ay 13 cu oldum,bu ay 10 gibi olmam lazim,şu an belim kirilmak uzere sanki agridan zor bela ev temizligi yaptim,hele mide bulantisi off cile vallah cile

ayy yha belki işe yaramıştır soğan kürü inş önümüzdeki aya tertemiz bi rahimle girersin ve mutlu son olur inşşşşşşş

Normalde böyle ağrıların oluyor muydu ?

ayy yha belki işe yaramıştır soğan kürü inş önümüzdeki aya tertemiz bi rahimle girersin ve mutlu son olur inşşşşşşş

Normalde böyle ağrıların oluyor muydu ?
Insallah insallahhhh, adet oncesi olurdu tabi bu derece digil ve 10 gun onceden digil tabi,uc gun filan kala tabi ufak oluyordu. Bu sefer fena, karnimi sardim bile iyice sanki boyle daha iyi. Ah ahhh bence cok istyrm guzel haberi burda paylasayim

Insallah insallahhhh, adet oncesi olurdu tabi bu derece digil ve 10 gun onceden digil tabi,uc gun filan kala tabi ufak oluyordu. Bu sefer fena, karnimi sardim bile iyice sanki boyle daha iyi. Ah ahhh bence cok istyrm guzel haberi burda paylasayim
Belli mi olur belli hamişsindir canım benim hayırlı güzel haberler verelim buradan allahın izliniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…