Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Baktir istersen,ama bir sorunun yoksa takma kafana.ben bu konularda rahatim mesela.biliyorum kendimi sorun yasamiyorsam demek her sey yolunda
Genel olarak sorunum yok adetim düzenli en ufak adet sancısı da çekmedim bu güne kadar olsa olsa arada belim ağrır çok kafaya takıyoruz sanırım

Rabb'im sabrını veriyor inşallah senin de tez zamanda olur kendimizi çok yıpra
Canım benim vardır bu yaşadıklarımızda da bir hayır aynen canım benim.. hayırlısı olsun diyoruz zaten hep :) demek ki hayırlısı böyleymiş allahım isyan edenlerden eylemesin hiçbirimizi

Arkadaslar benim şarj bitmek uzere,insallah yarin grsrz.allah rahatlik versin. Isyan etmek yok,bol bol dua. Her seyin bir saati vardir,hayirlisi

Canım bişey daha dicem sana Ya. Eğer ki senin sebepsiz ise acaba rahmin kaymış olabilir mi ? Duydun mu hiç rahim kaymasını ? Benim de kaymış markette çalışıyordum ben cok ağır kaldırıyordum ve evlendikten sonra da iki ay çalışıp bıraktım işi. O zaman kaymış rahmim iki ay önce ögrendim ve düzelttirdim canım. Aklıma takıldı bi sorayım sana dedim gece gece :)

B
Herkese hayırlı sabahlar evet canımm çok dr gittik Bi sebep Yok bekleyin olucak diyorlar rahim kaymasını duymadım tatlım ya nasıl düzelttirdin sen kim yapıyo

Can'ım numara
B
Herkese hayırlı sabahlar evet canımm çok dr gittik Bi sebep Yok bekleyin olucak diyorlar rahim kaymasını duymadım tatlım ya nasıl düzelttirdin sen kim yapıyo[/Q
B
Herkese hayırlı sabahlar evet canımm çok dr gittik Bi sebep Yok bekleyin olucak diyorlar rahim kaymasını duymadım tatlım ya nasıl düzelttirdin sen kim yapıyo
canım bende 10 yıl EcZ de çalıştım 1 yıldır evdeyim ağır kaldırdığımız olmuştur yani

Kizlar selam konu biraz gecmis ama bence sogan suyunn uzerine bir tane kuru incir atin agziniza sabahlari hem kuru incirinde yumurta catlatma ozelligi var bn ole yapmistim insallah bu ay hersey istedgnz gbi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…