Genel olarak sorunum yok adetim düzenli en ufak adet sancısı da çekmedim bu güne kadar olsa olsa arada belim ağrır çok kafaya takıyoruz sanırımBaktir istersen,ama bir sorunun yoksa takma kafana.ben bu konularda rahatim mesela.biliyorum kendimi sorun yasamiyorsam demek her sey yolunda
Guzel misal,yas 30Anladım canım çok şükür sağlıklıyız bir yerde okumuştum hamilelik kelebek gibiymiş ne kadar kovalarsan o kadar kaçarmış gelde kovalama şimdi Bu arada yaşın kaç
Bencede stres,amada nasil takmylki dusunmeden olmuyorGenel olarak sorunum yok adetim düzenli en ufak adet sancısı da çekmedim bu güne kadar olsa olsa arada belim ağrır çok kafaya takıyoruz sanırım
Bende 30 aslında ama ben hala 29 diyorum haziran doğumluyum :) bir an önce olsa da kucağımıza alalım inşallahGuzel misal,yas 30
Düşünmeyeyim diyorum al işte yumurtlama tarihine bakıyorsun yok şu gün bu gün derken sanırım stres oluyorBencede stres,amada nasil takmylki dusunmeden olmuyor
Bende haziran )Bende 30 aslında ama ben hala 29 diyorum haziran doğumluyum :) bir an önce olsa da kucağımıza alalım inşallah
KaçıBende haziran )
Inwallah allah bu mucadelerimizi gorur ve verirBende haziran )
Bende bakiyorum hep,hem burayi takib ederdim okurdum oda stres,nihayet uye oldum )))Düşünmeyeyim diyorum al işte yumurtlama tarihine bakıyorsun yok şu gün bu gün derken sanırım stres oluyor
Amin şu üçlü çay karışımını içerken bile Allah'ım şifa olsun diye içiyorum vardır zamanı bekleyeceğizInwallah allah bu mucadelerimizi gorur ve verir
Aynen bende hep okurdum geçen ay üye oldumBende bakiyorum hep,hem burayi takib ederdim okurdum oda stres,nihayet uye oldum )))
Bende sogan suyunu icerken hep dua ederek ictimAmin şu üçlü çay karışımını içerken bile Allah'ım şifa olsun diye içiyorum vardır zamanı bekleyeceğiz
Canım benimRabb'im sabrını veriyor inşallah senin de tez zamanda olur kendimizi çok yıpra
Hakkımızda hayırlısı o zaman ne diyelim iyi geceler canım inşallah bu ay güzel haberler alırızBende sogan suyunu icerken hep dua ederek ictim
Aynen öyle hayırlısı hakkımızda görüşürüz iyi gecelerArkadaslar benim şarj bitmek uzere,insallah yarin grsrz.allah rahatlik versin. Isyan etmek yok,bol bol dua. Her seyin bir saati vardir,hayirlisi
Canım bişey daha dicem sana Ya. Eğer ki senin sebepsiz ise acaba rahmin kaymış olabilir mi ? Duydun mu hiç rahim kaymasını ? Benim de kaymış markette çalışıyordum ben cok ağır kaldırıyordum ve evlendikten sonra da iki ay çalışıp bıraktım işi. O zaman kaymış rahmim iki ay önce ögrendim ve düzelttirdim canım. Aklıma takıldı bi sorayım sana dedim gece gece :)Ayne Can'ım ya dediğim gibi zor Bi süreç ama kendimi ayakta tutmamız lazım her ay Yen'i bişeyler deneyip umutlanıyoruz ayları sayarken yıllar geçmiş bende geriye baktığımda kendime şaşırıyorum ama çok şükür rabbime tevekkül ediyorum Rabb'im dilerse olur vesile arıyoruz tez zaman nasip etsin inşallah Rabb'im bizlere
Herkese hayırlı sabahlar evet canımm çok dr gittik Bi sebep Yok bekleyin olucak diyorlar rahim kaymasını duymadım tatlım ya nasıl düzelttirdin sen kim yapıyoCanım bişey daha dicem sana Ya. Eğer ki senin sebepsiz ise acaba rahmin kaymış olabilir mi ? Duydun mu hiç rahim kaymasını ? Benim de kaymış markette çalışıyordum ben cok ağır kaldırıyordum ve evlendikten sonra da iki ay çalışıp bıraktım işi. O zaman kaymış rahmim iki ay önce ögrendim ve düzelttirdim canım. Aklıma takıldı bi sorayım sana dedim gece gece :)
B
Herkese hayırlı sabahlar evet canımm çok dr gittik Bi sebep Yok bekleyin olucak diyorlar rahim kaymasını duymadım tatlım ya nasıl düzelttirdin sen kim yapıyo[/Q
canım bende 10 yıl EcZ de çalıştım 1 yıldır evdeyim ağır kaldırdığımız olmuştur yaniB
Herkese hayırlı sabahlar evet canımm çok dr gittik Bi sebep Yok bekleyin olucak diyorlar rahim kaymasını duymadım tatlım ya nasıl düzelttirdin sen kim yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?