Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ahahaaa bende diyorum ya acama hafta sonu bir otele filanmi yerlessek stresten uzak. Bu arada dag evi super kesin olur

Lavanta damarlari gevsetiyor. Sakinlestrio da sancilari da kesiyor dogru canim. Ya bende biliyom gebe kalabilecegimi ama insan hemen olsun istiyor. Ben onceden bi yumurta atiyordum kurtajdan sonra ne alakaysa bide yumurtaliklarim hizlandi iki olgun yumurta catliyor agrilarim ondan. Ama ozamanlar ilaci birakmstm hemen olmaz diyodum aklimda olmadigi icin oldu bu kez stres yapiyorum bosuna uzuyo tarih

Canim ben aralik ayinda ultrason takibi yaptirdim. 2 gunde bir yumurtalarmi seyretmeye gidiyordum :)
Hmm anladim canim demek boyle takib oluyormus, bir kere doktora gittim oda her sey yolunda dedi hic bir sorunun yok dedi.ya aslinda iyi bir doktor bulmam lazim ve hep ona gitmek. Malesef hic tanidigim bir kadin dontorum yok

Hmm anladim canim demek boyle takib oluyormus, bir kere doktora gittim oda her sey yolunda dedi hic bir sorunun yok dedi.ya aslinda iyi bir doktor bulmam lazim ve hep ona gitmek. Malesef hic tanidigim bir kadin dontorum yok
Canim yumurtlamanin 13.gunu gitsen ble bi doktora yumurtanin boyutunu saglikli olup olmadigini ogrenirsin ki hatta 12.gun. Sen erken yumurtluyosun

Canim yumurtlamanin 13.gunu gitsen ble bi doktora yumurtanin boyutunu saglikli olup olmadigini ogrenirsin ki hatta 12.gun. Sen erken yumurtluyosun
Aaaa erkenmi nasil bildin?ama internette jinekologlarin hep yazilari var ki 28 gunde bir adet olanlarin yumurtlama 14 gun oluyor diye,ve iliakiye girmeadet gununden sayarak 12-14-16 gunleri,ama ovulasyon 14 gun

Aaaa erkenmi nasil bildin?ama internette jinekologlarin hep yazilari var ki 28 gunde bir adet olanlarin yumurtlama 14 gun oluyor diye,ve iliakiye girmeadet gununden sayarak 12-14-16 gunleri,ama ovulasyon 14 gun
Canim ben 30 gunde bi goruyorum. 13.gun aslnda sancilarim icin gitmistim 17 ve 19 mm catlamaya cok yakin sagda ve solda yumurtam buyumustu. 21.gunde hormon testi ile zaten catladigini netlestriosun. Bide 2 gun sonra gittigimde biri kayboldu o catladi 21.gunki hormon testi ile de emin olduk. Hemen 12 saat sonra digeri catladi. Yani gitsen takip ederler. Ama ona ragmen tutmadi o ay benim. Ve doktorum dediki duzenli bi iliski olsa da ymurtlama saglikli da olsa bir ayda gebe kalma sansi bir kadinin sadece yuzde 20dir. Sabirli olmak gerekir bu yuzden dedi. Guya sabrediyoruz iste

Ayrica ovulasyon 14. Gun diye bir sey yok. Ortalama 14mus.ama bu 14 de olablr 16 da 18 de en fazla 20 de olablr. Regl olma surene gore degisir. Msela gecen ayda ondan onceki ayda 18.gn yumurtam catliyor. Ovulasyon testi aldim onun sayesinde ogrendim. Yumurtam catladiktan tam 14 gun sonra da regl oluyorum.

Hmmm anladim canim ya boyle derine gidincede cokkk derin isler bunlar, ah ahhh ozaman her iki gunden iliakiye girmek lazim sansa hangi gun tutarsa artik:) bende alayim su ovulyasyon testinden. Acaba cokmu takiyoruz dusunuyoruz bi olsa rahatlariz

Ben pazar gunu 7.gnumde oluyorum ve adetimin bttigi 2.gun oluyor basliyorum sogana kizlar... ovulsyon testlerimi kacinci gun yapmaya basliyim onu bilmiyorum ? 30tane var ama bu ay 40.gunde oldum

Kizlar ben ayni zamanda ates takibide yapiyorum. Atesin dustugu gun yumurtluyoruz o gun iliskiye gircez yukseldigi gun ymurtlama bitmis oluyor ve eger surekli yuksek kalirsa hamile oldgnuzu anliyosunz benm 36.5tan 35.9a düştüğü gun kirmizi karti yedim :) suan 35.9 36 gidiyor.

Canım benim ya inşallah bu ay bebisin olur tüm isteyenler ki benimki de içinde inşallah dualarimdasin

Olsun diger ay etkisi olur sorun degil canm
Vallah acik soylenirse ben hic gune filan bakmadim,duydugum gunun aksaminda basladim icmeye :) sonradan okudum izledim ve 7 ci gunden icildigini ogrendim,ama bence illah faudasi olur. Olurda boşa giderse ozaman 7ci gununden icmeye baslycm cnm

boşa gitmez herhalde sonucta baya faydası var inş rabbim gönlüne göre versin canım
Bu tür kürü ilk kez uyguluyorum ben baya detaycı olduğumdan atladığım bir sey varmış gibi hisediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…