- Emoji Skoru
- 44
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi Cigdem3545
-
Adet bittijten en gec 7 gun icinde baslayin diyorlar.Adetten kaç gun sonra başlanıyor kızlar yaa bu ay bende yapıyım diyorum
Bittikten sonra değil adetinin 7. Günü bitsin ya da bitmesin ilk günden sayacaksınAdet bittijten en gec 7 gun icinde baslayin diyorlar.
Ben kullanmıştım ama ben aç karnına birde gece uyumadan önce içtim .. İltihap varsa söküp atıyor .. Soğanları çıkarıp ılıklaştırıyordum ..
Hemmm ben adetim şimdi ikinci.gunum cumartesi mi başlıcam bide kac gun yapılacak canimBittikten sonra değil adetinin 7. Günü bitsin ya da bitmesin ilk günden sayacaksın
Kokusu berbat sadece ama sabırla 15 gün devam ettim ben.. Adetin 7.günü başladımAc karnina ictim bir de gece yapicam.bazilari cok berbat icilecek gibi degil demisler de bana oyle gelmedi. O yuzden acaba yanlis mi yaptim soganlari bekletecek miydim suda diye dusundum :)
canım bu azamanında adet olursan buraya yazar mısın.bakalım işe yarayacakmı herkes faydalansın..benimde adet düzensizliği yaptı klomen diye bi yumurta hapı kullandım 3 aydır adet olamiıyorum.tarlusal kullanarak oluyorum adetBilmeden dogru gunde baslamisim o zaman.benim de bugun 7. Gun .insallah duzene girer bakalim
Yazarim tabi. Doktor da hicbir sey yok diyor kendimi bildim bileli duzensizdir zaten.o yizden yumurtlama gunu de takip edemiyorumcanım bu azamanında adet olursan buraya yazar mısın.bakalım işe yarayacakmı herkes faydalansın..benimde adet düzensizliği yaptı klomen diye bi yumurta hapı kullandım 3 aydır adet olamiıyorum.tarlusal kullanarak oluyorum adet
aynen seni iyi anlıyorum. 3 aydır ne yumurtlamam belli ne birseyim.eskiden tak hesap ederdim günü gününe olurdu.sende kist yokmuş soğanla düzelir inş. buraya yaz olurmu.byeYazarim tabi. Doktor da hicbir sey yok diyor kendimi bildim bileli duzensizdir zaten.o yizden yumurtlama gunu de takip edemiyorum
Ayın 27 sinde başlayacaksın 15 gün yapacaksın canım günde 2 kez aç karnınaHemmm ben adetim şimdi ikinci.gunum cumartesi mi başlıcam bide kac gun yapılacak canim
Sağol kuzumAyın 27 sinde başlayacaksın 15 gün yapacaksın canım günde 2 kez aç karnına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?