• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sogan kuru kullanimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cigdem3545

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
8
Merhaba arkadaslar adetim cok duzensiz son adetim neredeyse 15 gun gecikmeli geldi..soğan kürü kullanimiyla ilgili cok fazla yorum var hem forumlarda hem sitelerde.kaynamis 1.5 2 bardak suya sogani dorde bolup attim 5 dk kaynattim. Sonra soganlari cikarip su iliklasinca oglen ictim, bir de aksam icicem .dogru mudur ? Soganlari su iliklastiktan sonra mi sudan cikaracagiz yoksa.sogan kurunun hep faydalarindan bahsedilmis zararini gorup birakan var mi?

Ben kullanmıştım ama ben aç karnına birde gece uyumadan önce içtim .. İltihap varsa söküp atıyor .. Soğanları çıkarıp ılıklaştırıyordum ..

Adetten kaç gun sonra başlanıyor kızlar yaa bu ay bende yapıyım diyorum

Ben kullanmıştım ama ben aç karnına birde gece uyumadan önce içtim .. İltihap varsa söküp atıyor .. Soğanları çıkarıp ılıklaştırıyordum ..

Ac karnina ictim bir de gece yapicam.bazilari cok berbat icilecek gibi degil demisler de bana oyle gelmedi. O yuzden acaba yanlis mi yaptim soganlari bekletecek miydim suda diye dusundum :)

Ac karnina ictim bir de gece yapicam.bazilari cok berbat icilecek gibi degil demisler de bana oyle gelmedi. O yuzden acaba yanlis mi yaptim soganlari bekletecek miydim suda diye dusundum :)
Kokusu berbat sadece ama sabırla 15 gün devam ettim ben.. Adetin 7.günü başladım

Bilmeden dogru gunde baslamisim o zaman.benim de bugun 7. Gun .insallah duzene girer bakalim

Bilmeden dogru gunde baslamisim o zaman.benim de bugun 7. Gun .insallah duzene girer bakalim
canım bu azamanında adet olursan buraya yazar mısın.bakalım işe yarayacakmı herkes faydalansın..benimde adet düzensizliği yaptı klomen diye bi yumurta hapı kullandım 3 aydır adet olamiıyorum.tarlusal kullanarak oluyorum adet

canım bu azamanında adet olursan buraya yazar mısın.bakalım işe yarayacakmı herkes faydalansın..benimde adet düzensizliği yaptı klomen diye bi yumurta hapı kullandım 3 aydır adet olamiıyorum.tarlusal kullanarak oluyorum adet
Yazarim tabi. Doktor da hicbir sey yok diyor kendimi bildim bileli duzensizdir zaten.o yizden yumurtlama gunu de takip edemiyorum

Yazarim tabi. Doktor da hicbir sey yok diyor kendimi bildim bileli duzensizdir zaten.o yizden yumurtlama gunu de takip edemiyorum
aynen seni iyi anlıyorum. 3 aydır ne yumurtlamam belli ne birseyim.eskiden tak hesap ederdim günü gününe olurdu.sende kist yokmuş soğanla düzelir inş. buraya yaz olurmu.bye

Back