• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan kuru kullananlar yardim

Banu15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
33
6
1
Kizlar ben sogan kuru kullanmak istiyorum. Nasil yapilir ne zaman icilir deneybde faydasini gorenler varmi? Lutfen yardimci olun. Doktora gitdim gecen ay hicbir problemin yok folekullarimda normal yetisib catlamis ama bebek yok( dun adet oldum. Esimde bu hafta testlerini yaptircak ama onun yaninda bide sogan kurunu kullanayim diyorum. Zarari yok faydasi cok diye dusunuyorum. Yardimci olun lutfen

Ben kullanmaya cesaret edemedim cunku dr a kontrole gitmişim bir sorun yok dedi simdi duzenimi filan bozar diye düşündüm tabii karar sizin.Bir kez kimyasal yasadim bu ay umutluyuz bence esiniz gitsin test yaptırsin sonra caresine bakarsiniz çünkü bizim sperm hareket sorunumuz var ve esimin sagligina daha cok dikkat ediyoruz her gun onun kürlerini ilaçlarını takip ediyorum sogan kurune vaktim bile yok :)

Saracoglunun sogsn kuru diye gir. Video var videoda daha iyi kendi sesinden dinlersin. Bdn onu yaptim ertesi ay incir havuc kuru yaptigim ay hamile kaldim. Belki o ay kalirsin belli olmaz. Gebeligi dusunenler yapmaliymis. Akinti kist myom varsa atiyor. Ben kullandiktan sinra kontrole gittim. Smear testi yaptirdim dr tertemiz rahmin dedi. Kur yaparken beyaz cok az burseyler geldi kasik agrisiyla birlikte cikti onlar. Bdn faydasini gordum.Rahim temizse bebekte guzel tutunur. Mide sorunu yasayanlarda tok karna yapmali. Mide sorunun devam ederse birakirsin. Bir ay yaptim sadece. Myom kist icin yapanlar uc ay . İncir havuc kurude kan tahlillerim iyi gelince yaptim. Prolaktin hormani yuksek gelince olmuyormus. Esinede keciboynuzu ozu yedir. İse yariyormus . Kk da yazmislardi.

Saracoglunun sogsn kuru diye gir. Video var videoda daha iyi kendi sesinden dinlersin. Bdn onu yaptim ertesi ay incir havuc kuru yaptigim ay hamile kaldim. Belki o ay kalirsin belli olmaz. Gebeligi dusunenler yapmaliymis. Akinti kist myom varsa atiyor. Ben kullandiktan sinra kontrole gittim. Smear testi yaptirdim dr tertemiz rahmin dedi. Kur yaparken beyaz cok az burseyler geldi kasik agrisiyla birlikte cikti onlar. Bdn faydasini gordum.Rahim temizse bebekte guzel tutunur. Mide sorunu yasayanlarda tok karna yapmali. Mide sorunun devam ederse birakirsin. Bir ay yaptim sadece. Myom kist icin yapanlar uc ay . İncir havuc kurude kan tahlillerim iyi gelince yaptim. Prolaktin hormani yuksek gelince olmuyormus. Esinede keciboynuzu ozu yedir. İse yariyormus . Kk da yazmislardi.
Ben Azerbaycanda yasiyorum keciboynuzu burda cokda unlu degil. Sizde cok forumda okudum herkes onu kullaniyor. Nasil yapiyorsunuz siz yazarmisiniz benim esimede vereyim kullansin.

Ben Azerbaycanda yasiyorum keciboynuzu burda cokda unlu degil. Sizde cok forumda okudum herkes onu kullaniyor. Nasil yapiyorsunuz siz yazarmisiniz benim esimede vereyim kullansin.
Normalde onu bende kullaniyorum oglumada veriyorum solunuma cok iyi gribe iyi geliyormus. Kan yapiyir Keciboynuzu özü, pekmeze benziyor ama pekmez degil özunu al islenmemis. Spermler uzerindede etkisi var. İki yemek kasigi sabah ac karna yiyirsin. Yetiskin icin bazi sitede sabah aksam ikiser kasik yoyebilir yaziyor. O kadar yiyemiyoruz. İster bardaga dokup su koyup ac. Uster kasikla ye arkasindan su ic . Cok faydali. Sende faydasi icin yiyebilirsin. Tekrar hamileyim ceviz yiyemiyorum . Keciboynuzuna katip yiyorum tadi guzel oluyor.

Back