• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullananlar toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Heliyn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
70
10
6
Arkadaşlar hep eski forumları okuyorum bu konu üzerinde. Varsa kullananlar yorumlarınızı beklerim. Ayrıca bu aralar başlayan yada başlayacak olan varsaa birbirimize destek olalım. Bugün benim ilk günümdü. İnşallah bir faydası olur gebelik icin

Bende çok baktım . Saraçoğlunun kürünü yapan varmı diye cok bişy bulamadım . Ikı gün sonra da ben başlicam hayırlısı. 120 gün sürüyor.

Arkadaşlar hep eski forumları okuyorum bu konu üzerinde. Varsa kullananlar yorumlarınızı beklerim. Ayrıca bu aralar başlayan yada başlayacak olan varsaa birbirimize destek olalım. Bugün benim ilk günümdü. İnşallah bir faydası olur gebelik icin
devam ediyor musun canım ugün benim 10 gün oldu

Ben yapmıstım zamanında kistim var diye. 1 soganı dört bardak suyla kaynatıyordum iki bardaga düsüyordı sabah aksam içiyordum . Adetimin son günü baslıyordum sanırım . 1 kür yaptım sadece dört gün süren. Ertesi ay ikizlere hamile kalmıstım. Ama kaybettim onları da :( hamile kalmaya da faydası varmıs

Merhaba benimde bı erken doğumumum bide kürtajım var temmuzda olmuştum. Hala hamile kalamadim. Bu ay denicem hatta yarın başlıyorum. Ama olumsuz seylerde okumuştum. İnşallah şifası olur

Ben yapmıstım zamanında kistim var diye. 1 soganı dört bardak suyla kaynatıyordum iki bardaga düsüyordı sabah aksam içiyordum . Adetimin son günü baslıyordum sanırım . 1 kür yaptım sadece dört gün süren. Ertesi ay ikizlere hamile kalmıstım. Ama kaybettim onları da :KK43: hamile kalmaya da faydası varmıs
üzüldüm canım inşallah tekrardan gebe kalırsın :KK43: benim bugün 10. günüm ve bırakmayı düşünüyorm bugünden itibaren ben adetime göre başlamadım çünkü adet olmuyorum çok düzensiz pcos var malesef :cry: bi kullanıyım dedim evet zarar görenlerde çok fayda görenlerde ama napim ilaçlardan yıldım artık. İnşallah temizlemiştir. ovülasyonda yapıyorum aslında daha yumurtlama görmedim hayırlıısı artık ne diyim

Merhaba benimde bı erken doğumumum bide kürtajım var temmuzda olmuştum. Hala hamile kalamadim. Bu ay denicem hatta yarın başlıyorum. Ama olumsuz seylerde okumuştum. İnşallah şifası olur
İnşalah şifa olur bende iyi niyet edip başladım bakalım şifasını görürüm inşallah

üzüldüm canım inşallah tekrardan gebe kalırsın :KK43: benim bugün 10. günüm ve bırakmayı düşünüyorm bugünden itibaren ben adetime göre başlamadım çünkü adet olmuyorum çok düzensiz pcos var malesef :cry: bi kullanıyım dedim evet zarar görenlerde çok fayda görenlerde ama napim ilaçlardan yıldım artık. İnşallah temizlemiştir. ovülasyonda yapıyorum aslında daha yumurtlama görmedim hayırlıısı artık ne diyim
Kontrollü yapmakta fayda var bende zamanında kist için yapmıştım çok şükür kalmadı kist ama oluşacak bir gebeliği sonlandırmak içinde kullanılırmış eskiden .. Ben kullanırken çok zayıflamıştım birde sanırım ödem attığı içindi :işsiz:

Kontrollü yapmakta fayda var bende zamanında kist için yapmıştım çok şükür kalmadı kist ama oluşacak bir gebeliği sonlandırmak içinde kullanılırmış eskiden .. Ben kullanırken çok zayıflamıştım birde sanırım ödem attığı içindi :işsiz:
valla ben zayıflamadım :D 14 gün mü yapmıştınız. Ben 10 gün anca dayandım artık içmek istemiyorum.

Bugün test yaptım silik cıktı.. hamileyim sanırım ben 🙈

Back
X