Soğan kürü uyguluyorum 7. Günümdeyim ara ara şiddetli kasık ağrısı geliyor oturamıyorum bile..uygulayan arkadaşlar bu normal bir durum mu cevap verir misiniz lütfen..
Evet bende sogan kuru yapiyorum bendede sag tarafimda kasik agrilarim var acaba normalmi cok merak ediyorum bugun 5.gunumArkadaşım şuan ben soğan kürü yapıyorum 2. kez başladım düzenli içiyorum.
Aynı kasık ağrıları bende de oluyor 10 gündür kasıklarımda sanki her an adet olacakmısım gibi bi his var sürekli bi akıntı geliyor sanki ama açık renk.
İlk soğan kürümden sonra adet gibi sökülmelerim olmuştu.şuan ikincisini bekliyorıum.
Son durumun nedir lütfen dönermisin.
Evet pko var fsh yuk. Yumurtalik lar kucuk birde tembellik var.Bir cok kisiden okudum kasık sancılarını normal gibi duruyor bekleyip görücez.
Bende cok merak ediyorum devamlı arastiyorum kurleri yarım bırakasak iyi olur.sende tam olarak ne var serife-67 pko mu ?
Benimde pko ve lh ve prolaktin yuksekEvet pko var fsh yuk. Yumurtalik lar kucuk birde tembellik var.
Aynen normale donmeyi cok istiyorumBenimde pko ve lh ve prolaktin yuksek(
Kendimi cok sis hissediyorum bir duzene girse rahatlicam ins.
Siz ilaclami adet goruyorsunuz yoksa normalmiAynen normale donmeyi cok istiyorum
Soğan kurunun kaçıncı günü adet oldunuzBen bu sabah adet oldum çok şükür gayette yoğun bi şekilde saraçoğlu danışmanlarıyla görüştüm soğan kürüne ara veriyorum adet bitiminden 2 gün sonra 5 gün soğan kürü yapıcam ve aslanpençesi çayına devam edicem.
Soğan kurunun kaçıncı günü adet oldunuz
Çok güzel sadece bunlari mi kullandınız,bende ilacsiz adet göremiyorum.sizin fsh kaçtı kaça düşt?Kızlar testere dişli aslanpençesi hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.
Kizlar benim sonuclarimada bir bakarmisiniz yol gösterin bana lütfen başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti bu arada