soğan kürü kistimi buyuttu :((((

hayalcik

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
450
223
303
ınanamıyorum ya 4 cm kistim vardı doktor hıcbır ılac vermedı bı ay sonra tekrar gel demıstı bı ay sonra gıttım kist 2 cm olmustu doktor yıne ılac vermedı kendı kendıne kuculuyor dedı ılac vermedı bıdakı ay gel dedı veee bendee hazır 2 cm kuculmus dedım ve sogan kuru yaptımm malesef bu ay kıstım 7 cm olmus ınananmadımm belkıd e sogan kuru yapmasaydım kendı kendıne gıdecektı yaa cok uzgunumm dokot r tahlıl ve emar ıstedı yarın sonuclar bellı olacak ıac verecek sanırım ve ben korkuyorum ılacla 7 cm kıst gıdermı kı yaaa
soğan kuru kıstımı nasıl buyuttu neden boyle oldu cokta umutluydum

Sogan kurunu bazi kisilerde kisti buyutuyomus canim yani ters etki yapiyo burada cok okudum bunu.ins doktorun verdigi ilaci kullandiginda kistindem kurtulmus olursun.simdiden gecmis olsun.

Çikolata kisti miydi canın.
Aklında olsun incir kuru de yapma

Incir kuru yapamam zaten benim prolaktinim yuksek onu dusurmk icin ugrasiyorum incir de prolakrini cok yukseltiyo walla benimkisi bu sefer tavan yapar..

canım ne yaptın merak ediyorum..simdi ben yaptıgımı anlaatyım ploraktinim 30 du...su anda 12 ye düştü..15 gün soğan kürü 15 gün testere d,şli aslan pencesi yaptım.

canım ne yaptın merak ediyorum..simdi ben yaptıgımı anlaatyım ploraktinim 30 du...su anda 12 ye düştü..15 gün soğan kürü 15 gün testere d,şli aslan pencesi yaptım.

merhaba bende sogan ve aslan pencesi kürünü yaptım .. tekrar yapıcam bu ay.. siz tekrar yaptınız mı

canım inşallh düzelir.senin kistin büyüyenden mi acaba.bende de miyom var bakalım ona baktırıcaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…