• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık soğan kürü ile hamilelige hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba bayanlar, bu ay soğan kürüne başlıyorum adetin 7. Günü başlanıyor günde 2 bardak icilicekmis 15gun yapılacak yapanlar var mı aramızda biraz araştırdım güzel sonuç alanlar var hatta ikizleri oolan bile var bu kür sayesinde inş. İşe yarar Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin.

Merhaba bayanlar, bu ay soğan kürüne başlıyorum adetin 7. Günü başlanıyor günde 2 bardak icilicekmis 15gun yapılacak yapanlar var mı aramızda biraz araştırdım güzel sonuç alanlar var hatta ikizleri oolan bile var bu kür sayesinde inş. İşe yarar Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin.
İkiz gebelikle bi ilgisi yok bu kürün. Bu kür rahmi temizliyor. Dediğiniz gibi gebeliğe hazırlıyor. Bende yapmıştım ilk hamileliğimde

İki kere içmeyi denedim ama imkansız içemedim o kadar kötü ki tadı geri çıkaracaktım o derece. İnşallah sen başarırsın. Sonucları yaz bızede

İki kere içmeyi denedim ama imkansız içemedim o kadar kötü ki tadı geri çıkaracaktım o derece. İnşallah sen başarırsın. Sonucları yaz bızede
Soğan seven herkes bunu da sever bence. Ben çok seviyordum tadını. Sonrasında soğanlara limon tuz ve biraz sumak katıp yiyordum ziyan olmasın diye. Şimdi Bile hasta olduğumu hissedeyim hemen kaynatır içerim çok iyi geliyor ☺️Ama herkes sevmeyebilir tabi. Normalde de çiğ çiğ soğan yiyebilen biriyim 🙈

İlitip burnunuzu tutup bikerede içip sonra bir iki saniye nefes almayın tat falan hissetmezsiniz 🤣🤣👍

İnşallah canım icebilirsem tabiki yazarim sonuçları

Back