• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ile hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Korkak ogretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
1.070
635
73
35
Merhaba bayanlar öncelikle soğan kürüyle hamile kalmak isteyenlerin yazdıkları mesajları okudum ve internetten soğan kürü tariflerine baktım benim kafama takılan şey şu soğan kürü adet söktürücü Rahmi temizliyor kullanım şeklinde ise adet bittikten sonra başlanmalı diyor peki adet bittikten sonra yumurtlama doğurganlık döneme geçiyoruz e soğan suyunu içersek söktürücü özelliği varsa bu yumurtlamaya doğurganlığa engel değil mi kafama karıştı Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Benim kuzenim kürtaj oldu 4 5 tane kisti oluşmuştu ilaç yerine soğan suyu içti adetten sonra her sabah 1 bardak ve ne kist kaldı ne bişey .. üstüne bi iki ay sonra hamile kaldı .. bnde içtim ama adette içtim nolur nolmaz

Bende adetten 3 gün sonra içtim, sabah akşam yemeklerden 10 dakika önce 15 g ün boyunca ondan sonraki ay hamile kaldım. Pcos denmişti düşük yaptım düşükten sonra gittim pcos falan yok tertemiz dediler
Dusugunuz icin uzuldum ama pcosun gectiginede sevindim insallah birdaha hic olmazsiniz ve bizdede gecer sogan kurunu buyuk bir umutla iciyorum suan bakalim:)

Bende 6 eylülde laparoskopi yaptım. Şu an adetim de bitti. Bugün soğan suyu içmeye başladım. Doktor 1.5 ay bebek düşünme sonra gebelik için çalışmaya başlayın dedi. 2 tüp de tıkalıydı şükür açıldı. Bu ay soğan kürünü yapacam önümüzdeki ay da yapıcam enfeksiyonlara karşı korusun diye beni. Benim gibi olan var mı acaba?

Bende 6 eylülde laparoskopi yaptım. Şu an adetim de bitti. Bugün soğan suyu içmeye başladım. Doktor 1.5 ay bebek düşünme sonra gebelik için çalışmaya başlayın dedi. 2 tüp de tıkalıydı şükür açıldı. Bu ay soğan kürünü yapacam önümüzdeki ay da yapıcam enfeksiyonlara karşı korusun diye beni. Benim gibi olan var mı acaba?
6 ayda bir yapılıyor diye biliyorum ben şifa olsun derken zararını görmeyin dikkatli olun, adet bittikten 3 gün sonra başlanıyor birde

Merhaba bayanlar öncelikle soğan kürüyle hamile kalmak isteyenlerin yazdıkları mesajları okudum ve internetten soğan kürü tariflerine baktım benim kafama takılan şey şu soğan kürü adet söktürücü Rahmi temizliyor kullanım şeklinde ise adet bittikten sonra başlanmalı diyor peki adet bittikten sonra yumurtlama doğurganlık döneme geçiyoruz e soğan suyunu içersek söktürücü özelliği varsa bu yumurtlamaya doğurganlığa engel değil mi kafama karıştı Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
dusuk yapan biri sogan suyuna ictim demisti. ben korkuyorum ovu. ya kadar iciyorum sogan ve ya bir iki gun daha icin birakiyorum. tariflerde 15-20 gun diyor tamamlayamiyorum bu sebepten. saracoglu hamileligi ogrenir ogrenmez birakin diyor..

Merhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.38.45.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.38.45.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende incir kürü yapıyorum umarım bir faydasını görürüm kızlar klomen kullandim bitti. Çarşambadan sonra çatlama iğnesi olucam. Bu arada burada yeniyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende incir kürü yapıyorum umarım bir faydasını görürüm kızlar klomen kullandim bitti. Çarşambadan sonra çatlama iğnesi olucam. Bu arada burada yeniyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canim amin. Beklemek en zoru ben carsamba gunu oldum catlatma ignesini ve ayni anda sogan suyuda iciyorum bugun 11.gunum. Doktorum ocagin 4unde test yap dedi bekliyorum iste. Ama o zamana kadar zor olacak beklemek

Amin canim amin. Beklemek en zoru ben carsamba gunu oldum catlatma ignesini ve ayni anda sogan suyuda iciyorum bugun 11.gunum. Doktorum ocagin 4unde test yap dedi bekliyorum iste. Ama o zamana kadar zor olacak beklemek
Çarşamba yunirta kontrolum var sonrası çatlama iğnesi olucam ilk olduğu için heyecanlıyım. Sende herhangi bir yan etki varmi

Back