Ay canım hadi inşallahMerhaba canım , ben bu ay 8 9 gün kadar uyguladım . 27 Kasım adet günüm onu bekliyorum bizde iki aydır bebek istiyoruz
Ya çok üzüldüm canım peki var mı bebişin..Merhaba canım ben bu yaz yapmış soğan kürünü 15 gün boyunca sabah akşam ama hamile kalamadım
2 sene olucak hala olmadı hiçbir şekilde gebe kalamadım maalesef canım ortada hiçbir sorun yokkenYa çok üzüldüm cani
Ya çok üzüldüm canım peki var mı bebişin..
Bu soğan kürü nedir? Ne için kullanılıyor Bilgi verir misiniz acaba?Arakadaslar 3 aydir deniyoruz ama hala olmadı ve bu ay ben sogan kuru duydum uygulayan var mı varsa lütfen yazarmisiniz faydasini gördünüz mü...
Gebelik için yapılıyormuş canimBu soğan kürü nedir? Ne için kullanılıyor Bilgi verir misiniz acaba?
Hayırlı haberlerini bekliyorum canimBende bu ay uyguladım 10 gün kadar günde 2 kez içemediğim günler oldu
20 kasım bat günümdü henüz olmadım
Eğer hamileysem yazarım canım
Olur inşallah rabbim isteyen herkeze ve bizede versin inşallah2 sene olucak hala olmadı hiçbir şekilde gebe kalamadım maalesef canım ortada hiçbir sorun yokkennasip değilmiş
İnşallahh isteyen herkesin yüzünü güldürsünOlur inşallah rabbim isteyen herkeze ve bizede versin inşallah
Peki ne işe yaramıyormuş çok duydum ne olduğunu bilmiyorum hiçGebelik için yapılıyormuş canim
Hayırlı haberlerini bekliyorum canim❤
temizlensinPeki ne işe yaramıyormuş çok duydum ne olduğunu bilmiyorum hiç
Iltihabi temizliyor diye biliyorum canimPeki ne işe yaramıyormuş çok duydum ne olduğunu bilmiyorum hiç
Yeni temizlendim ama eşim 10 günlük seyhate çıkıyor yani bende bu ay beklemiyorumCanım adet oldum ben nasip bir daha ki ya inşallah
Bende senden güzel haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?