- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 18
- 29
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Selam arkadaşlar soğan kuruyle hamile kalan varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar soğan kuruyle hamile kalan varmı ?
Klomen kullandım ve catlatma ignesi bu ay bakalım sonuc ne olcakvar canım çok var hemde.. ben bu ay soğan kürü kullanıyorum ama bende kist var dedi doktor o yüzden hemde rahmim temizlensin istedim.. inşAllah faydası olur
inşallah hamile kalırız xanimben de cok merak ediyorum bugün 5 gün oldu içiyorum 10 gün daha icicem hamile kalırız inşallah sonra da hayıt kullanmayı düşünüyorum
Bu ay klomen kullandım öbür ay basli cam.canimvar canım çok var hemde.. ben bu ay soğan kürü kullanıyorum ama bende kist var dedi doktor o yüzden hemde rahmim temizlensin istedim.. inşAllah faydası olur
Kullanmaya ne zaman başlanması gerek
Bugün 9 cu gunum kürü içiyorum sürekli akıntı var birazda kanli akıntılar sıkıntı mı var acepbide şu kokusu olmasa
![]()
kullandığım ay hamile kalmadım ama çamur gibi lekeler gelmişti 1 2 gün kalmıştı kürün bitmesine o civarlar oldu. dediğim gibi o ay kalmadım kürü yapmadım bir daha bir ay sonra hamile kaldım
Hiç umudum yok benim canım 1 yıldır deniyoruz bu son çareinşAllah temizleniyordur canım onun akıntısıdır.. benimde akıntım var ben 12.gündeyim az kaldı 3 gün![]()
Hiç umudum yok benim canım 1 yıldır deniyoruz bu son çare
İnşallah canım hayırlı bir evlat nasip eder rabbim isteyen herkese ama benim hiç umudum yok ailede kısır olan yakın akranalarim var şuan tüp bebek düşünüyoruz zaten ikiz olsun istiyorum ben ama eşim tek çocuk istiyor o yüzden tüp Bebek bana daha mantıklı geliyor suanbizde 1 yıldır deniyoruz canım.. nasip inşAllah olur
Niyeyse bu kürü uygulayıp hamile kalanların düşükle sonuçlanıyo benimki de kalbi durdu yani yine düşük sayılıyobende de çok değişik şeyler geldi korktum rahim filmide çektirdiğim için onunda etkisinin olabileceğini düşündüm...
Kızlar banada bi akıl verin annem senelerdir söylerdi soğan soğan diye kadıncağızı hiç kaale almadım.yaşım 45 bendede işe yararmıkiben de cok merak ediyorum bugün 5 gün oldu içiyorum 10 gün daha icicem hamile kalırız inşallah sonra da hayıt kullanmayı düşünüyorum