Gebeliğe Hazırlık Soğan kuru ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kullandığım ay hamile kalmadım ama çamur gibi lekeler gelmişti 1 2 gün kalmıştı kürün bitmesine o civarlar oldu. dediğim gibi o ay kalmadım kürü yapmadım bir daha bir ay sonra hamile kaldım

Bugün 9 cu gunum kürü içiyorum sürekli akıntı var birazda kanli akıntılar sıkıntı mı var acep :işsiz: bide şu kokusu olmasa :eğlence:

Kullanmaya ne zaman başlanması gerek

adet olduğun gün canım.. ben adetin 2.günü başlamıştım bıgün 12.günüm ;) ben bu ay tahim filmi de çektirdim bana doktor tüplerin tıkanık dedi açıldı yada açılmadı gibi net cümleler hiç kullanmadı.. hatta eşimin sperm testini görünce direk tüp bebek dedi biz şok olduk böyle şapşalladık tabiri yerindeyse..
benim bir tane oğlum var şükür ve kendiliğinden olmuştu yani.. şimdi kendim soğan kürü kullanıyorum eşime de keçiboynuzu kürü başladık.. nasip inşAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur tez vakitte inşAllah..

kullandığım ay hamile kalmadım ama çamur gibi lekeler gelmişti 1 2 gün kalmıştı kürün bitmesine o civarlar oldu. dediğim gibi o ay kalmadım kürü yapmadım bir daha bir ay sonra hamile kaldım

bende de çok değişik şeyler geldi korktum rahim filmide çektirdiğim için onunda etkisinin olabileceğini düşündüm...

Ben uyguluyorum ama çalıştığım için akşam yemek öncesi birde uyumadan önce içiyorum inşallah fayda ediyordur 2 kaybım var

bizde 1 yıldır deniyoruz canım.. nasip inşAllah olur
İnşallah canım hayırlı bir evlat nasip eder rabbim isteyen herkese ama benim hiç umudum yok ailede kısır olan yakın akranalarim var şuan tüp bebek düşünüyoruz zaten ikiz olsun istiyorum ben ama eşim tek çocuk istiyor o yüzden tüp Bebek bana daha mantıklı geliyor suan

Back