Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah Ne guzel :) sadece incirmi icmistin
bende pokikistik over sorunu var . Ama inanıyorum gecicek.sen neden iciosun
merhaba arkadaşlar.ben düzensiz adet görüyordum en az 35 günde bır oluyordu.ve 9 aydır bebek istiyordum.kistim falanda yoktu .bır sorun yoktu..bu ay soğan kürü kullandım ve hamile kaldım.tavsıye ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canım ben adetımın 5.gunu başlamıştım 15 gun sabah ac karnna akşam yatmadan önce yapıp içtim canımŞekerim nrler yaptın nasıl oldu biranlatormısın aklına geldikçe haber bekliyorum snden
merhaba gözünaydın canım bende soğan kürü yapıyorum 7. günümdeyim sende bi değişiklik oldumu kullanırken biraz anlatırmısıncanım ben adetımın 5.gunu başlamıştım 15 gun sabah ac karnna akşam yatmadan önce yapıp içtim canım
Hayirli ugurlu olsun :)35 gun de bir adet aslinda duzenli demek .yumurta takibide yaptirdinmi soganla beraber .Şekerim nrler yaptın nasıl oldu biranlatormısın aklına geldikçe haber bekliyorum snden
hayır canım ben kullanırken bir fark görmedim.sadece yumurtlama dönemınde olan akıntıdan oldu... adete yakın sancılarım oldu o da hamılelıkle ılgılı olabilir ama öyle kullanırken belirgın bısey olmadımerhaba gözünaydın canım bende soğan kürü yapıyorum 7. günümdeyim sende bi değişiklik oldumu kullanırken biraz anlatırmısın
hayır canım yaptırmadım ovulasyon testı aldım bır tane kullandım çift çizgi çıktı hemen ardından gebelik testı yaptım o da çift çizgı çıktı.Hayirli ugurlu olsun :)35 gun de bir adet aslinda duzenli demek .yumurta takibide yaptirdinmi soganla beraber .
tamam canım benim teşekkürler bendede yok akıntı falan bazılarında oluyomuş her bünyede farklı oluyo demekkihayır canım ben kullanırken bir fark görmedim.sadece yumurtlama dönemınde olan akıntıdan oldu... adete yakın sancılarım oldu o da hamılelıkle ılgılı olabilir ama öyle kullanırken belirgın bısey olmadı
Kacinci gunde yaptirdin acaba .hayır canım yaptırmadım ovulasyon testı aldım bır tane kullandım çift çizgi çıktı hemen ardından gebelik testı yaptım o da çift çizgı çıktı.
canım ben bıraz duzenszıdım yanı en az 36 günde bır görüyordum ve bu daha da artıyordu.ama 28.gunde ıdrarda ve kanda çıktı... yanı demekkı soğan kuru benı düzene sokmus ve 28 günde dusurmus yanı ben adet gunu ögrenmıs oldumKacinci gunde yaptirdin acaba .