SOĞAN KÜRÜ İÇİN YARDIMMM

merhaba arkadaşlar.ben düzensiz adet görüyordum en az 35 günde bır oluyordu.ve 9 aydır bebek istiyordum.kistim falanda yoktu .bır sorun yoktu..bu ay soğan kürü kullandım ve hamile kaldım.tavsıye ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Gececek tabiki neler geçmediki inşaAllah...öh
Ç canınıbsıkma gerekli olanları yap piko olupta atlatanlar çok var. Hüç moralini şekerim :KK74:

merhaba arkadaşlar.ben düzensiz adet görüyordum en az 35 günde bır oluyordu.ve 9 aydır bebek istiyordum.kistim falanda yoktu .bır sorun yoktu..bu ay soğan kürü kullandım ve hamile kaldım.tavsıye ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Şekerim nrler yaptın nasıl oldu biranlatormısın aklına geldikçe haber bekliyorum snden

merhaba gözünaydın canım bende soğan kürü yapıyorum 7. günümdeyim sende bi değişiklik oldumu kullanırken biraz anlatırmısın :KK68::KK68::KK68:
hayır canım ben kullanırken bir fark görmedim.sadece yumurtlama dönemınde olan akıntıdan oldu... adete yakın sancılarım oldu o da hamılelıkle ılgılı olabilir ama öyle kullanırken belirgın bısey olmadı

hayır canım ben kullanırken bir fark görmedim.sadece yumurtlama dönemınde olan akıntıdan oldu... adete yakın sancılarım oldu o da hamılelıkle ılgılı olabilir ama öyle kullanırken belirgın bısey olmadı
tamam canım benim teşekkürler bendede yok akıntı falan bazılarında oluyomuş her bünyede farklı oluyo demekki :KK37::KK37::KK37:

X