Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben kullanmısdım kistım vardı yumurtalıklarımda onun ıcın kullandım ve 8 cm lık kıstım kaybolmusdu kokusu bıraz kotu ama okadar mıdemı bulandırmıyodu ve benı bayagı zayıflattırdıKızlar merhaba, bu soğan kürü nasıl hazırlanıyor nasıl kullanılıyor vede tadı kokusu nasıl kalıcımı mide bulandırıcımı ??? Çok soru sordum dimii ( kafamda deli sorular ) konuyu dogru yeremi actım onuda bilmiyorum
ne şekilde kullandım canım acaba bugün adetimin 4. günü ve biter bitmez başlamak istiyorumcnm ben kullanmısdım kistım vardı yumurtalıklarımda onun ıcın kullandım ve 8 cm lık kıstım kaybolmusdu kokusu bıraz kotu ama okadar mıdemı bulandırmıyodu ve benı bayagı zayıflattırdı
cnm ben kullanmısdım kistım vardı yumurtalıklarımda onun ıcın kullandım ve 8 cm lık kıstım kaybolmusdu kokusu bıraz kotu ama okadar mıdemı bulandırmıyodu ve benı bayagı zayıflattırdıKızlar merhaba, bu soğan kürü nasıl hazırlanıyor nasıl kullanılıyor vede tadı kokusu nasıl kalıcımı mide bulandırıcımı ??? Çok soru sordum dimii ( kafamda deli sorular ) konuyu dogru yeremi actım onuda bilmiyorum
Ccok tsk ederim ya baslasin bitsinde oyle iceym bari tabi ne zamam baslar mechulcnm ben kullanmısdım kistım vardı yumurtalıklarımda onun ıcın kullandım ve 8 cm lık kıstım kaybolmusdu kokusu bıraz kotu ama okadar mıdemı bulandırmıyodu ve benı bayagı zayıflattırdı
adetin bıtınce basla canım ben bı soganı 4 de boldum ve cay gıbı kaynatıp ıcdım adet ken sakın ıcme benım annem ıcdı ve cok kotu oldu mıdesı felan bulandı
siz bu kürü nezaman yaptınız ve kist için mi gebelik için mi ne kadar sürede oldu ay çok soru sordum baktım mesajlrınıza göremedimbi sogani spyup dorde bolup kaynamakda olan 2 br suya atiyorsu, agzinin kapatiyorsun,5 dk kayniyor ( saat kuarardim ben ) ve kapatiyorsun altini
bi bardaga suzuyordum ve içebildigim kadar sicak içiyordum, tadi guzel deil ama içilmyecek gibide deil 15 gun boyunca sabah aksam , yemeklerden 15 dk once içtim ben ..
Arkadaşlar bu eriyen kistleriniz çikolata kisti miydi yoksa başka mı???
teşekkürler sanırım bende deneyeceğimbi sogani spyup dorde bolup kaynamakda olan 2 br suya atiyorsu, agzinin kapatiyorsun,5 dk kayniyor ( saat kuarardim ben ) ve kapatiyorsun altini
bi bardaga suzuyordum ve içebildigim kadar sicak içiyordum, tadi guzel deil ama içilmyecek gibide deil 15 gun boyunca sabah aksam , yemeklerden 15 dk once içtim ben ..
Merhaba :)İyi geceler canlar... Bende bebek istiyırum ama hala ne gelen var ne giden... Araştırmalarıma göre incir kürü ve yakı kullanan da var.
Incir kuru kist yapti neyazikki .budaha icmek istemuyorum.İncir yuuttaları besleiği için içlerinidoldurup sayı bakımdan çoğalmalarına ve güçlü olmalrını sağlıyor. Sen bebek istersen incir dene :) senin şimdilik çarn hayıt tohumu demek ki ..
Masallah Ne guzel :) sadece incirmi icmistinİncire bu ay başlyacağım ve geçen aykarda 1ay kullandım dehlet bir şekşlde yumurtalarımı hissettim doktor 6yumurtan gelişmiş dedi :)) hergün taze yaptım taze içtim canım... Kistine çok üzükdüm ama incirden olduğuna emin misin :/