SOĞAN KÜRÜ İÇİN YARDIMMM

Ozgegrgr

Deisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
923
78
Kızlar merhaba, bu soğan kürü nasıl hazırlanıyor nasıl kullanılıyor vede tadı kokusu nasıl kalıcımı mide bulandırıcımı ??? Çok soru sordum dimii ( kafamda deli sorular :KK53: ) konuyu dogru yeremi actım onuda bilmiyorum :KK17:

Kızlar merhaba, bu soğan kürü nasıl hazırlanıyor nasıl kullanılıyor vede tadı kokusu nasıl kalıcımı mide bulandırıcımı ??? Çok soru sordum dimii ( kafamda deli sorular :KK53: ) konuyu dogru yeremi actım onuda bilmiyorum :KK17:
cnm ben kullanmısdım kistım vardı yumurtalıklarımda onun ıcın kullandım ve 8 cm lık kıstım kaybolmusdu kokusu bıraz kotu ama okadar mıdemı bulandırmıyodu ve benı bayagı zayıflattırdı

bi sogani spyup dorde bolup kaynamakda olan 2 br suya atiyorsu, agzinin kapatiyorsun,5 dk kayniyor ( saat kuarardim ben ) ve kapatiyorsun altini
bi bardaga suzuyordum ve içebildigim kadar sicak içiyordum, tadi guzel deil ama içilmyecek gibide deil 15 gun boyunca sabah aksam , yemeklerden 15 dk once içtim ben ..

Merhaba canım,ben kist için yapmıştım.Kopyalıyorum sanada...
1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

cok tşkler kızlar bende hem pko var hem kilo var e bıde adet düzensizliği var başlıyayım diyorum bende kullanan herkese iyi gelmiş umarım banada iyi gelir bunları düzenliyeyimki bebiş istiyorum cünkü :emir_bebek:

cnm ben kullanmısdım kistım vardı yumurtalıklarımda onun ıcın kullandım ve 8 cm lık kıstım kaybolmusdu kokusu bıraz kotu ama okadar mıdemı bulandırmıyodu ve benı bayagı zayıflattırdı
ne şekilde kullandım canım acaba bugün adetimin 4. günü ve biter bitmez başlamak istiyorum

adetin bıtınce basla canım ben bı soganı 4 de boldum ve cay gıbı kaynatıp ıcdım adet ken sakın ıcme benım annem ıcdı ve cok kotu oldu mıdesı felan bulandı

adetin bıtınce basla canım ben bı soganı 4 de boldum ve cay gıbı kaynatıp ıcdım adet ken sakın ıcme benım annem ıcdı ve cok kotu oldu mıdesı felan bulandı
Ccok tsk ederim ya baslasin bitsinde oyle iceym bari tabi ne zamam baslar mechul

bi sogani spyup dorde bolup kaynamakda olan 2 br suya atiyorsu, agzinin kapatiyorsun,5 dk kayniyor ( saat kuarardim ben ) ve kapatiyorsun altini
bi bardaga suzuyordum ve içebildigim kadar sicak içiyordum, tadi guzel deil ama içilmyecek gibide deil 15 gun boyunca sabah aksam , yemeklerden 15 dk once içtim ben ..
siz bu kürü nezaman yaptınız ve kist için mi gebelik için mi ne kadar sürede oldu ay çok soru sordum baktım mesajlrınıza göremedim

teşekkürler sanırım bende deneyeceğim

İyi geceler canlar... Bende bebek istiyırum ama hala ne gelen var ne giden... Araştırmalarıma göre incir kürü ve yakı kullanan da var.

İyi geceler canlar... Bende bebek istiyırum ama hala ne gelen var ne giden... Araştırmalarıma göre incir kürü ve yakı kullanan da var.
Merhaba :)
Incir kuru cogu kiside ise yariyor . Bende yaramadi . Simdi hayit tohumu iciyorum . Cok iyi gidiyor . Adet oldum onun sayesinde.

İncir yuuttaları besleiği için içlerinidoldurup sayı bakımdan çoğalmalarına ve güçlü olmalrını sağlıyor. Sen bebek istersen incir dene :) senin şimdilik çarn hayıt tohumu demek ki ..

İncir yuuttaları besleiği için içlerinidoldurup sayı bakımdan çoğalmalarına ve güçlü olmalrını sağlıyor. Sen bebek istersen incir dene :) senin şimdilik çarn hayıt tohumu demek ki ..
Incir kuru kist yapti neyazikki .budaha icmek istemuyorum.
senin problemin neydi baslainmi incire .

İncire bu ay başlyacağım ve geçen aykarda 1ay kullandım dehlet bir şekşlde yumurtalarımı hissettim doktor 6yumurtan gelişmiş dedi :)) hergün taze yaptım taze içtim canım... Kistine çok üzükdüm ama incirden olduğuna emin misin :/

İncire bu ay başlyacağım ve geçen aykarda 1ay kullandım dehlet bir şekşlde yumurtalarımı hissettim doktor 6yumurtan gelişmiş dedi :)) hergün taze yaptım taze içtim canım... Kistine çok üzükdüm ama incirden olduğuna emin misin :/
Masallah Ne guzel :) sadece incirmi icmistin

bende pokikistik over sorunu var . Ama inanıyorum gecicek.sen neden iciosun

X