Kızlar merhaba PCO hastasıyım 18 yaşımda öğrendim şu an 26 yaşındayım. Evlenmeden önce hap kullanmadan regl olmuyordum fakat evlendikten sonra her ay olmaya başladım ama günleri bazen geç bazen erken oluyor belli olmuyor.Biz eşimle hiç korunmadık aslında akışına bıraktık fakat 1 senedir hamile kalmadım. Bende soğan kürü denemek istedim ve bundan 2 ay önce soğan suyu içtim sabah akşam düzenli bir şekilde 15 gün boyunca ve adetim 2 aydır aynı günlerde düzenli geldi ama gebelik gerçekleşmedi çok yorum görmüştüm hemen hamile kalanları açıkçası umutlanmıştım. Tedavi için biraz daha beklemeyi ve denemeyi düşündük tedavi olmadan olur mu diye halen deniyoruz soğan kürü kullanıp kaçıncı ayda hamile kaldınız? nasıl bir yol izlediniz gebelik için neler yaptınız bahseder misiniz rica etsem ?
Çok uzun oldu ama son olarakta Rabbim hamile kalmak isteyen tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın hepinizin hayalleri en kısa zamanda gerçek olsun hayırlısıyla Birde bize sürekli bebek var mı sorusu soranlara da çok kızıyorum cidden gına gelmedi mi hanımlar yaa insanlar birbirinin özeline ne kadar da çok karışıyor karşısındakinin bu sorudan ne kadar incinebileceğini düşünmeden konuşuyor ahh hiç empati kalmamış pes bu sonuçta ha deyince olacak bir şey değil sizde canınızı sıkmayın gerekirse cevaplarını verin rahatlayın susuyoruz da noluyor ayol
Çok uzun oldu ama son olarakta Rabbim hamile kalmak isteyen tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın hepinizin hayalleri en kısa zamanda gerçek olsun hayırlısıyla Birde bize sürekli bebek var mı sorusu soranlara da çok kızıyorum cidden gına gelmedi mi hanımlar yaa insanlar birbirinin özeline ne kadar da çok karışıyor karşısındakinin bu sorudan ne kadar incinebileceğini düşünmeden konuşuyor ahh hiç empati kalmamış pes bu sonuçta ha deyince olacak bir şey değil sizde canınızı sıkmayın gerekirse cevaplarını verin rahatlayın susuyoruz da noluyor ayol