Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 30 aralıkta adet oldum bir haftadir soğan kürü içiyorum son bi haftaya yakın göğsümde sancı var su an sadece şişlik ve dokununca acıma var ve kasıklarimda adet olacak gibi sancım var sizce devam etmelimiyim içmeye
Allah allah gögüste sancı soğandn değildir heralde..
ama kasık ağrısı varsa içmeye devam et adet olcaksın belli ki..soğan suyunun hiçbir zararı yok ki
ondan oldğu için demedim adet olmama daha var hem adet olcağıma yakın en fazla 2 gün önceden ağrım oluyo bu ağrı bende 1 haftadır var ve adeti ayın sonunda olcam göğüsteki sancı vs. hamilelik için olabilir dediler o ihtimali düşündüğü için dedm bırakmalımıyım devam etmelimiyim zararı olurmu
soğan suyunun hamilelik olsa bilmeden içilse bile hiçbir zararı yok..daha gecen gün tv de saracoğlunu izledim bizzat kendisi dedi..
tabi sen yine arastır istersen olumsuz bi durum oluşmasın..
çok araştırdım bazı yerlerde bir saat içinde düşürür yazıyo içini temizlediği için adetten 15 gün önce bırakılmalı yazıyo çoğu yerde kesinlikle zararlı yazıyo bazı yerlerde sakıncası yoktur dio tereddütte kaldım napmam gerek bilmiyorum saraçoğlu ne dedi
dediği şu: eğer küre devamken hamile olduğunuzu öğrenirseniz içmeyi kesin ama bu süre zarfında gebeliğe olumsuz etkisi yok dedi..
anladım devam ediyimmi peki sence
şimdi ben bişey diyemem ki Allah korusun kötü bi durum olur falan.. ama bende içiyorum soğan suyu ve çokda arastırdım hiç kötü bi yorum görmedim..
anladım ya çok kafam karıştı içsem bi türlü içmesem bi türlü şu an hamile oldğmu bilmyrm ama belirtileri ondandır diolar onun için tereddütte kaldım ya