• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SOĞAN KÜRÜ HAKKINDA BİLGİ

Canlar bi sorum var. Ben geçen ay yaptım soğan kürünü. Faydasını da gördüm şükür. Peki bi kere yaptıktan sonra 6 ay ara mı veriliyor. Bugün bi yerde rastladım yazıya. Ben çünkü yarın 2. Kez başlayacaktım. Hata mı ederim?

Canlar bi sorum var. Ben geçen ay yaptım soğan kürünü. Faydasını da gördüm şükür. Peki bi kere yaptıktan sonra 6 ay ara mı veriliyor. Bugün bi yerde rastladım yazıya. Ben çünkü yarın 2. Kez başlayacaktım. Hata mı ederim?
ne gibi faydasını gördünüz acaba ??

ben günde 1 kere kullanıyorum aksam ac karnına sonra yemegımı yıyorum. sız nasıl uyguladınız acaba

Adet bitiminden 3 gün sonra başladım. Sabah akşam aç karnına 1 bardak sıcakla ılık arası içtim 15 gün boyunca. Bugünde 2. Ay kürüne başladım. Bu sefer 10 gün kullanacağım.

Benim yarın adetimin son günü, yarın başlasam sıkıntı olur mu sizce? 2 cm'lik bir kistim olduğunu fakat çok mühim olmadığını bir sonraki adetle atılır diye söyledi doktorum. Ben de onun için yapmayı planlıyorum.

• Beğen
Reactions: mnt
Merhaba arkadaşlar bende pko hastasıyım bana adetinin 2.ci günü başla dediler bende başladım ilk zamanlar az az kanamam oluyordu 15.ci gün normal adet olmaya ne var ne yoksa döküldü içimden kür biteli 8 gün oldu adetim devam ediyor ve parçalar dökülüyor normal mi ? Benim gibi olan var mi aranızda? Kac gün devam ediyor bilen var mı ?

soğan kürünü 15 gün uygulayıp adet olduktan sonra ikinci adete yakın sanırım 1 hafta kala tekrar içip ara veriliyor. sonrada 6 ay ara yoksa rahminizi inceltir.

Benim yarın adetimin son günü, yarın başlasam sıkıntı olur mu sizce? 2 cm'lik bir kistim olduğunu fakat çok mühim olmadığını bir sonraki adetle atılır diye söyledi doktorum. Ben de onun için yapmayı planlıyorum.
adetten 2 gün sonra yapılıyor ben adetin 5.günü başlamıştım adetimi uzatmıştı.

adetten 2 gün sonra yapılıyor ben adetin 5.günü başlamıştım adetimi uzatmıştı.
Çok teşekkür ederim. Ben de başladım şu anda iyi gidiyor ama ben zannediyordum ki yoğun akıntı falan olacak. Bu yüzden sürekli idrarımı da kontrol ediyorum renk değişikliği falan olur belki diye ama olan hiçbir şey yok :KK43:

• Beğen
Çok teşekkür ederim. Ben de başladım şu anda iyi gidiyor ama ben zannediyordum ki yoğun akıntı falan olacak. Bu yüzden sürekli idrarımı da kontrol ediyorum renk değişikliği falan olur belki diye ama olan hiçbir şey yok :KK43:
bende içerken bir değişiklik yaşamadım. kaç aydır adet bile görmemiştim.içtim 15 gün sonra incir yedim adet yine görmedim bir süre sonra test yaptırdım hamileydim şükür ki :) bu hastalık süprizli :)

bende içerken bir değişiklik yaşamadım. kaç aydır adet bile görmemiştim.içtim 15 gün sonra incir yedim adet yine görmedim bir süre sonra test yaptırdım hamileydim şükür ki :) bu hastalık süprizli :)
Ya ne güzel maşallah ağzınız bal yesin, umarım ben de böyle bir sürprizle karşılaşırım :KK200:

• Beğen
Back