Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatsızlığınız var mı ? adet düzensizliğisoğan kürünü kullanıp faydasını görenler lütfen yazsın çoçuk sahibi olmak istiyoruz![]()
Ben kullandım ama bi sonuç alamadım sadece adet olduğumda felaket ağrım oldu resmen kıvrandım olduğum yerde rahim içini temizlediği içinsoğan kürünü kullanıp faydasını görenler lütfen yazsın çoçuk sahibi olmak istiyoruz![]()
evet adet düzensizliği varrahatsızlığınız var mı ? adet düzensizliği
evet adet düzensizliği var
ne gibi faydasını gördünüz acaba ??Canlar bi sorum var. Ben geçen ay yaptım soğan kürünü. Faydasını da gördüm şükür. Peki bi kere yaptıktan sonra 6 ay ara mı veriliyor. Bugün bi yerde rastladım yazıya. Ben çünkü yarın 2. Kez başlayacaktım. Hata mı ederim?
ne gibi faydasını gördünüz acaba ??
ben günde 1 kere kullanıyorum aksam ac karnına sonra yemegımı yıyorum. sız nasıl uyguladınız acabaTam zamanında adet oldum, düzensizdi adet kanamalarım, hatta oldukça düzensiz 2 ay olmadığım oluyor elim ayağım davul gibi şişiyordu tabiri caizse
ben günde 1 kere kullanıyorum aksam ac karnına sonra yemegımı yıyorum. sız nasıl uyguladınız acaba
soğan kürünü 15 gün uygulayıp adet olduktan sonra ikinci adete yakın sanırım 1 hafta kala tekrar içip ara veriliyor. sonrada 6 ay ara yoksa rahminizi inceltir.Canlar bi sorum var. Ben geçen ay yaptım soğan kürünü. Faydasını da gördüm şükür. Peki bi kere yaptıktan sonra 6 ay ara mı veriliyor. Bugün bi yerde rastladım yazıya. Ben çünkü yarın 2. Kez başlayacaktım. Hata mı ederim?
adetten 2 gün sonra yapılıyor ben adetin 5.günü başlamıştım adetimi uzatmıştı.Benim yarın adetimin son günü, yarın başlasam sıkıntı olur mu sizce? 2 cm'lik bir kistim olduğunu fakat çok mühim olmadığını bir sonraki adetle atılır diye söyledi doktorum. Ben de onun için yapmayı planlıyorum.
ben pcoluyum hamile kalmadan soğan suyu yaptım sebep oldumu bilemem ama hemen ardından hamile kaldım.soğan kürünü kullanıp faydasını görenler lütfen yazsın çoçuk sahibi olmak istiyoruz![]()
Çok teşekkür ederim. Ben de başladım şu anda iyi gidiyor ama ben zannediyordum ki yoğun akıntı falan olacak. Bu yüzden sürekli idrarımı da kontrol ediyorum renk değişikliği falan olur belki diye ama olan hiçbir şey yokadetten 2 gün sonra yapılıyor ben adetin 5.günü başlamıştım adetimi uzatmıştı.
bende içerken bir değişiklik yaşamadım. kaç aydır adet bile görmemiştim.içtim 15 gün sonra incir yedim adet yine görmedim bir süre sonra test yaptırdım hamileydim şükür ki :) bu hastalık süprizli :)Çok teşekkür ederim. Ben de başladım şu anda iyi gidiyor ama ben zannediyordum ki yoğun akıntı falan olacak. Bu yüzden sürekli idrarımı da kontrol ediyorum renk değişikliği falan olur belki diye ama olan hiçbir şey yok![]()
Ya ne güzel maşallah ağzınız bal yesin, umarım ben de böyle bir sürprizle karşılaşırımbende içerken bir değişiklik yaşamadım. kaç aydır adet bile görmemiştim.içtim 15 gün sonra incir yedim adet yine görmedim bir süre sonra test yaptırdım hamileydim şükür ki :) bu hastalık süprizli :)
inşallah :)Ya ne güzel maşallah ağzınız bal yesin, umarım ben de böyle bir sürprizle karşılaşırım![]()