• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü gerçekten işe yarıyormu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceylancihangir

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
136
43
13
31
merhaba arkadaşlar
2 aydır deniyoruz çocuk için tutmadı. Doktorada gitmedik bi kaç daha deneyip olmazsa gidelim dedik. Çünkü iki aydır korunmuyoruz sorum şu soğan suyu kürünü çok okudum ama kisti olan genellikle kullanıyomuş benim varmı yokmu bilmiyorum doğrusu ben sadece bebek olmasına odaklanıp kullanmaya başlasam faydası olurmu gerçekten kullanıp sonucunu alan varmı çok merak ediyorum

merhaba arkadaşlar
2 aydır deniyoruz çocuk için tutmadı. Doktorada gitmedik bi kaç daha deneyip olmazsa gidelim dedik. Çünkü iki aydır korunmuyoruz sorum şu soğan suyu kürünü çok okudum ama kisti olan genellikle kullanıyomuş benim varmı yokmu bilmiyorum doğrusu ben sadece bebek olmasına odaklanıp kullanmaya başlasam faydası olurmu gerçekten kullanıp sonucunu alan varmı çok merak ediyorum
Adetlerinde vs problem varmı ? Yoksa hiç gerek yok 4-5 ay kadar deneyin olmazsa doktora gidin bence. şimdilik hiçbirşey yapma derim ben. problemin yoktur belki daha kötü olur bilemezsin

İki ay olmadı diye tedaviye baslamak soğan suyu içmek biraz sacma geldi bana canım iki ay daha cok cok erken pat diye olmasını bekleme tamam olanlar var ama herkesin rahmi bir degil doktorlar bir sene diyorlar olması için süreyi . Ama sen 6 aya kadar bekle bişey kullanma . Kafandan bunu da at olmayacak olmuyor diye stres yapma bu forumda olmayan yıllardır beklyen okadar çok insan var ki onlar napsın .

henüz çok erken
dr size kistiniz miyomumuz olsa söylerdi zaten
gebe kalmaya çok da engel değil ciddi bir kist ya da miyom olmadıkça

Teşekkür ederim arkadaşlar adetlerim çok düzenli adetten yananhiç sıkıntım yok çol şükür dediğiniz gibi daha iki aydır denediğim için acele edip doktora gitmedim hani kendi yöntemlerimle deniyim dedim oyüzden kistim falan varmı bilmiyorum aynen ben birazcık daha bekliyim

Back