• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü endişesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
86
56
38
Kızlar merhaba. Ben bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyordum fakat bazılarında adet düzenini ve hormon değerlerini alt üst ediyormuş. Biraz korkuyorum. 26 günde bir olurum ve hormon değerlerim normal. Pko değilim . Kullansam mı bilemedim. Ben hamile kalabilmek için kullanmayı düşünüyordum.

Herkeste işe yarayan şey sende yaricak değil vücudun dengesini bozma hiç. Hamilelik istiyorsan doktora gidebilirsin

Kızlar merhaba. Ben bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyordum fakat bazılarında adet düzenini ve hormon değerlerini alt üst ediyormuş. Biraz korkuyorum. 26 günde bir olurum ve hormon değerlerim normal. Pko değilim . Kullansam mı bilemedim. Ben hamile kalabilmek için kullanmayı düşünüyordum.
Bendede hçbr sorunyok dr gittim eşmde gitti spermıogrm yapldı ikmzdede sorun yok dr gençsnz bekleyn deneyn dyor yaşm oldu 29 3 senelk evliym bugn basladm bu küre sebepsiz bebeğimz olmyor ve tıptabununda bi adı varmş dene bşey kaybetmezsn vakitkaybndn ıyıdır

Bendede hçbr sorunyok dr gittim eşmde gitti spermıogrm yapldı ikmzdede sorun yok dr gençsnz bekleyn deneyn dyor yaşm oldu 29 3 senelk evliym bugn basladm bu küre sebepsiz bebeğimz olmyor ve tıptabununda bi adı varmş dene bşey kaybetmezsn vakitkaybndn ıyıdır
Canım inş sen de işe yarar. Ben 32 yasındayım doktor klomen verdi 3 ay iç oldu oldu olmadı zaman kaybetme tüp bebek dedi. O yüzden soğan kürüne başlamadım klomenle bir arada olmaz diye. Sana da bana da ve tüm isteyenlere nasip eder inş Allahım bu duyguyu

Back