- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
- Konu Sahibi Zumrafatime
6 buçuk yıl iki kürtaj aşılama iki tüp bebek demesi, negatif testler, içtiğim sayısız kür, geleneksel tıp denemeleri. Daha sayamadığım birçok umut kapısı. Ne çok şey sığdırdim yıllarıma ama ben en çok bugün üzüldüm bize. Her şeyi denemiştim tek soğan kürü kaldı diyebilirim. Mayıs ayındaki kürtajdan sonra rahimde yapışıklık oldu Aralık ta histereskopi olacağım. Bu ay soğan kürü deneyeyim dedim. Sabah burnuma bir bez bağlayıp kaynattıktan sonra ılıklasinca bir yudum aldım. ama o da neydi bu kadar kotu bir şey beklemiyordum hem de aç karnina baskın soğan tadıyla su nasıl içtiniz. Mutfakta durup dakikalarca bize ağladım bu yolda emek verip günlerce bu suyu içen tüm hemcinslerime. Ne kadar çok uğraşıyoruz, bedenimize, ruhumuza ne büyük yaralar açıyoruz. Bunları deneyenleri asla yadırgamadim ki mantıklı ya da mantıksız gördüğüm her şeyi deneme arzusu oluyor bende de. Ama bu soğan suyunu icemedim galiba artık error verdim. Allah bu zorlu imtihanın içinde olan herkesin yardımcısı olsun. İnşallah emeklerimizin karşılığında güzel haberi en kısa zamanda alırız