• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan kuru bel agrisi yapar mi?

melisdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
76
5
1
19
Kızlar ben adetimin bitiminin 2. Gününde sogan kurune basladim. Başlayalı 4 gun oldu. Sanki adet olacak gibi hissediyorum. Belim ağrıyor kasiklarim agriyo. Vajinada igne batması var. Yumurtlama günümde olabilir. Hesaplayamiyorum. Korkudan bıraktım sogan suyunu. Bu agri normal mi?

Belim ve sırtım çok ağrıyor. Bilgisi olan yok muu? Soğan kurunu bıraktım bugün ağrı gecmiyo4lr.

Ben de yapıyorum hamile kalmak gibi bi niyetim yok şimdilik sadece pkos etkisinden kurtulmak istiyorum belim ağrıyor 2. Gün bitti, ben başlamadan önce tek taraflı yumurtalık ağrım vardı aylardır geçti bugün inş şifa oluyordur

Kızlar ben adetimin bitiminin 2. Gününde sogan kurune basladim. Başlayalı 4 gun oldu. Sanki adet olacak gibi hissediyorum. Belim ağrıyor kasiklarim agriyo. Vajinada igne batması var. Yumurtlama günümde olabilir. Hesaplayamiyorum. Korkudan bıraktım sogan suyunu. Bu agri normal mi?
Allah şifa versin hayir sorun olmaz kullan benimde öyle oldu meğer kistimj parcaliyormjs o agri ondan dolayıdır

Back