- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
Ptolaktin bende stresste cikiyor. Dikkat ettinmi nezamsnlari yüksekŞöyle bi durum da wR kuzum bnm prolaktin sabit değil bi genelde düşük arada çıkıyor 5 sefer ardı ardına olctrdum bi düşük bi yuksek bi düşük bi yuksek seklinde
Yok canim nerde. Prolaktin düzeldi dedik. Amh düsük cikti iyice yikildimHamile misin can peki
Ozaman önce soğan kürnü yap iç kuzum yumurtlama gününü değerlendirecn zamn 2 3 gün kala aslan pençesini de bu zamanlarda kullan dediğim gibi yakıyı da unutma sakınŞöyle bi durum da wR kuzum bnm prolaktin sabit değil bi genelde düşük arada çıkıyor 5 sefer ardı ardına olctrdum bi düşük bi yuksek bi düşük bi yuksek seklinde
Yaki ne demek?Ozaman önce soğan kürnü yap iç kuzum yumurtlama gününü değerlendirecn zamn 2 3 gün kala aslan pençesini de bu zamanlarda kullan dediğim gibi yakıyı da unutma sakın
Illa agri olmazki. Kan testi yaptilarmi regl 3. Günü?Valla görünürde hiçbir sikinti yok kuzum tahliller falan temiz ama bende yumurtlamami olmuyor ne ondan şüphe ediyorum ne akintim oluyor nede agri yada benim farketmiyorum kafam çok karışık bu konuda
Hatta akdam zeytinyaga iki incir koyarsan ve ertesi sabah yersen oda iyi bir kür. Dikkat et ama prolaktine yatkinsan abartmaHa bu arada inciri öyle yiyim bende aynı etkisini gösteriyorsa yemek daha iyi bence
Çok sağol Cano Bn de böle düşündüm sende diince içime sindi öpüyorum kuzu seniOzaman önce soğan kürnü yap iç kuzum yumurtlama gününü değerlendirecn zamn 2 3 gün kala aslan pençesini de bu zamanlarda kullan dediğim gibi yakıyı da unutma sakın
Allahm tez zamanda sanada nasip etsin canım sabret tedavine bak can bnde bu 1 aydr full hastanelerdymYok canim nerde. Prolaktin düzeldi dedik. Amh düsük cikti iyice yikildim
Bak önce aslan pencesini ic. Prolaktin düzelirse tamamen inciri her aksam 2 tanesini 2ye bölüp hakiki zeytinyaga koy ertesi günde ye. Ama benim favorim prolaktin düsünce bal cörekotu. Ama kafana fazla takmaCanim yapıldı tahlillerde sıkıntı yok bi ara prolaktinim yüksekti yemiyimmi inciri
Amin hepimize insallah canim. Ama bilmiyorum kafaya cok tsktigimizdanda olmuyor benceAllahm tez zamanda sanada nasip etsin canım sabret tedavine bak can bnde bu 1 aydr full hastanelerdym
Oyle canım öyle de fazlada takmiyorum sanki bakalım bu ay takmamaya calisicm kurlerimide yapicm nasıl olcakAmin hepimize insallah canim. Ama bilmiyorum kafaya cok tsktigimizdanda olmuyor bence
Bende artik eskisi gibi pek takmiyorumOyle canım öyle de fazlada takmiyorum sanki bakalım bu ay takmamaya calisicm kurlerimide yapicm nasıl olcak
3 yila yakindirNe kadr Dr istiyosun canim