Maşallah. Hayırla kucağına al inşallah. Peki kürü uygularken nasıl etkileri oldu? Akıntı filan yaptı mı?8. Hafta dayım bir sorun yok şimdilik sonra olur mu bilmiyorum. İnşallah olmaz.. Aç karna içtim, 1bçk su bardağı suya bir tane soğan ama kahverengi soğan olacakmış, onu koyup kaynattım sonra ılıktan biraz sıcak içtim.. Birincisini saat 3 gibi, ikincisini saat 10 11 gibi içiyordum. Bu arada dakika tutup kaynadıktan tam 5 dakka sonra ocaktan alıyordum. İnşallah sizin de olur, bir de şöyle bir şey var nasıl söylesem ilişki sonrasında kalkmayın uzun süre yatın birkaç saat mesela, diğer namaz vaktine kadar süremiz var diye biliyorum
Hiç bir değişiklik olmadı aslında midem bulandı biraz sadece ama çok önemli bişey değilMaşallah. Hayırla kucağına al inşallah. Peki kürü uygularken nasıl etkileri oldu? Akıntı filan yaptı mı?
Senin adına çok sevindim canım. Darısı isteyen herkese olsunHiç bir değişiklik olmadı aslında midem bulandı biraz sadece ama çok önemli bişey değil
Soğan suyu kullandığınızda akıntınız kabızlık veya yumurtalıklarını ağrıdı mı8. Hafta dayım bir sorun yok şimdilik sonra olur mu bilmiyorum. İnşallah olmaz.. Aç karna içtim, 1bçk su bardağı suya bir tane soğan ama kahverengi soğan olacakmış, onu koyup kaynattım sonra ılıktan biraz sıcak içtim.. Birincisini saat 3 gibi, ikincisini saat 10 11 gibi içiyordum. Bu arada dakika tutup kaynadıktan tam 5 dakka sonra ocaktan alıyordum. İnşallah sizin de olur, bir de şöyle bir şey var nasıl söylesem ilişki sonrasında kalkmayın uzun süre yatın birkaç saat mesela, diğer namaz vaktine kadar süremiz var diye biliyorum
8. Hafta dayım bir sorun yok şimdilik sonra olur mu bilmiyorum. İnşallah olmaz.. Aç karna içtim, 1bçk su bardağı suya bir tane soğan ama kahverengi soğan olacakmış, onu koyup kaynattım sonra ılıktan biraz sıcak içtim.. Birincisini saat 3 gibi, ikincisini saat 10 11 gibi içiyordum. Bu arada dakika tutup kaynadıktan tam 5 dakka sonra ocaktan alıyordum. İnşallah sizin de olur, bir de şöyle bir şey var nasıl söylesem ilişki sonrasında kalkmayın uzun süre yatın birkaç saat mesela, diğer namaz vaktine kadar süremiz var diye biliyorum
Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağınıza hayırlı evlat olur ana babasına vatanına inşallah rabbim sürecini kolaylaştırsin bu mutlulugu yasatsin sizede bizede anne olmayı isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar versin tez zamanda rabbim aratmasin (amin)8. Hafta dayım bir sorun yok şimdilik sonra olur mu bilmiyorum. İnşallah olmaz.. Aç karna içtim, 1bçk su bardağı suya bir tane soğan ama kahverengi soğan olacakmış, onu koyup kaynattım sonra ılıktan biraz sıcak içtim.. Birincisini saat 3 gibi, ikincisini saat 10 11 gibi içiyordum. Bu arada dakika tutup kaynadıktan tam 5 dakka sonra ocaktan alıyordum. İnşallah sizin de olur, bir de şöyle bir şey var nasıl söylesem ilişki sonrasında kalkmayın uzun süre yatın birkaç saat mesela, diğer namaz vaktine kadar süremiz var diye biliyorum
Merhaba bende de çikolata kisti var. Benimde regl bugün bitti yapım aşamasını biliyorum ama kaç gün kullanmalıyız? Ne zaman birakmaliyiz bilgi verir misinArkadaşlar yaklaşık 7 aydır çocuk deniyoruz ama maalesef olmuyor, doktora gittiğimizde muayene esnasında kist var demişti 7 cm ama önemli değil demişti, 2 kere kimyasal geçirdim 7 ayda.. Bu ay soğan kürü denemeye karar verdim, ve denedim normalde 10 gün denenmeliymiş ama ben 8. Günde bıraktım, çünkü okuduğum bazı yorumlar beni etkiledi, eğer çocuk varsa o ay düşük yapabilirmiş o nedenle yumurtlama günümden 4gün snra içmeyi bıraktım.. Şuan adetime 4 gün var ve sabah test yaptım net 2. Çizgiyi gördüm.. Daha önceki kimsayasal gebeliğimde adetim geçmeden 2. Çizgiyi görmemiştim ve beta hcg 12 çıkmıştı. Ama şuan çok net.. Gene de sevinemedim. Merak ettiğim aslında şu soğan kürü yapıp o ay sağlıklı doğum yapan var mı