- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 53
- Konu Sahibi Liveyourdream
-
Gebelik şüpheniz var mı ?Merhabalar
İbrahim saraçoğlu tarifiyle soğan kürüne başladım. Adetten sonra 10. Gün ve diğer adetime kadar kullandım. Bugün gecikmemin 5. günü. Hala adet olmadım normalde gününde olurum hep 28 günde bir. Anlamadım neden böyle oluyor
Şöyle söyleyeyim yumurtalama günümden 2 gün sonra başladım ben olduğunu düşünmüyorum ibrahim saraçoğlunun sitesinde adet bitiminden 3 7 veya 10 gün sonra baslanır yazıyor ben 10 gün sonrasında basladım yani basladıgımda yumurtlamam olmuştu hatta 2 gün geçmişti bugün gecikmemin 6. Günü hala olmadımGebelik şüpheniz var mı ?
Test yapın isterseniz negatif çıkarsa bi doktora görünürsünüz mevsimseldir belki. Ya da yaptığınız kürden dolayıda olabilirŞöyle söyleyeyim yumurtalama günümden 2 gün sonra başladım ben olduğunu düşünmüyorum ibrahim saraçoğlunun sitesinde adet bitiminden 3 7 veya 10 gün sonra baslanır yazıyor ben 10 gün sonrasında basladım yani basladıgımda yumurtlamam olmuştu hatta 2 gün geçmişti bugün gecikmemin 6. Günü hala olmadım
Bu kürü denedigkm ay bende de gecikme yaptı ne yazikMerhabalar
İbrahim saraçoğlu tarifiyle soğan kürüne başladım. Adetten sonra 10. Gün ve diğer adetime kadar kullandım. Bugün gecikmemin 5. günü. Hala adet olmadım normalde gününde olurum hep 28 günde bir. Anlamadım neden böyle oluyor
Dün yaptım negatif cıktı bakalım büyük ihtimal kürdenTest yapın isterseniz negatif çıkarsa bi doktora görünürsünüz mevsimseldir belki. Ya da yaptığınız kürden dolayıda olabilir
Normalde insanlar hemen adet olur bizde gecikme oluyor ben anlamadımBu kürü denedigkm ay bende de gecikme yaptı ne yazik
Eğer olmazsam 3 4 güne doktoruma danışıcamKuzum sogan kuru adet uzerinde cok etkili dongun degisiyor ,yasadim (evli degilim hastalik nedeniyle ictim)doktora sormustum onaylaylamisti sende sor ihmal etme birde 3.gunu basla derim onaylarsa
Bir-kac gün bekle bende gecikme olunca araştırdım gecikme yaşayan çok kişi olmuşNormalde insanlar hemen adet olur bizde gecikme oluyor ben anlamadım
Tamam teşekkür ederim tekrardan sonucu paylaşırım buradaBir-kac gün bekle bende gecikme olunca araştırdım gecikme yaşayan çok kişi olmuş
Ne kadar gecikme oldu bende yaptım bende de şuan 8 günlük gecikme söz konusuBu kürü denedigkm ay bende de gecikme yaptı ne yazik
Tam hatırlamıyorum ama sanırım 5 veya 6 gibiydiNe kadar gecikme oldu bende yaptım bende de şuan 8 günlük gecikme söz konusu
8 gün çok gibi sanırım ya endişeleniyorum kist mi yaptı diye hayırlısı bakalım 10 günü bekleyeceğim olmazsa giderim doktora artıkTam hatırlamıyorum ama sanırım 5 veya 6 gibiydi
Test yaptın mi8 gün çok gibi sanırım ya endişeleniyorum kist mi yaptı diye hayırlısı bakalım 10 günü bekleyeceğim olmazsa giderim doktora artık
Yok canim yapmadım evden çıkmadım hiç bugün kk bağımlılık yaptı sabahtan beri dedikodu kovalıyorumTest yaptın mi
Haa normalde mi evet bat günü bat olmayınca test yaptim negatifti ama şu var battan iki günce de ikinci piki gördüm değerlendirdim iki olasılık var ama gebelik şüphem var gibi de yok gibide ne adet ne hamilelik hiçbir belirti yok şuan dümdüz vucudumuz hiçbir belirti yok hicbirsey içinTest yaptın mi
Inşallah hamilesindirHaa normalde mi evet bat günü bat olmayınca test yaptim negatifti ama şu var battan iki günce de ikinci piki gördüm değerlendirdim iki olasılık var ama gebelik şüphem var gibi de yok gibide ne adet ne hamilelik hiçbir belirti yok şuan dümdüz vucudumuz hiçbir belirti yok hicbirsey için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?