Soğan kürü adet gecikmesi yapar mı?

NurrrSaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
2
1
1
43
Merhaba Arkadaşlar;
Benim 2 cm büyüklüğünde çikolata kistim var.35 yaşındayım ve 1.5 yıldır bebek planımız var fakat olmuyor.Doktorum tüp bebek dedi.Geçen ay soğan kürü uyguladım.Dr.Saraçoğlu'nun tarifine göre.Fakat adet günüm 3 gün geçikti ve hiç bir adet belirtisi yokk.(Ne ağrı,ne şişlik nede göğüslerde hassasiyet) Şaka gibi.Bu kür adet geçikmesi yapar mı bilgisi olan var mı?

Zaten bu ayda olma ise tüpp bebek tedavisine başlyorum,

Teşekkürler

Benim bildiğim yapmaz. İsterseniz bir test yapın belki mucize gerçekleşmiştir. Allahım size bi evlat nasip etmiştir.

cevabınız için çok teşekkür ederim.Bugün test yaptım negatif :(((( .Acaba erken mi yaptım bilemedim. :((((
doktora gidicem hafta sonu hem gecikme hemde tüp bebek için.

İşallah rabbim banada nasip eder

cevabınız için çok teşekkür ederim.Bugün test yaptım negatif :KK43:((( .Acaba erken mi yaptım bilemedim. :KK43:(((
doktora gidicem hafta sonu hem gecikme hemde tüp bebek için.

İşallah rabbim banada nasip eder
bendede aynı şey oldu adetim gecikti acaba siz naptınız doktora gittiniz mi merak ettim.

kızlar merhaba,

bende adet dzensizliği var pko demıştı bi doktor hatta adt gör 3,günü gel hormonlarına bakalım dedı gittim hamılelık testi yapmış sadece meğer :D :D
Bende şubat ayında soğan kürü uyguladım 18 şubatta da adt oldum. martın 16sında filan adt olmam gerekirken hiç bir belirti bile yaşamadım :S sadece bembeyaz çok yoğun kokusuz bır akıntı ... Ayın 25 inde bi gün hafif hafif kan geldi ama başkada gelmedi :( hamile miyim diye 2 kez test yaptım sonra baktım olacak gibi değil başka bir doktora gittim kanda baktırdım yok negatif :( ufak tefek kistlerim varmış ama yumurtalıklarımda bi problm yokmuş. dr tarlusal verdı bunu iç adet gör 3.günü gel hormonlarına bakalım dedı :s bugün bitti tarlusal davul gibi şiştitm resmen ...bekliyorum :( soğan suyu yapmış olabilir mi bunu böyle ?? benımgibi olan var mı ??

Back