Soğan kürü-adet düzensizliği

zzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
97
3
Merhaba arkadaşlar.Pko,miyom,erken menopoz vs gibi bir durum söz konusu olmadan sadece adet düzensizliği için,yumurta çalışmasını düzene sokmak için soğan kürü denemiş ve fayda görmüş olan var mı içinizde?Ya da başka bir kür denediniz mi?

Merhaba arkadaşlar.Pko,miyom,erken menopoz vs gibi bir durum söz konusu olmadan sadece adet düzensizliği için,yumurta çalışmasını düzene sokmak için soğan kürü denemiş ve fayda görmüş olan var mı içinizde?Ya da başka bir kür denediniz mi?

duzensılıgım bnımeede war tarlusal sokturucu kullandım adet oldum sımdı yasmen dogum kontrol hpına dondum

sogan kurude ıyı lekelenmeyle basladı kanamam oldunsonra

ama en etkılı cıvan percemı macunu oldu adet baslamadan yanı 28 de br hesap edersek 20 .gun sabah aksam tok macununyıyosun 28.gune kadar adetın baslıyor 1 sene hıc ılac kullanmadım ıse yaradı onerırım

Evet kuzenim kullandı bu İbrahim Saraçoğlu'nun kürünü ve kesinlikle faydasını gördü. Uzun yıllardır proges.. diye olan hapı kullandı. Zorla ancak çok az oluyordu bu soğan kürünüde öylesine denedi cidden denilen zamanda adet oldu ve iki üc senedir düzenli adet oluyor hap kullanmayı bıraktı. Kendisi de hemşire bu arada yani ilaçları tedavi vs biliyor ama soğan kürü kesinlikle en faydalı olan yöntem.

Ben sogan degil de odun ekmegi kurunu kullandim canim.

Soğan suyunu kullandım.

Aylarca adet olamıyordum.İllaki ilaç kullanmam gerekiyordu.
Geçen ay 15 gün boyunca kullandım soğan suyunu.
15 gün bitti 2 gün sonra kendiliğinden adetim geldi çok mutlu oldum anlatamam belki 2 senedir ilk defa kendi kendine geldi.
Şimdi diğer adetime 10 gün kala tekrar başlayacağım

Soğan suyunu kullandım.

Aylarca adet olamıyordum.İllaki ilaç kullanmam gerekiyordu.
Geçen ay 15 gün boyunca kullandım soğan suyunu.
15 gün bitti 2 gün sonra kendiliğinden adetim geldi çok mutlu oldum anlatamam belki 2 senedir ilk defa kendi kendine geldi.
Şimdi diğer adetime 10 gün kala tekrar başlayacağım

Teşekkürler cevabına.Peki adet olamamanın sebebi neydi,pko, kist vs mi?

Evet kuzenim kullandı bu İbrahim Saraçoğlu'nun kürünü ve kesinlikle faydasını gördü. Uzun yıllardır proges.. diye olan hapı kullandı. Zorla ancak çok az oluyordu bu soğan kürünüde öylesine denedi cidden denilen zamanda adet oldu ve iki üc senedir düzenli adet oluyor hap kullanmayı bıraktı. Kendisi de hemşire bu arada yani ilaçları tedavi vs biliyor ama soğan kürü kesinlikle en faydalı olan yöntem.

Teşekkürler, peki kuzeninde pko mu vardı?Uzun yıllar demişsin,kist pko vs vardı heralde.

duzensılıgım bnımeede war tarlusal sokturucu kullandım adet oldum sımdı yasmen dogum kontrol hpına dondum

sogan kurude ıyı lekelenmeyle basladı kanamam oldunsonra

ama en etkılı cıvan percemı macunu oldu adet baslamadan yanı 28 de br hesap edersek 20 .gun sabah aksam tok macununyıyosun 28.gune kadar adetın baslıyor 1 sene hıc ılac kullanmadım ıse yaradı onerırım

Sendeki düzensizliğin sebebi neydi,farklı farklı sebepler düzensizliğe yol açıyor bildiğin gibi, tedavi yöntemleri de farklı oluyor, c perçemi macununu araştıracağm,teşekkürler.

benzer sikayetlerim var-dı. direkt doktora gittim.
zaten ilk reglim de gec olmustu arkadaslarıma gore... ilaca baslayacaktık annem istemedi, biraz zaman gecsin duzene girer hormonal veya kimyasal birsey kullanma dedi. aynen dedigi gibi oldu! gayet iyiydim.

son zamanlarda biraz stres yapacagım seyler yasadım. tekrar duzensizlesti... doktora gidecegim.
kürleri buradan okudum uygulamayı dusunuyorum ama once tıbbi yola basvurmak daha dogru geliyor. belki nedeni farklıdır?
siz de önce kesinlikle doktora gidin.

Teşekkürler cevabına.Peki adet olamamanın sebebi neydi,pko, kist vs mi?

Hormonlarıma baktırmadım.Onun içinde gidecektim doktora.Kistim vardı ve o kist için doğumkontrol hapı kullanmıştım gitmişti.Düzenede girdi bir kaç ay sonra tekrar bozdu.

Soğan suyunu Pkolular içinde öneriyorlar.Ben ikinci 10 günlük soğan suyunu kullanmaya başaladım.Yine adetim gelecek belirtilerini verdi.Çok etkili bir şey.Yoksa ben asla olmazdın.6 ay 7 ay

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, kaç kere doktora gittim, bir sürü test yapıldı, hiç bir şey çıkmıyor. Doktor en sonunda senin normalin bu dedi ben şimdi sana ilaç versem düzene girer, ama ben kesinlikle önermiyorum diye de ilave etti. Bu doktor annemin doktoru annem de aynı sorunu yaşamış gençliğinde 42 yaşına kadar hep düzensizmiş, Bazen yılda 3-4 defa oluyormuş, evliliğinin ilk haftasında hamile kalmış, biz 4 kardeşiz, hepimiz de gayet kolay, normal yollarla olmuşuz. O yüzden artık ben de takmıyorum kafama. İlaç bence de kesinlikle içme, soğan suyunu içtim ben de ama yine geç oldum.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, kaç kere doktora gittim, bir sürü test yapıldı, hiç bir şey çıkmıyor. Doktor en sonunda senin normalin bu dedi ben şimdi sana ilaç versem düzene girer, ama ben kesinlikle önermiyorum diye de ilave etti. Bu doktor annemin doktoru annem de aynı sorunu yaşamış gençliğinde 42 yaşına kadar hep düzensizmiş, Bazen yılda 3-4 defa oluyormuş, evliliğinin ilk haftasında hamile kalmış, biz 4 kardeşiz, hepimiz de gayet kolay, normal yollarla olmuşuz. O yüzden artık ben de takmıyorum kafama. İlaç bence de kesinlikle içme, soğan suyunu içtim ben de ama yine geç oldum.

Ben de bi kaç kere dr a gittim, yine gideceğim, bişey çıkmadı, yumurta yapısı öyleymiş, ilaç verdi ama ben kullanmak istemiyorum,brakınca eski haline döneceğini biliyorum,soğan kürü denedim bu başlığı açtıktan sonra,işe yaramadı demek istemiyorum ama bende etkili olmadı,sen ne kadar sürede bir oluyorsun sorabilir miyim,teşekkürler yanıtna

Hormonlarıma baktırmadım.Onun içinde gidecektim doktora.Kistim vardı ve o kist için doğumkontrol hapı kullanmıştım gitmişti.Düzenede girdi bir kaç ay sonra tekrar bozdu.

Soğan suyunu Pkolular içinde öneriyorlar.Ben ikinci 10 günlük soğan suyunu kullanmaya başaladım.Yine adetim gelecek belirtilerini verdi.Çok etkili bir şey.Yoksa ben asla olmazdın.6 ay 7 ay
Hormonlarna baktır bir an önce,ihmal etme,soğan kürü anladığım kadarıyla pkolulara gerçekten çok etkili, bırakma devam et sen de,geçmiş olsun

benzer sikayetlerim var-dı. direkt doktora gittim.
zaten ilk reglim de gec olmustu arkadaslarıma gore... ilaca baslayacaktık annem istemedi, biraz zaman gecsin duzene girer hormonal veya kimyasal birsey kullanma dedi. aynen dedigi gibi oldu! gayet iyiydim.

son zamanlarda biraz stres yapacagım seyler yasadım. tekrar duzensizlesti... doktora gidecegim.
kürleri buradan okudum uygulamayı dusunuyorum ama once tıbbi yola basvurmak daha dogru geliyor. belki nedeni farklıdır?
siz de önce kesinlikle doktora gidin.
Dr a gittim zaten,ihmal etmeyin siz de, bir hormonlarınıza baksınlar,nedenleri çok farklı olabiliyor evet,geçmiş olsun.

Bi kaç ay öncesine kadar benim adetim düzenliydi
ama sonra çok stresli bi dönem geçirdim (her zaman stresli dönemlerim oluyor gerçi)
ve bir kaç aydır çok oynuyor gelmiyor değil ama şöyle anlatim
bir ay 40. gün adet oldum bir sonraki ay 31. gün sonraki ay 28.gün sonraki ayda tekrar baya geçikti ve 39-40.gün oldum...
bakalım bu ay ne zaman olcam daha var aslında beklemiyorum ama geçikeck mi yine diye düşünüyorum
düşününce dahada çok geçikiyor sanırım:KK31:
bi kaç ay öncede doktora gitmiştim ama ağrılarım çok oluyor diye gitmiştim
ultrasonda baktı sadece (kist açısından diyorum) ama birşey demedi doktor
hormonlarımada dediğim gibi ağrı için gittiğimden baktırma gereği bile duymadım...

Bu soğan kürünü bende çok duyuyorum sağdan soldan
annem hatta yapıyor bazen ama o düzensizlik için değil de şeffaf akıntısı için...
Bu konuda herkesin fikri farklı aslında bazıları kesinlikle öneriyor
bazılarıda asla demesede işe yaramadı diyor:KK31:

Neden olamıyorsun, dr a gittin mi?

pko yüzünden olamamıyorum canım.
çalmadığım doktor kapısı kalmadı ama hiç biri fayda etmedi.hastalığıma çare bulamıyor kimse.bir doktor beyninde problem var dedi gittim beynimi tomografi yaptırdım tertemiz çıktı diğeri böbreküstü bezde sorun var dedi onuda ultrasona saldılar temiz çıktı.biri troidden kaynaklı dedi gittim onada baktırdım.evet triodim çıktı.tedavi oldum ama adetten ses soluk yok.doğum kontrol haplarıyla oluyorum ancak.:KK14: ama gerçekten çok sıkıldım bu durumdan.
kendim el atayım dedim.soğan kürünü uyguladım uzun bir süre malesef yine olmadı.son ümidim hayıt tohumuna.allah izin verirse mayıs ayı gibi içmeyi düşünüyorum.eğer oda olmazsa ben iyice depresyona girerim.

adet düzensizliği kadar iğrenç bişey yok bir kadın için tek kelime ile iğrenç hatta açtığım konular var yalvardım bir yardım diye.. çünkü doktorlar herşey normal diyor senelerce 28 günde bir 7 gün adet gör 6 ay hiç olma çıldırdım.. ilaçlarda kullandım olmadım sonra aslan pençesi ile civamperçemi aldım.. bir gün aslan pençesini içtim cidden berbat bi tat akabinde iki gün civamperçemi oda berbat ama içtim 2. günün sabahı adet oldum kesinlikle öneriririm....

X