Soğan kürü(adet düzensizliği)

Elfynsmr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
112
74
13
Pcos luyum adet düzenim ilk adet olduğumdan beri yok bir senelik evliyim çocuk düşünüyoruz 47gün sonunda 4 gün önce akıntı şeklimde adet oldum ve bugün kesildi soğan kürünü adet olmak için yapan tavsiye edenler kullanıp çocuk sahibi olanlar yardımcı olabilir mi

Cocuk olur mu bilmiyorum fakat Allahin izniyle soğan suyu kürü adetime düzen vermişti. Eğer soğanla bir probleminiz yoksa, bunu da denemedim dememek için
denemekte fayda var efendim

Cocuk olur mu bilmiyorum fakat Allahin izniyle soğan suyu kürü adetime düzen vermişti. Eğer soğanla bir probleminiz yoksa, bunu da denemedim dememek için
denemekte fayda var efendim
Bu akşam itibariyle başladım inşAllah faydasını görürüm :)

Bu akşam itibariyle başladım inşAllah faydasını görürüm :)
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın hamileymişsiniz. Bende de pko var bazen 4 5 ay çok düzenli, sonra yine sapıtıyor 2 ayda oluyor. Nişanlıyım korkuyorum ileride çocuk sorunu olur mu dşye. Siz sopan suyuyla mı hamile kaldınız bi de hormonlarınız normal miydi?

Sağolun. Şöyle söyliyim ben adet olduğum ilk zamandan itibaren hiç düzenli bir döngüm olmadı pko olduğumu çook geç öğrendim doktora çocuk düşüncesiyle gittiğimde bana pko lu olup çocuğu tedavisiz olanda var olmayanda var o belli olmuyor demişti bende soğan kürünü bi deniyim ne olur ne olmaz dedim 7gün içebildim kanamamı söktürdü ve bir daha adet olamadan Allah a şükür hamile olduğumu öğrendim yani çok kafaya takıp sorun haline getirmeyin kafaya taktıkça stres yaptıkça da olmuyor etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…