Soğan kürü adet bitiminden 7 gün sonra mı adet bitiminden 2-3 gün sonra mı??

Tugcekucuk

Bebeğimin doğacağı tarih 08.04.2017 :)
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
248
72
98
Arkadaşlar şu konuya bi açıklık getirelim bu küre adet bitiminden yedi gün sonra mı yoksa adet bitiminden iki üç gün sonra mı başlanıyor? İbrahim saraçoğlunun sitesinde bir şey yazmıyor ya da ben denk gelmedim bu ikisi arasında kaldım bazıları ilk dediğim gibi bazıları da ikinci dediğim gibi uygulamış çünkü. Hatta adetli iken uygulayan da var

Selam cnm...
Birkac yerde okuduguma gore sogan kuru adetinize 2 hafta kala kullanilmamalidir diyor...
Yani yumurtlama donemi oluyor...
Rahimde
Iltihap vs sokucu ozelligi oldugu icin yani...
Buna göre hesaplayip kullanabilirsin...

Hadi ya bunu da şimdi sizden duydum . İbrahim hoca adet bitiminden yedi gün sonra uygulanacak en iyi zaman dilimi bu demiş kafam karıştı çok fazla

Benim hatirladigim adet bitiminde 3-4 gin sonra baslayin demisti ibrahim hoca... nette mutlaka videolari vardir bak yinede emin ol cnm...

İbrahim Saraçoğlu Soğan Kürü:
Cnm bak bu videoda var...
Dk 2:40
Adet bitiminin 2. Gunuymus baslama zamani
Rabbim sifa versin

kesinlikle adet bitiminden hemen sonra ya da iki gün sonra.bizzat arayıp saraçoğlunun müşteri danışmanına sordum

merhaba arkadaşlar.benim de prolemim çikolata kisti malesef :KK43: 2 yıldır evliyim.1 kere kimyasal gebelik yaşadım ve daha sonra korunmadık ama hamile kalamadım.kürtajdan sonra dr a muayanesine gittiğimde çikolata kistm olduğunu ve 5 cnm büyüklüğünde olduğunu söyledi.6 ay süre verdi zayıflamam ve normal yoldan hamile kalabilmem için ama yaklaşık 1 yıl geçti yine hamile kalamadım.geçen hafta tekrar kontrole gittiğimde kistim 7 cm olmuş büyümüş yani :KK43: ve bana amlyt olmam gerektiğini söyledi daha sonra 6 aylık sürede hamile kalmam beklenicekmiş eğer olmazsa aşılama aşılama da olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi.hormon testlerim normal.laparoskopi amlytıyla tüplerime de bakılacakmış.bu ameliyatı yaptıran ve daha sonrası gebe kalan arkdaşlarımız varsa lütfen cevap yazabilr mi nolur cevap verin lütfen

Bu video yeni tarihli mi peki biliyor musunuz yani güncelleme oluyormuş videolarda o yüzden soruyorum bi sitede bu tarif için adet bitiminden yedi gün sonra başlayın diyor bu videoda da adet bitiminden iki gün sonra diyor oy oy :O

adet bitiminden hemen sonra başla çünki erken ovulasyon yapıyor bence şahsen geçen ay bende öyle oldu e ovulasyonu kaçırdım :(

Ben adetimin son gününden sonra yani 6.gün başladım 9gün kullandım bir hafta yeterli sabah aç karnına akşam yatmadan ama taze yaptım o ay oldu çok şükür tabi rabbim nasip etti o vesile

adet bittikten sonra başlamıştım bende..10 gün yaptım her sabah aç karnına içtim kokusu kötü ama etkisi büyük :) Allah herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.......

Ben adetimin son gününden sonra yani 6.gün başladım 9gün kullandım bir hafta yeterli sabah aç karnına akşam yatmadan ama taze yaptım o ay oldu çok şükür tabi rabbim nasip etti o vesile

Yaptığınız aymı hamile kaldınız?

adet bittikten sonra başlamıştım bende..10 gün yaptım her sabah aç karnına içtim kokusu kötü ama etkisi büyük :) Allah herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.......

Yaptığınız aymı hamile kaldınız?

aynen öyle oldu evlendigimde kayinvalidem de söylemişti boşuna aylarca ovulasyon kiti vs denedim soğan kürü yaptığım ay oldu dediğim gibi vesile ama bence etkili süzüp için posasina da tuz atıp yedim bana kötü gelmemişti

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben 3 ay önce düşük yaptım tekrar hamile kalmak istiyorum bu soğan kürünü denicem inşallah bende faydasını görürüm

Back