sogan kuru acill

dy37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
27
0
36
İstanbul
Kizlar sogan kurune basliyacam bunu ac mi yoksa tok karnına mi iccem birde ilik icilsin deniyor sabah yaptim diyelim aksam onu isitip mi iccem tekrar??

Kizlar sogan kurune basliyacam bunu ac mi yoksa tok karnına mi iccem birde ilik icilsin deniyor sabah yaptim diyelim aksam onu isitip mi iccem tekrar??

sabah ve akşam yemeklerden 15 dk önce ılık içeceksin.ve akşam yeniden hazırlayacaksın.2 bardak suyu kaynatıp orta boy yemeklik soğanı 4 bölüp kaynatacaksın.

Saracoglunun videolarina da baktim birinde adetine 10 gun kala birinde adet bittikten 3.gunde baslayin diyor hangisi dogru kafam karıştı

Saracoglunun videolarina da baktim birinde adetine 10 gun kala birinde adet bittikten 3.gunde baslayin diyor hangisi dogru kafam karıştı

Haklısın. Farklı farklı tarifler var.ben sitesine girip bakmış ve ona göre uygulamıştım.sen de sitesine gir.aç karnına ve sıcağa yakın olacak.bir de taze yapılacak.geçmiş olsun.

Haklısın. Farklı farklı tarifler var.ben sitesine girip bakmış ve ona göre uygulamıştım.sen de sitesine gir.aç karnına ve sıcağa yakın olacak.bir de taze yapılacak.geçmiş olsun.

Selam.bu kuru bende yaptim ve gercekten cok yararini gordum.kendi yaptigimi anlatayim.ilkinde adet bittikten sonra 7.gun basliyosun,15 gun yapiyosun.sabah aksam taze haxirlanacak.klorsuz suda agzi kapali5 dk kayniyacak.bu kurden sonra gunu gelince. Adet olunuyo zaten.ikinci kur ikinci adet olmana 10 gun kala baslanip 10 gun yapilacak.ucuncude ucuncu adetine 10 gun kala 10 gun yapilacak.3 seferden fazla yapilmasi dogru degil diyo saracoglu.ben ucuncu kure baslicem.ama 2 kur sonunda rahim temiz cikti benim.ben cok inandim bu kure.tavsiye de ederim,herkese soyluyorum da.

Cevaplariniz cok tesekkur ederim.fakat bende pko var o yuzden adetim duzensiz.2.adetimi nasil onceden kestirebilirim ki

Cevaplariniz cok tesekkur ederim.fakat bende pko var o yuzden adetim duzensiz.2.adetimi nasil onceden kestirebilirim ki

Bu kurle benim adetim duzene girmisti.birde pko ya iyi gelmesi lazim zaten.soyle yapabilirsin.ilk kurden sonra oldugun adettinden 20 gun sonra basla.illa ucu ucuna olacak diye bi sart yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…