• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama soğan kabuğuyla boyamak!!!

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar dün saçıma röfle yaptırmıştım hatta bu konuyla ilgili yeni konu da açmıştım dün içime sinmedi diye hala daha alışamadım yanları beyaza yakın olmuş çok gözüme batıyor aralarda turunculuk var rengarenk yanisenağlama hemen boyamak da istemiyorum çok yırancak belkide yanıcak eski konulara göz gezdirdim bununla ilgili bişi bulabilir miyim diye soğan kabuklarını haşlayıp o suyu saça sürüyorlarmış sanırım tam da emin değilim nasıl yapılcağından denesem biraz koyultur mu ki saçımı :çok üzgünüm: off bilmiyorum ki bide turuncu olursa diye korkuyorum..benneyaptımki:1no2: fikri oalan var mı bana yardımcı olsanızz noluuurr!!

offf kimsenin fikri yok sanırım:çok üzgünüm:senağlama biri bana yardımcı olsun lüütfeeeeeennnn...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

soğanla boyama kızıl saçlara renkte canlılık kazandırmak için kullanılıyor benim bildiğim de...yani deneme kızarırsın

Ben de 1 ay önce saçlarıma balyaj yaptırdım sonra bin pişman oldum ilk kez boyatmıştım :/
Çok açık oldu rengi 18 yaşındayım 40 yaşında gibi gözüktüm yaptıktan sonra üzerine cila diye bişey yapmıştı kuaför tonunu ayarlamak için boyayı suyla karıştırıp yapıyo sanırım emin değilim.. Beğenmeyince hemen ertesi gün gidip tekrar cila yapmasını daha koyu olmasını istedim bu sefer çok güzel parıltılı gibi oldu saçım ama aktı boyası bugün gidip tekrar yaptırcam :)
yani röfleler kapanmıyo ama çok rengarenk durmuyo... Hem de yıpranmadı o kadar saçım :)

Back