Selam bayanlar.
Saçlarım koyu kahve yalnız güneşteyken aralarda kızıl varmış gibi duruyor ama normalde baya koyu. Gözlerim de kahverengi.
Yakında saçlarımı soğan kabuğuna boyatmayı düşünüyorum,%80. Sormak istediğim şu ki sizce saçlarım açık renk olunca gözlerimin rengi daha açık durur mu? Tabii gidip ela veya yeşil olacak demiyorum ama şuan ki rengine göre biraz daha açık?
Lütfen fikirlerinizi belirtin. Teşekkürler. :80:
bu giysi rengine göre göz renginin değişmesine benzemiş :) .. yada göz renginiz ara ton ise yani bariz yeşil yada bariz mavi,siyah kahve değilde ela gibi ara bir tonsa sürdüğünüz göz kaleminin ya da yaptıgınız göz makyajının rengine göre gözleriniz de sanki o renge çalıyormuş gibi durur.. göz yanılgısı durumu yaratır ve biraz daha açık görünebilir bence..şöyleki koyu ela gözlü bi arkadaşımın saçları siyahtı o zmnki gözlerinin rengi,saçlarını açık kahve yaptıgı zmnkinden koyu duruyordu..saçını açık kahve sogan kabugu arası bi renk yaptırdı kaşlarınıda aynı renge kırdırdı sonrasında gözlerinin rengi daha belirginleşti ve daha açık renkmiş gibi durdu..sana tavsiyem saçlarını göz renginin bikaç ton açık rengine boyaman..tabi kaşlarınıda :)
Benim gözlerim koyu kahve, saçlarım açık kumral. Saçlarımı siyaha boyadığımda gözlerim kahverengi oluyordu, dipler yani açık kumral saçlar baya uzadığı zaman gözlerim siyah oluyordu daha doğrusu öyle görünüyordu. Şimdi saçlarım soğan kabuğu bakır arası bir renk, gözlerim koyu bal rengi gibi duruyor. Seninkiler de açık olmaz ama rengi değişir az da olsa. Bi dene bakalım... :82:
Tam düşündüğüm şeyleri söylemişsiniz kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben de aynı fikirdeyim. Bu bir göz yanılması bencede ama hoş bir olay. Çok teşekkürler.:80: